Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
op nieuwe uhd appletv komst 4k

APPLETV nieuwe 4k uhd op komst
#11
(15-09-2017, 11:46)natte schreef: in japan en bij lg al 8k 4k al voorbijgestreefd

Je gaat die toch niet vergelijken met belgie he
www.radiosite.eu
www.master-magic.be
www.radiosite.be

CD,TVV,TNTSat,HD+,dvb-t2 konig FTA20


Antwoord

#12
Toffe gasten
www.radiosite.eu www.master-magic.be telenet play, cd basis hd, netflix hd 
Antwoord

#13
Apple is begonnen met het uitbrengen van films in iTunes die een 4k-resolutie en hdr-weergave ondersteunen. Bezitters van fullhd-films die eerder via iTunes zijn aangeschaft, krijgen een gratis upgrade voor de eventuele 4k-versie met hdr, mits dat ondersteund wordt.

Onder andere de films Wonder Woman, John Wick en La La Land zijn al uitgebracht in 4k en hdr, waarbij ook speciale 4k-symbolen en logo's van de hdr-standaarden zijn toegevoegd, zo meldt MacRumors. Er komen ook 4k-films beschikbaar zonder hdr-ondersteuning, zoals Alien: Covenant. Apple heeft de 4k-films nog niet in alle regio's toegevoegd aan iTunes, maar dit zal spoedig gebeuren.

Het feit dat Apple nu 4k-content met hdr-ondersteuning toevoegd aan iTunes, hangt samen met de introductie van de nieuwe Apple TV 4k, de nieuwe mediaspeler die het bedrijf onlangs aankondigde. Het apparaat kan 4k-beeldmateriaal afspelen en ondersteunt de hdr-standaarden HDR10 en Dolby Vision. De mediaspeler is voorzien van Apples A10X-soc, die begin dit jaar uitkwam en voor het eerst in de nieuwe iPad Pro-modellen verscheen.

Apple maakte ook bekend dat het 4k-films via iTunes zou gaan verkopen, waarbij gebruikers die eerder al een hd-versie van een film hebben gekocht, gratis een upgrade naar de 4k-hdr-versie krijgen. Er worden, ten opzichte van de prijzen van films in fullhd-resolutie, ook geen hogere prijzen gevraagd voor de aanschaf van de 4k-varianten. De vernieuwde Apple TV is vanaf 22 september te koop. Een 32GB-uitvoering kost 199 euro en een 64GB-model is er voor 219 euro. De vorige Apple TV blijft in het assortiment voor 159 euro.
www.radiosite.eu
www.master-magic.be
www.radiosite.be

CD,TVV,TNTSat,HD+,dvb-t2 konig FTA20


Antwoord

#14
Apple heeft de nieuwe tvOS11 firmware voor de mediaspeler Apple TV uitgebracht. Bezitters van een Apple TV van de vierde generatie kunnen de nieuwe firmware direct via de mediaspeler downloaden en installeren.

De belangrijkste wijziging is ondersteuning van de streamingtechniek Airplay 2. Hierdoor wordt de mediaspeler onderdeel van het nieuwe multiroom audiosysteem van Apple. Daarnaast zijn enkele ondersteunende functies aanwezig die voor de nieuwe Apple TV 4K bedoeld zijn. Deze nieuwe 4K Ultra HD-speler is vanaf 22 september verkrijgbaar. Kopers moeten echter nog even geduld hebben. De levertijd via de webwinkel van Apple bedraagt op dit moment enkele weken.

Meer vernieuwingen

Maar er zijn nog meer vernieuwingen in tvOS11. Zo wordt HEVC, ook wel H.265, ondersteund. Airpods worden automatisch gekoppeld, er wordt sneller gewisseld tussen het lichte en donkere thema's, zijn er nieuwe screensavers, wordt de notificatie-functie ondersteund, is er een nieuwe computer-app en is Home Screen Sync aanwezig.
www.radiosite.eu
www.master-magic.be
www.radiosite.be

CD,TVV,TNTSat,HD+,dvb-t2 konig FTA20


Antwoord

#15
ik heb geinstalleerd ze zeggen wat verandert is
www.radiosite.eu www.master-magic.be telenet play, cd basis hd, netflix hd 
Antwoord

#16
De Apple TV 4K wordt actief gekoeld. Aan de onderkant van de behuizing zit een ventilator, blijkt uit een teardown van iFixit. Eerdere modellen van de mediaspeler waren passief gekoeld. In het kastje zit de A10X-soc, die in de iPad Pro-modellen passief gekoeld wordt.

Mogelijk laat Apple de soc harder werken in de Apple TV 4K, waardoor actieve koeling is vereist. Waarschijnlijk speelt ook het materiaal van de behuizing een rol in de keuze voor een ventilator. De iPad Pro heeft een aluminium behuizing die gebruikt kan worden om de warmte van de soc af te voeren. De Apple TV 4K is gemaakt van kunststof.

Ifixit merkt op dat de ventilator is gecombineerd met een heatsink zoals die ook al in de vorige Apple TV zat. Uit de teardown blijkt verder dat de mediaspeler over 3GB aan lpddr4-geheugen van SK Hynix beschikt. De website geeft de Apple TV 4K een rapportcijfer 8 als het gaat om repareerbaarheid.

Apple bracht de Apple TV 4K vorige week uit in de Benelux. Het kastje kost 199 euro met 32GB opslagruimte en de variant met 64GB kost 219 euro. De mediaspeler kan 4k-films afspelen en ondersteunt hdr-weergave. Apple biedt 4k-films via iTunes aan voor dezelfde prijs als hd-films.
www.radiosite.eu
www.master-magic.be
www.radiosite.be

CD,TVV,TNTSat,HD+,dvb-t2 konig FTA20


AntwoordGa naar locatie:


Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info