Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
netflix

Netflix
#1
Online videodienst Netflix experimenteert in thuisland Amerika met een goedkoper Netflix-abonnement. Dit nieuwe abonnement heeft wel een aantal beperkingen en kan alleen door nieuwe abonnees worden afgesloten.

Het nieuwe abonnement kost 6,99 dollar per maand. Dat is een dollar goedkoper dan het huidige instapabonnement. Men kan echter slechts met één apparaat van Netflix gebruikmaken. Bij het standaardabonnement kan met gelijktijdig met twee apparaten kijken. Ook kan men met het goedkopere abonnement alleen in SD-kwaliteit naar films en series kijken. Het is onbekend of Netflix plannen heeft het goedkope abonnement ook in Nederland te introduceren. In Nederland zijn twee abonnementen beschikbaar. Voor €7,99 per maand kan men met twee apparaten Netflix gebruiken, voor €11,99 per maand met vier apparaten.
www.radiosite.eu www.master-magic.be telenet play, cd basis hd, netflix hd 
Antwoord

#2
Netflix heeft een overeenkomst met de machtige Amerikaanse internetaanbieder Comcast gesloten. De online videodienst gaat meebetalen aan de kosten van het hoge dataverbruik door klanten.

Het is voor het eerst dat Netflix wereldwijd met een internetaanbieder afspraken over het betalen voor datagebruik maakt. Het Amerikaanse bedrijf had tot nu toe hierover principiële bezwaren. Dat meldt Webwereld. Door de overeenkomst worden er meer poorten op het internetnetwerk van Comcast opengezet waardoor meer Netflix-klanten gelijktijdig in de beste mogelijke kwaliteit via Comcast naar films en series kunnen kijken. Tot heden klaagden veel Netflix-klanten over haperende verbindingen waardoor het kijkplezier verstoord werd.
ALLEEN IN AMERIKA

Omdat Amerikaanse internetproviders op dit punt een front vormen, is de kans groot dat Netflix ook met andere grote internetaanbieders soortgelijke dataverbruik-overeenkomsten moet sluiten. Vooralsnog gaat het hier om een specifieke Amerikaanse aangelegenheid en geldt de nieuwe situatie niet voor Nederlandse internetproviders.
www.radiosite.eu www.master-magic.be telenet play, cd basis hd, netflix hd 
Antwoord

#3
De online videodienst Netflix bereidt een prijsverhoging van haar abonnementen voor. Eerder dit jaar werd de prijs in Ierland met een euro naar de Europese standaardprijs €7,99 verhoogd.

Voor Netflix was de prijsverhoging in Ierland een graadmeter om te bekijken hoe de abonnee hierop zou reageren. Na evaluatie bleek de invloed op nieuwe leden beperkt. Afhankelijk van de markt in het betreffende land heeft Netflix het voornemen de abonnementen met één of twee euro te verhogen. In Nederland kan dit tot een prijsverhoging tot twee euro gaan leiden. Mocht Netflix de prijs in Nederland met twee euro verhogen komt het maandelijkse abonnement van €9,99 gelijk op een gelijk prijsniveau met het concurrerende all you can watch-alternatief Videoland Unlimited van RTL Nederland. Ook voor de online muziekstreamingdienst Spotify moet tien euro per maand worden betaald.

NEDERLAND VERLIESGEVEND


Nederland is voor Netflix nog steeds verliesgevend. Het Amerikaanse bedrijf boekte echter door haar Amerikaanse activiteiten wel een winst van 166 miljoen dollar in het eerste kwartaal van 2014. De Europese activiteiten – waaronder dus ook Nederland – sloten het kwartaal echter met een verlies van 35 miljoen dollar af. Netflix heeft wereldwijd ruim 48 miljoen abonnees, waarvan bijna dertien miljoen buiten Amerika. Hoeveel abonnees Netflix in Nederland heeft, wil het bedrijf niet verklappen. Netflix begon in september 2013 met het aanbieden van haar videodienst in Nederland.
www.radiosite.eu www.master-magic.be telenet play, cd basis hd, netflix hd 
Antwoord

#4
Als netflix hier maar buiten de grenzen blijft.ik zal mijn films wel gewoon op mijn Smart zoeken die zijn veel goedkoper en sommigen nog gratis ook.
Antwoord

#5
netflix zal rap op retour zijn in europa vrees ik
www.radiosite.eu www.master-magic.be telenet play, cd basis hd, netflix hd 
Antwoord

#6
NETFLIX VOERT PRIJSVERHOGING DOOR

De online streamingdienst Netflix gaat de prijs voor nieuwe klanten met één euro per maand verhogen. Bestaande klanten blijven in de toekomst de huidige abonnementsprijs betalen.

Door de prijsverhoging wordt de nieuwe abonnementsprijs van Netflix van het standaard abonnement waarbij twee apparaten tegelijk gebruik van de videodienst kunnen maken €8,99. Het uitgebreidere abonnement waarbij vier apparaten tegelijk gebruikt kunnen worden, gaat €12,99 per maand kosten. Netflix geeft bestaande klanten de prijsgarantie dat – wanneer men het lopende abonnement niet wijzigt – de komende twee jaar de huidige prijzen van respectievelijk €7,99 en €11,99 niet verhoogd worden. Netflix is sinds september 2013 in Nederland beschikbaar. Hoeveel abonnees Netflix in Nederland heeft, wil het Amerikaanse bedrijf niet bekendmaken.

MEER FILMS EN SERIES


Netflix geeft als belangrijkste reden voor de prijsstijging dat men het huidige aanbod met meer films en series wil uitbreiden. De licentiekosten om content aan abonnees aan te kunnen bieden, gaan hierdoor omhoog. De prijsverhoging komt niet als een verrassing. Enkele weken geleden maakte Netflix tijdens de presentatie van de financiële cijfers over het eerste kwartaal van 2014 al bekend dat er een prijsverhoging in de pijplijn zat.
www.radiosite.eu www.master-magic.be telenet play, cd basis hd, netflix hd 
Antwoord

#7
terwijl telenet van SD naar HD gaat doet Netflix het tegenovergestelde,
want ze introduceren in nederland een SD-abonnement van 7,99 euro per maand,
en de klant mag Netflix slechts op één in plaats van twee apparaten tegelijk bekijken.
Antwoord

#8
(11-05-2014, 20:44)zorro123 schreef: terwijl telenet van SD naar HD gaat doet Netflix het tegenovergestelde,
want ze introduceren in nederland een SD-abonnement van 7,99 euro per maand,
en de klant mag Netflix slechts op één in plaats van twee apparaten tegelijk bekijken.

Doe daar maar een euro bij vriend!
Antwoord

#9
De snelste internetverbinding bij gebruik van de videodienst Netflix wordt door vier Nederlandse kabelbedrijven geleverd. Dat blijkt uit de maandelijkse bandbreedtemonitor van Netflix.

Caiway en Ziggo leverden in april videocontent aan Netflix-klanten met een gemiddelde van 3,7Mbps. Opvallend is de stijging van UPC. Deze steeg met een gemiddelde van 3,56Mbps naar een derde plaats. Enige maanden geleden was UPC in Nederland van de belangrijkste internetaanbieders het bedrijf dat met een gemiddelde van rond de 2,8Mbps de laagste gemiddelde snelheid voor Netflix-diensten aanbood. In april lag het gemiddelde van UPC op 3,58Mbps. ZeelandNet zakte hierdoor met 3,53Mbps naar de vierde plaats.

KABEL WINT VAN GLASVEZEL


Opvallend is dat de vier eerste posities uit de Netflix-ranglijst van april door kabelbedrijven worden ingenomen. Aanbieders die via DSL en glasvezel internet aanbieden, volgen op enige achterstand. Het gaat hierbij om XS4All, KPN, Online en Tele2 die een gemiddelde snelheid voor Netflix-diensten tussen de 3,12Mbps en 3,32Mbps aanbieden.
www.radiosite.eu www.master-magic.be telenet play, cd basis hd, netflix hd 
Antwoord

#10
NETFLIX VERHUIST IN 2015 NAAR NEDERLAND

De Europese activiteiten van Netflix verhuizen in 2015 van Luxemburg naar Nederland. Dat heeft de Luxemburgse premier Xavier Bettel bekendgemaakt.

Netflix heeft alle Europese activiteiten in een bedrijf in Luxemburg ondergebracht. Nederlandse klanten betalen hun abonnement dan ook aan dit Luxemburgs bedrijf. In een brief aan het Luxemburgs parlement maakt premier Xavier Bettel bekend dat Netflix de Luxemburgse regering op de hoogte heeft gebracht van haar intentie om het Europese hoofdkwartier naar Nederland te verplaatsen. Dit alles heeft volgens het Amerikaanse bedrijf met de volgende fase van uitbreiding in Europa te maken.

DRIE JAAR LUXEMBURG


Netflix is sinds 2011 in Luxemburg gevestigd. Een jaar later begon het bedrijf met het aanbieden van haar videodienst in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Daarna volgenden Noorwegen, Finland, Denemarken en Zweden. Sinds september 2013 is Netflix ook in Nederland beschikbaar. Later dit jaar is er Europese uitbreiding naar België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Via all you can watch-videodienst Netflix kan de abonnee voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar films, series en documentaires kijken.
www.radiosite.eu www.master-magic.be telenet play, cd basis hd, netflix hd 
AntwoordGa naar locatie:


Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info