Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
cone the en catch vitaya nieuw

VITAYA nieuw The Catch en The Cone
#1
Donderdagavond wordt vanaf 11 januari Straffe Madammen Avond bij Vitaya met de crime-reeksen 'The Catch' en 'Gone'. Straffe madammen Mireille Enos van 'The Catch' en Leven Rambin van 'Gone' staan die avond centraal en tonen zich in beide series van hun strafste kant.

'The Catch', een serie van de producers van 'Grey's Anatomy', 'Scandal' en 'How to Get Away with Murder', zal te zien zijn om 20.30 uur, en dat meteen in dubbelafleveringen. Mireille Enos vertolkt in 'The Catch' de rol van Alice Vaughan, een privédetective waarmee je het beter niet aan de stok krijgt. Na 'The Catch' begint om 22.00 uur de serie 'Gone'. Leven Rambin speelt hierin de rol van Kit Lanigan, een vrouw die als kind ontvoerd werd en nu andere verdwenen kinderen weer veilig thuis wil brengen.

'The Catch' met Mireille Enos

Misleiding en bedrog vormen de rode draad van 'The Catch'. Alice Vaughan (Mireille Enos) is één van de betere privédetectives van L.A. Wanneer haar verloofde Benjamin Jones (Peter Krause) haar oplicht en ervandoor gaat met enkele miljoenen, zint ze op wraak. In een listig kat-en-muisspel jaagt ze hem, haar geld en haar gebroken hart achterna.

De hoofdrollen worden vertolkt door Mireille Enos, die haar sporen al verdiende met kaskrakers als 'World War Z' en de Amerikaanse remake van 'The Killing', waarvoor ze een Golden Globe nominatie kreeg. Haar tegenspeler Peter Krause werd genomineerd voor de bekroonde serie 'Six Feet Under' en speelde ook in 'The Truman Show'.

In de eerste twee afleveringen gaat Alice Vaughan samen met haar team op zoek naar Mr. X. Terwijl de privédetectives denken dat hij hen steeds een stapje voor is, blijkt Mr. X dichterbij dan eerst gedacht.

'Gone' met Leven Rambin

'Gone' vertelt het verhaal van Kit Lanigan (Leven Rambin), die als kind het slachtoffer werd van een ontvoering en gered werd door FBI-agent Frank Novak (Chris Noth). Jaren later wil ze wraak nemen op haar ontvoerder en is ze de geknipte persoon om het FBI-opsporingsteam van Frank te versterken.

Leven Ramin is bekend van de reeksen 'Grey's Anatomy', 'Private Practice' en 'Terminator: The Sarah Connor Chronicles'. Chris Noth's bekendste rol is die van Mr. Big in 'Sex and the City'.

In de eerste aflevering wordt Kit ’Kick’ Lanigan als kind gered uit het huis van The Fosters. Vijftien jaar later zijn de rollen omgedraaid en werkt ze samen met haar redder Frank voor de FBI. Samen met privédetectives John Bishop, Maya Kennedy en Kit’s beste vriend James Finley starten ze de zoektocht naar Mia, een meisje dat ontvoerd werd op haar school in Hagerstown.
Analoge tv moet blijven! Idea
AntwoordGa naar locatie:


Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info