Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
in vrt streamen 4k gaat serie

VRT gaat serie in 4k streamen
#1
De Vlaamse omroep VRT gaat het sketchprogramma Loslopend wild & gevogelte in 4k streamen op zijn platform vrt.nu. Het gaat om een test waarbij het vierde seizoen van de VRT-serie volgend jaar in de resolutie via internet wordt aangeboden.

Het is de eerste keer dat een VRT-serie in 4k wordt uitgezonden, meldt de VRT bij de aankondiging van de vierde serie van Loslopend wild & gevogelte. De serie start op 9 januari, maar niet bekend is of dan ook direct de 4k-streams beschikbaar zijn.

Volgens de producent van het programma met sketches stegen de productiekosten met 10 procent door het gebruik van 4k-camera's. "Twee jaar geleden al kwam Sandbox naar ons om een draaidag in 4k op te nemen. Dat was geslaagd en daarna vroegen ze om een hele reeks te doen", aldus producent Riet de Prins tegen Belga.

In de Benelux komt streaming 4k-video mondjesmaat meer beschikbaar. Netflix en Amazon Prime bieden de resolutie al bij geselecteerde video's. In Nederland geeft de NPO Uitzending Gemist in 570p door en in 1080p tegen betaling. De NPO investeert niet in 4k en bekijkt 'de behoefte van het publiek', zei een woordvoerder vorig jaar tegen Media Magazine.
www.radiosite.eu
www.master-magic.be
www.radiosite.be

CD,TVV,TNTSat,HD+,dvb-t2 konig FTA20


Antwoord

#2
amaai dat is een mooi begin
 telenet play more/sport, cd family hd, netflix hd, betv/voo sport/cine+, hd+, film1 , Amazon PRIME
Antwoord

#3
(07-12-2017, 15:44)natte schreef: amaai dat is een mooi begin

Wel spijtig dat er nog niet veel een 4K tv hebben en op pc moet je ook speciale nieuwe grafische kaart hebben om 4K te kunnen afspelen en ook wat ramgeheugen.
www.radiosite.eu
www.master-magic.be
www.radiosite.be

CD,TVV,TNTSat,HD+,dvb-t2 konig FTA20


Antwoord

#4
inderdaad daarom sla ik 4k gebeuren over en ga direct voor 8k
 telenet play more/sport, cd family hd, netflix hd, betv/voo sport/cine+, hd+, film1 , Amazon PRIME
AntwoordGa naar locatie:


Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info