Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
windows krijgt standaardbrowser gloednieuwe 10

Windows 10 krijgt gloednieuwe standaardbrowser
bmp is nog van de oertijd hee zorro nu allemaal jpg enzo
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

(15-01-2018, 08:46)natte schreef: bmp is nog van de oertijd hee zorro nu allemaal jpg enzo

als je foto groter is bijvoorbeeld 3840x2160 en je hebt een computer die bijvoorbeeld 1920x1080 of 1920x1200 beeld heeft, en je gaat deze omzetten naar kleiner formaat van jpg :

ga je met jpg WEL beeldverlies hebben hoor, tegenover als je die omzet naar bmp of png heb je geen beeldverlies
Antwoord

das juist maar zet maar eens veel bmp fotos op usb zal rap vol zijn
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

over de standaardbrowser gesproken : gevaarlijk of niet 

Edge kan automatisch creditcardgegevens op websites invullen

Microsoft heeft een nieuwe testversie van Windows 10 gelanceerd die verschillende nieuwe opties introduceert hoe de Edge-browser met wachtwoorden en creditcardgegevens moet omgaan. Zo is er nu een optie om creditcardgegevens automatisch op het betaalgedeelte van websites in te voeren.

Zodra gebruikers een betaling met hun creditcard doen vraagt Edge om de gegevens op te slaan. De volgende keer dat er moet worden betaald kunnen gebruikers hun gewenste creditcard kiezen waarna alle velden automatisch worden ingevuld. Microsoft stelt dat Edge alle kaartgegevens veilig opslaat. CVV-informatie wordt niet door de browser opgeslagen. Alle creditcards die gebruikers aan hun Microsoft-account hebben gekoppeld kunnen ook worden geselecteerd bij het kiezen van een creditcard voor een betaling op een website.

Een andere nieuwe optie maakt het mogelijk om voor bepaalde domeinen geen wachtwoorden op te slaan. Zodra gebruikers aangeven dat ze voor bepaalde websites geen wachtwoorden willen opslaan zal de browser hier niet meer om vragen. Als laatste is het nu ook mogelijk om wachtwoorden automatisch in de InPrivate-modus van Edge te laten invullen. De nieuwe opties zijn te testen in windows 10 insider preview 17074.
Wanneer de features voor de standaardversie van windows 10 beschikbaar komen is nog niet bekend.

IN ieder geval ga ik daar mij nu NIET mee bezighouden als het er is.
Antwoord

Ik gebruik nooit edge maar chrome of firefox
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

Officieel kon je maar tot 29 juli 2016, een jaar na lancering, gratis upgraden naar Windows 10. Niet-officieel kon je nog tot vorig weekend overschakelen op Windows 10 via een achterpoortje, Ook al maakte Microsoft eerder bekend dat deze optie eind vorig jaar zou verdwijnen, was de knop nog steeds aanwezig 
op hun Amerikaanse website

Upgrade nog snel gratis naar Windows 10 voor 31 december

Hoe was het mogelijk dat de update zo lang gratis beschikbaar was? De officiële gratis upgrade was dan wel al in 2016 verlopen, maar gebruikers die beroep doen op assistieve technologieën konden nog steeds kosteloos de update doorvoeren. Deze technologieën helpen gebruikers met een beperking in hun interactie met de computer. Het gaat dan bijvoorbeeld over aangepaste toetsenborden of software die het scherm voorleest.

Voor deze gebruikers werd een alternatieve update-methode voorzien omdat het niet eenvoudig is voor hen om over te schakelen op het nieuwe besturingssysteem. Aangezien Microsoft niet daadwerkelijk controleerde of jij als gebruiker een beperking had en beroep deed op assistieve technologieën, was het voor ieder mogelijk om nog steeds gratis over te stappen.

De knop is nu van de website gehaald. Nu staat er een melding dat het aanbod voor een gratis Windows 10-upgrade op 31 december 2017 afliep en dat je de Windows 10-software voortaan kan bestellen in (online) winkels.
Analoge tv moet blijven! Idea
Antwoord

32-bitsversie Windows 10 krijgt eindelijk Meltdown-update

Voor eigenaren van een 32-bitsversie van Windows 10 heeft Microsoft eindelijk een beveiligingsupdate beschikbaar gemaakt die tegen de Meltdown-aanval moet beschermen. Op 3 januari rolde Microsoft updates uit om Windows-systemen tegen de Spectre- en Meltdown-aanvallen te beschermen.

Alleen 64-bitsversies van Windows ontvingen echter de Meltdown-update. De Spectre-update verscheen voor zowel Windows 32-bits als 64-bits. Gisteren maakte Microsoft bekend dat het de Meltdown-update nu ook voor de 32-bitsversie van de Windows 10 Fall Creators Update heeft uitgerold. Gebruikers krijgen het advies om de update, die alleen via de Microsoft Update Catalogus beschikbaar is, zo snel als mogelijk te installeren. Voor andere 32-bitsversies van Windows zijn nog geen updates beschikbaar. Microsoft zegt dat die ontwikkeling zijn, maar kan nog geen datum geven dat gebruikers die kunnen downloaden.
Antwoord

Wordt vervolgd dus
Analoge tv moet blijven! Idea
AntwoordGa naar locatie:


Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info