Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
glasvezelplannen bij proximus

glasvezelplannen bij proximus
#31
(25-01-2017, 08:56)master-magic schreef:
(25-01-2017, 07:51)natte schreef: in waanrode is al ok hoor ik zal zeker zijn omdat ze bloemendorp van europa zijn

Dan moet ik u teleurstellen,heb eens op postcode gechekt en zijn enkel nog op de standaart aansluiting mogelijk.
Dus glasvezel tot aan de kast waar het dan verdergaat in het huis met koperdraad.

Zoals bij telenet grote werf
www.radiosite.eu www.master-magic.be telenet play, cd basis hd, netflix hd 
Antwoord

#32
Proximus begint op 23 maart met de aanleg van glasvezel in Gent. Het bedrijf licht dan ook het uitrolschema toe voor deze stad, na dat eerder al te hebben gedaan in Antwerpen en Namen. Proximus investeert in 10 jaar 3 miljard euro in verglazing van een groot deel van het land.
www.radiosite.eu
www.master-magic.be
www.radiosite.be

CD,TVV,TNTSat,HD+,dvb-t2 konig FTA20


Antwoord

#33
(20-03-2017, 17:05)master-magic schreef: Proximus begint op 23 maart met de aanleg van glasvezel in Gent. Het bedrijf licht dan ook het uitrolschema toe voor deze stad, na dat eerder al te hebben gedaan in Antwerpen en Namen. Proximus investeert in 10 jaar 3 miljard euro in verglazing van een groot deel van het land.

waneer we hier zijn zal weer einde eeuw zijn
www.radiosite.eu www.master-magic.be telenet play, cd basis hd, netflix hd 
Antwoord

#34
Proximus is donderdag 23 maart begonnen met de uitrol van glasvezel naar bedrijven en huishoudens in de gemeente Gent. De uitrol is van start gegaan in Co-station Gent. De komende weken en maanden wordt volgens de Belgische operator een groot aantal ondernemingen en woningen in Gent aangesloten op glasvezel.
Met de lancering van 'Glasvezel voor Gent’ stelt Proximus de eerste operator in België te zijn die glasvezel naar al bestaande woningen brengt. Eerder al heeft de incumbent al glasvezel aangelegd in 19 nieuwbouwwijken, 12 bedrijventerreinen en bijna 191 zakelijke locaties in Gent.

Afgelopen december kwam Proximus met het investeringsplan 'Glasvezel voor België' ,om de uitrol van glasvezel in België te versnellen en uiteindelijk meer dan 85 procent van de bedrijven en ruim 50 procent van de gezinnen te bereiken. De hoge internetsnelheden die met glasvezel mogelijk zijn, moeten er voor zorgen dat de verwachte exponentiële groei van het dataverkeer door onder meer cloud- en video-applicaties zonder problemen plaats kan vinden. Dat moet ook ten goede komen aan de economische ontwikkeling van verglaasde gebieden. Verder moet glasvezel ingezet worden voor ondersteuning van IoT-applicaties ter verbetering van zaken zoals mobiliteit, openbare veiligheid en luchtkwaliteit.

Alle bedrijven en huishoudens kunnen volgens Proximus zonder installatiekosten aansluiting krijgen op het glasvezelnetwerk. De eerste glasvezelzone in Gent wordt de zone in de buurt van het Sint-Pietersstation, vanaf dit voorjaar. Waar mogelijk, wordt gekozen voor muurbevestiging in plaats van een ondergrondse installatie.
www.radiosite.eu
www.master-magic.be
www.radiosite.be

CD,TVV,TNTSat,HD+,dvb-t2 konig FTA20


AntwoordGa naar locatie:


Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info