Tags
Author: badboy - Replies: 1 - Views: 2296
een iphone 4s voor 1 euro
hallo
vrijdag kregen we een reclamefolder van telenet, een i phone 4 s voor 1 euro als ge all inn klant wordt.
als ge belt naar telenet met je gsm en ze zien da je nog geen king of kong zijn, zitten ze aan te dringen voor een abbonement te nemen
nu ik de kans krijg voor een nieuwe gsm, en dan een i phone 4s, ga ik eens wa meer infomatie vragen.
en wat blijk, tis voor de nieuwe klanten.
ik kan er nie voor in aanmerking komen.
ik heb nochthans alles van telenet, uitgezonderd een gsm abboneme
Author: thailand - Replies: 6 - Views: 4275
Prime Star HD DD 5.1 geluid
Waarom worden er op Prime Star HD zo weinig films gegeven die ook Dolby Digitaal 5.1 geluid hebben.
Als ik in een videotheek een film ga huren heb ik nog NOOIT voorgehad dat er geen DD 5.1 kanaal opstaat.
Zelfs de allerlaatste films ( Mission Impossible 4) word in DD 2.0 gegeven.
Of zit er een technieker die de DD 5.1 uitschakeld..?
Author: Velcio - Replies: 5 - Views: 7166
digicorder besturen met galaxy note 10.1
Sinds kort ben ik in het bezit van de Samsung galaxy note 10.1. Deze tablet bezit een infrarood transmitter, deze gebruik ik via de app "peel smart remote" om mijn televisietoestel en enkele andere toestellen te bedienen. Deze app kan ik echter niet werkend krijgen met mijn digicorder.
De digicorder in kwestie is de DC-AD2000
Weten julie soms wat ik in in deze app moet instellen of welke app ik nodig heb om adhv de infrarood verzender mijn digicorder te bedienen?
Author: Blok - Replies: 6 - Views: 3944
Digicorder en Digibox op 1 TV?
Hoi,

We hebben net een nieuwe TV gekocht. Onze oude SD Digicorder is blijven staan. Om nog betere beeld- en geluidskwaliteit te hebben zouden we moeten veranderen naar een HD Digicorder of -Box.
Ik zie het echter niet zitten om nog eens 8 euro per maand aan Telenet te geven. Dus optie HD Digicorder valt weg. De opnamemogelijkheid wil ik echter niet verliezen. Dus dacht ik aan het volgende:

Ik koop gewoon een HD Digibox erbij en ik sluit die bij aan op onze nieuwe TV, via HDMI. Op die mani
Author: Dreekes - Replies: 6 - Views: 3664
Nieuwe zender vanaf 1 juli bij Telenet Digital TV
Op 1 juli lanceert de digitale tv-zender Acht een tweede kanaal " Lacht " genaamd.Dat maakte de zender gisteren bekend. Lacht zal de hele dag lang comedieprogramma's uitzenden. Welke programma's Lacht zal uitzenden is nog niet bekend. Lacht zal vanaf 1 juli in het basisaanbod van Telenet Digital Tv zitten. Vanaf midden september wordt deze zender betalend en verhuist hij naar een zenderpakket bij Telenet.
Bron : bloggen.be
Author: master-magic - Replies: 12 - Views: 4339
Ziggo biedt interactieve tv via CI+ 1.3 Module
Ziggo klanten met een vernieuwde CI+ Module (vanaf versie 1.3) en een daarvoor door Ziggo gecertificeerde televisie kunnen met ingang van 6 november gebruikmaken van interactieve diensten. Het kabelbedrijf heeft haar netwerk zodanig geschikt gemaakt dat interactieve televisie, zoals on demand kijken, mogelijk is, zonder de normaal noodzakelijke aparte digitale ontvanger.

De ingebruikname van de CI+ Module zonder set-top box biedt als voordeel dat de klant zonder extra afstandsbediening en zon
Author: zorro123 - Replies: 13 - Views: 3571
voor 1 avond : van studio 100 naar Miss Belgie tv
Gert Verhulst haalt Miss België binnen
De jaarlijkse verkiezing van Vlaanderens mooiste heeft kort voor de deadline onderdak gevonden bij een opmerkelijke televisiezender: Studio 100 TV. Het tv-kanaal van het gelijknamige productiehuis, dat te bekijken is via de digitale tv van Telenet, zal de finale uitzenden. Die vindt plaats op 11 januari in het nieuwe theater van Plopsaland De Panne, ook eigendom van Studio 100.
Het lijkt een opmerkelijke samenwerking, maar niet voor Studio 100-topman Gert
Author: master-magic - Replies: 12 - Views: 3429
Negen Formule 1-races live bij BBC
De Britse publieke omroep BBC zendt in 2014 negen Formule 1-races live uit. Omdat BBC One bij veel Nederlandse aanbieders beschikbaar is, kan ook in Nederland hiernaar gekeken worden.

In Nederland zijn slechts drie Formule 1-races via Veronica op het open net te bekijken. Betaalzender Sport1 zendt alle races achter de decoder uit. Bij veel aanbieders is BBC One ook in HD-kwaliteit beschikbaar waardoor veel Nederlandse kijkers het racegeweld in hoogwaardige beeldkwaliteit kunnen bekijken. Naas
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 772
BT, Alcatel-Lucent voeren glasvezeltest uit met 1,4 Tbps
Alcatel-Lucent en BT hebben een test uitgevoerd met een glasvezelnetwerk, waarbij een snelheid van 1,4 Tbps bereikt zou zijn. Het is volgens beide ondernemingen de hoogste snelheid die tot nu toe met glasvezel is bereikt.

De test is uitgevoerd op een commercieel netwerk – een glasvezelkabel van 410 kilometer lengte tussen Londen en Suffolk - niet in een proefopstelling. Door de dichtheid van de datatransmissie te vergroten werd een 42,5 procent grotere efficiency bereikt in vergelijking met s
Author: zorro123 - Replies: 123 - Views: 14968
windows 8.1 opstarten met bureaublad
wie windows 8.1 heeft 11 maart een automatische update, om er beter ? mee te werken,

maar wie graag dat stomme startscherm niet meer wilt zien, en terug wilt opstarten a la windows 7 : dus rechtstreeks op bureaublad : een simpele oplossing : al moet je het zelf ontdekken,

je gaat gewon naar configuratiescherm > taakbalk en navigatie > navigatie : hier vink je alles uit :
behalve : wanneer ik mij aanmeld of alle apps sluit, naar het bureaublad gaan in plaats van start (DEZE AANVINKEN) :

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info