Tags
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1470
Top 10 The Greatest Switch
De luisteraars van Studio Brussel hebben The man with the red face van Laurent Garnier verkozen tot de beste dancetrack aller tijden. Het nummer eindigde zaterdag op de eerste plaats in The Greatest Switch, de lijst met de honderd beste dancetracks, en stoot zo Housewife van Daan van de troon.

The man with the red face, dat vorig jaar nog op de tweede plaats eindigde, herovert dit jaar opnieuw de eerste stek. In 2010 stootte het nummer voor het eerst door tot de absolute top van de lijst, maa
Author: sportgraag - Replies: 0 - Views: 1455
Telenet pompt vier jaar 10 miljoen in Vlaams Mediafonds
BRUSSEL - Op vier jaar wil Telenet 10 miljoen euro investeren in het Vlaamse Mediafonds. Voorts investeert het telecombedrijf uit Mechelen de komende vier jaar 20 miljoen euro in Vlaamse audiovisuele producties. Dat heeft Telenet maandagavond aangekondigd na een rondetafelgesprek over het Vlaamse medialandschap.Begin oktober kondigde Telenet de lancering van “STAP” aan. Het bedrijf wil met dit initiatief de komende vier jaar 30 miljoen euro investeren in Vlaamse audiovisuele
Author: Velcio - Replies: 5 - Views: 7166
digicorder besturen met galaxy note 10.1
Sinds kort ben ik in het bezit van de Samsung galaxy note 10.1. Deze tablet bezit een infrarood transmitter, deze gebruik ik via de app "peel smart remote" om mijn televisietoestel en enkele andere toestellen te bedienen. Deze app kan ik echter niet werkend krijgen met mijn digicorder.
De digicorder in kwestie is de DC-AD2000
Weten julie soms wat ik in in deze app moet instellen of welke app ik nodig heb om adhv de infrarood verzender mijn digicorder te bedienen?
Author: natte - Replies: 12 - Views: 4979
10 procent nederlande wil abbo netflix. Hopelijk volgt belgie ook!
Uit onderzoek van Telecompaper blijkt dat tien procent van de Nederlanders een abonnement op de nieuwe videodienst Netflix wil.

Netflix is binnen enkele weken in Nederland beschikbaar. Via een all you can watch-abonnement kan de abonnee tegen een vast maandbedrag onbeperkt naar het beschikbare content kijken. Naast Netflix heeft ook RTL Nederland een soortgelijke online videodienst aangekondigd. De films en series die Netflix in Nederland gaat aanbieden, kunnen via pc, laptop, tablet, smartph
Author: chukky2 - Replies: 4 - Views: 1588
Binnen 5 tot 10 jaar de helft minder zenders is mijn mening .
Beste forumleden ,

Wat is jullie gevoel,

Ik heb het vermoeden dat we niet veel nieuwe zenders meer moeten verwachten omdat het heel anders tv kijken zal worden , steeds kan men meer en meer opvragen mits betaling en wat het interessant maakt zelfs zoveel opvragen als men wil voor een vast bedrag.

Het verwelkomen van nieuwe zenders zie ik dus niet meer gebeuren.
Duitse zenders zullen hier niet zoveel last van hebben , maar de rest zie ik binnen 10 jaar halveren !

Graag jullie meni
Author: zorro123 - Replies: 220 - Views: 20713
Windows 10 krijgt gloednieuwe standaardbrowser
Microsoft neemt deels afstand van Internet Explorer. Verschillende bronnen melden dat het bedrijf aan een nieuwe browser werkt die geen opvolger van Internet Explorer 11 is.
Het was Thomas Nigro, Microsoft's Student Partner lead, die op Twitter liet verstaan dat Microsoft "op het punt staat een nieuwe browser te lanceren, het is niet Internet Explorer en het wordt de standaardbrowser in Windows 10."

Ok so Microsoft is about to launch a new browser that's not Internet Explorer and will be the
Author: natte - Replies: 0 - Views: 485
TV Oranje 10 jaar
Het is vandaag precies tien jaar geleden dat het startschot voor de Nederlandse muziekzender TV Oranje werd gegeven. De muziekzender zet niet zichzelf, maar de kijkers in het zonnetje.

TV Oranje-oprichters Jur Bron en Gerard Ardesch hebben er in tien jaar voor gezorgd dat de muziekzender niet meer uit het Nederlandse tv-landschap is weg te denken. Lezers van Totaal TV kozen TV Oranje meerdere malen als digitale zender van het jaar. De noordelijke mediaondernemers Bron en Ardesch vonden tien j
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1365
Vanaf 10 Januari 2016 HD enkel met originele box Sky Germany
Vanaf 10 januari 2016 zal je enkel HD zenders kunnen bekijken met een sky deutsland box,wie kijkt via een softcam op een linux box zal enkel dan nog SD zenders kunnen kijken.
deze aanpassing komt er na sky Italie en Sky uk de beveiliging in het leven hebben geroepen op hun NDS kaarten.
dan is het ook ineens allemaal hetzelfde bij sky europe aan beveiliging.
Author: jr212 - Replies: 1 - Views: 662
Windows 10 voor 25€
Via groupon en enkel vandaag

https://www.groupon.be/deals/microsoft-10
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 683
netflix 4k in microsoft edge browser (windows 10)
Netflix is in de browser alleen in 4k te streamen met Intel Kaby Lake-processors

Netflix is begonnen met het in 4k streamen naar browsers. De optie werkt alleen in combinatie met systemen die over een Intel Kaby Lake-processor beschikken. Bovendien komen voorlopig alleen Windows 10-systemen met de Edge-browser in aanmerking.

Microsoft meldt het vereiste van een Kaby Lake-processor bij de aankondiging van de komst van 4k-Netflix naar de Edge-browser van Windows 10. Vooralsnog is Edge de eni

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info