Tags
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 681
Nokia lanceert telefoon van 19 euro
Nokia heeft tamelijk verrassend een hele simpele, goedkope telefoon zonder internetmogelijkheden gelanceerd. De Nokia 130 is een eenvoudig, robuust toestel met een prijskaartje van slechts 25 dollar, oftewel 19 euro.

De release komt onverwacht. Kenners dachten dat het bedrijf, dat eigendom is van Microsoft, zich alleen nog op smartphones met Windows Phone erop zou richten. Simpele toestellen zouden plaats moeten maken voor de high end-apparaten.

Nokia prijst het toestel aan als erg geschi
Author: chukky2 - Replies: 5 - Views: 2067
21 april einde sd kanalen 19 graden tv vlaanderenl
Via een info balk op de desbetreffende kanalen te zien . Op vtm en een nog niet maar dat zal ook nog wel komen .
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 637
Nederlandse Eurosport HD op 19.2 voor CD
M7 Group is begonnen met testuitzendingen van Eurosport HD via de Astra1-satelliet. Naar het nu lijkt gaat het hierbij om de Nederlandse versie van het Europese sportkanaal.

Eurosport is na de overname door Discovery Communications begonnen met het opzetten van lokale landelijke versies binnen Europa. Dit heeft met name te maken met de versnippering van uitzendrechten van grote sportevenementen en voetbalcompetities. Omdat Eurosport in steeds meer gevallen niet over de uitzendrechten v
Author: master-magic - Replies: 15 - Views: 2967
Binnenkort Eurosport belgie op 19.2
Als je scant op de tansponder van eurosport HD nederland op de 19.2 kom je daar een eurosport be  tegen ook Wink
Freq zie topic in cd gedeelte van eursport HD NL
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 1782
Sky Deutsland besteld meer transponder ruimte op 19.2 voor uitbreiding
Heer Kunz, volgens onze informatie zal in het 4e kwartaal van dit jaar de DVB-S verspreiding via de Astra-satelliet stoppen via 19.2 graden Oost in het voordeel van de meer doeltreffende verspreiding via DVB-S2. Is deze informatie juist?

Stefan Kunz: Dat klopt, we zullen nog meer in 2015 wijzigen in DVB-S2 - zodat we de eerste aanbieder in Duitsland, die volledig op MPEG-4 voor SD en HD gaat.

Kunt u ons al een specifieke datum voor de overgang geven?

Kunz: De overstap naar DVB-S2 zal wa
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 997
Nederlands UHD kanaal op astra 19.2
Het aanbod van ongecodeerd te ontvangen Ultra HD-kanalen op de Astra1 satelliet wordt verder uitgebreid. De uit Nederland afkomstige Ultra HD-zender TERN wordt binnenkort toegevoegd.

TERN is de afkorting van TV Entertainment Reality Network. De zender wordt op 5 oktober tijdens de MIPCOM tv-beurs in Cannes aan de pers gepresenteerd. Dan worden meer details over de nieuwe internationale zender bekendgemaakt en wordt tevens duidelijk welke programma’s er uitgezonden gaan worden. TERN kom
Author: natte - Replies: 0 - Views: 751
Italiaanse Rai News fta op astra 19.2
De Italiaanse publieke omroep is vanaf 7 maart via de Astra 1 satelliet op 19,2 graden oost ongecodeerd in MPEG4 met haar nieuwszender Rai News te bekijken. Daarmee is sinds lange tijd weer een Italiaans kanaal ongecodeerd te zien op deze satellietpositie.
 
SES en de Italiaanse RAI zijn overeengekomen om RAI News 24 voortaan via 19,2 oost uit te zenden. Tussen de bedrijven bestond al samenwerking want RAI 1,2 en 3 worden in HD uitgezonden op de Astra 1. Dit gebeurt echter in het kader
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 1309
Sky Sport News HD 19.2 oost
Het duitse sky gaat zijn duitse sport kanaal sky sport news fta uitzenden zodat alle mensen gratis kunnen kijken naar deze zender via de 19.2 oost.
Dit vanaf december 2016
Freq enz volgen nog.
Author: natte - Replies: 4 - Views: 899
Dr dish terug op de astra 19.2
vanaf augustus is tec time (dr dish) weer terug via de astra 19,2


Liebe Zuschauer, 
danke für die Geduld, die Sie für Tectime TV aufgebracht haben. Die Zeit des Aufbaus weiterer Verbreitungswege ist abgeschlossen und wir können uns nun wieder dem linearen TV via ASTRA widmen.
[color=#3f3f3f
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 542
Deluxe music nog tot 2021 op Astra 19.2
Deluxe music dat fta in SD zit en in HD op het HD+ pakket zal nog tot 2021 zeker op de Astra 19.2 zitten voor de liefhebbers.

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info