Tags
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 890
Unitymedia schakelt analoge kabel af in juni 2017
Unitymedia gaat de analoge televisie afschakelen, met als einddatum 30 juni 2017. Het kabelbedrijf meldt dat het samenwerkt met de toezichthouders in Noordrijn-Westfalen, Hessen en Baden-Württemberg om abonnees op de hoogte te brengen. 
De stad Hanau gaat als eerste volledig over op digitale kabeltelevisie. De aldaar opgedane kennis wordt daarna overal benut.
 Unitymedia krijgt ook hulp van twee andere bedrijven van Liberty Global: UPC Cablecom (Zwitserland) en UPC Oostenrijk. 
Het Duitse ver
Author: zorro123 - Replies: 7 - Views: 1416
“BBC wil in 2017 starten met Ultra-HD kanaal"
De Britse publieke omroepen heeft plannen om volgend jaar te starten met een UltraHD-zender. Dit wordt gemeld door diverse Britse mediawebsites.
Zo moeten volgend jaar de uitzendingen van het tennistoernooi in Wimbledon te zien zijn in 4K/UHD. De BBC heeft in 2014 al proefuitzendingen gedaan in de nieuwe norm. Destijds werden via digitale televisie via de ether in een aantal regio’s UltraHD-programma’s uitgezonden.

De BBC zelf heeft de komst van een kanaal in de nieuwe norm nog niet bevestig
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 737
Amazon prime start vermoedelijk in 2017 in nederland
Webwinkel Amazon lanceert zijn streaming videodienst Amazon Prime vermoedelijk in 2017 in Nederland. Dat meldt Nu.nl op basis van uitspraken van onder meer RTL-directeur Bert Habets. Die vertelt vanavond in het NTR-programma College Tours dat RTL af en toe gedwarsboomd wordt bij de aankoop van rechten op het uitbrengen van videocontent op de Nederlandse markt.

Verder zouden diverse bronnen in de tv-wereld aan Nu.nl hebben laten weten dat Amazon de afgelopen tijd de Nederlandse rechten op film
Author: master-magic - Replies: 9 - Views: 1139
Canal+ Frankrijk gaat hun codering verhogen in 2017
de codering van het smartcard kaartje van canal+ Frankrijk gaat wat verhoogd worden vanaf 14 januari 2017 wegens piraterij,
Daar kan dus voor de 2 gelifte zenders op de m7 groep een probleem voor komen,
Ben dus benieuwd wat dit gaat geven binnen een maand.
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 1511
RTL nederland stop met teletext in 2017
Per 1 april 2017 stopt RTL met het aanbieden van nieuws via teletekst (RTL TEXT). Alleen de pagina's 888 en 889 blijven benaderbaar als bron voor de ondertiteling voor doven en slechthorenden.

Veel functies van teletekst zijn inmiddels overgenomen door nieuwswebsites, sociale media en de Elektronische Programma Gids. Het aantal gebruikers van RTL TEXT liep daardoor terug, wat maakt dat het medium niet meer rendabel genoeg is om in stand te houden.

Consumenten die RTL TEXT na 1 april 2017 r
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1069
Apple tv start eind 2017 met eigen tv content
Eind 2017 mogen we van apple een eigen tv content verwachten,


Apple wil zelf originele content ontwikkelen en is om die reden op zoek naar werknemers om deze content te promoten, schrijft de Wall Street Journal (WSJ) op basis van bronnen die bekend zijn met de plannen. Volgens deze bronnen zal de content mogelijk eind dit jaar beschikbaar komen voor abonnees op Apple Music, de streaming muziekdienst van het bedrijf.
Apple zou al langer gesprekken voeren met Hollywood over de productie van
Author: natte - Replies: 0 - Views: 386
Canal Digitaalnieuws januari 2017
Fijn leven!

De poedersuikermist is opgetrokken. De champagnekurk is uit het plafond gepeuterd. En de kerstballen zitten weer keurig in de doos. Hoog tijd dus om ons op te maken voor het ‘echte’ leven. Dat wordt wat ons betreft een heel ‘fine’ leven. Bijvoorbeeld met de zender van de maand, want Fine Living biedt je een inspirerende mix van moderne woonprogramma’s en design entertainmentshows. 

Maar er is meer om van te genieten. Zo maken de Eredivisieclubs zich op voor een spannend vervolg
Author: master-magic - Replies: 11 - Views: 1491
Februari Oscarmaand bij Net5 inclusief live uitreiking Oscars 2017
Voor het eerst sinds meer dan tien jaar is de uitreiking van de Oscar filmprijzen in Nederland weer zonder abonnement op een betaalzender te bekijken.

uitreiking van de Oscar filmprijzen is een hoogtepunt op tv-zender Net5 die daarnaast in februari diverse films uitzendt die eerder met een Oscar werden beloond. Zo zijn onder meer de films 12 Years of a Slave, War House, The Green Mile en Les Misarables te zien.

Oscar-uitreiking op open net

Hoogtepunt van de Net5 Oscarmaand is de live u
Author: master-magic - Replies: 10 - Views: 1653
Vanaf 1 mei 2017 geen mobiel abo meer nodig
Vanaf 1 mei 2017 heb je geen mobiel gsm abbo meer nodig bij een digitaal tv abonnement en internet,wel zal de prijs 65 euro bedragen van dit pakket zonder mobiel gsm abbo.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 200
Luistercijfers 2017

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info