Tags
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 971
Duitsland schakelt in 2018 analoge tv af
[color=#504d4d][font=Arial, Verdana]Duitsland schakelt analoge televisie waarschijnlijk in 2018 af. [color=#504d4d][font=Arial, Verdana]Dat is de verwachting van experts. De digitalisering neemt zo'n hoge vlucht dat inmiddels 88 procent van de bevolking digitaal televisie kijkt. Via de kabel wordt echter nog vaak analoge televisie aangeboden, maar ook hier ligt de penetrati
Author: master-magic - Replies: 18 - Views: 1659
Aantal netflix klanten in 2018
Netflix verwacht in 2018 100 miljoen klanten te hebben.
Ze zien het aantal tv zenders verminderen tegen die periode en meer on demand diensten en aanvragen verkrijgen.
De hoofdzaak van de zenders verminderd waardoor de mensen meer on demand aanvragen.
Ze zien het aantal zenders waarvoor men betaald sterk groeien en de gewone zenders verminderen daardoor.
Een voorbeeld daarvan zijn: HBO Now, Discovery DPlay en DisneyLife dat uit de grond zijn gestampt en meer klanten hebben gekregen.
Ze hebb
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 1322
Eind 2018 gaat in Duitsland de analoge kabel er uit
Tegen het einde van 2018 gaat in Duitsland de analoge kabel er uit over heel het landschap,vanaf dan gaan ze enkel nog digitale tv aanbieden.
Volgend jaar gaan ze ook over op DVB-T2 en word een grote verkoop van ontvangers met DVB-T2 tuners verwacht omdat vele tv's nog geen DVB-T2 HEVC tuner hebben in Duitsland.
Er zijn momenteel ook 500000 ontvangers in huis dat ULTRA HD aan kan in Duitsland,en tegen eind dit jaar denken ze dat het er 1 miljoen worden.
de helft van de duitsers heeft momentee
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 489
Rode Duivels vanaf 2018 terug bij VTM
Groot nieuws voor voetbalfans: vanaf september 2018 tot en met juni 2022 zullen maar liefst 40 Rode Duivels-wedstrijden exclusief te zien zijn bij VTM. MEDIALAAN bereikte daarover een akkoord met de UEFA.

Het gaat om de kwalificatiewedstrijden voor het Europees Kampioenschap van 2020 (UEFA EURO 2020) en de Europese kwalificatiewedstrijden voor het Wereldkampioenschap van 2022 in Qatar (FIFA WORLD CUP 2022). Naast deze beslissende kwalificatiewedstrijden zitten in de deal ook de vriendschappel
Author: natte - Replies: 0 - Views: 389
KETNET nieuwe serie Buck in 2018
Afgelopen week is Ketnet gestart met de opnames van 'Buck', een reeks van de bedenkers van 'W817'. Buck is een comedy onder een regie van Douglas Bosswell met onder meer Ini Massez, Ina De Winne, Bram Spooren en Robbert Vervloet.

De reeks wordt uitgezonden in het najaar van 2018.

In dit 'coming of age' verhaal volgen we de onopvallende en onzekere Elias die worstelt met zijn leven als puber. Hij vindt afleiding in zijn computerspel waarin zijn digitale held commandant Buck hem nooit in de
Author: master-magic - Replies: 10 - Views: 334
In 2018 alle wereld cup voetbal uitzendingen in UHD
[quote]Football’s world governing body has announced plans to broadcast the 2018 World Cup in the Ultra HD format.

FIFA said all 64 matches in the tournament would for the first time ever be produced in Ultra High Definition with High Dynamic Range.

The organisation said 37 cameras, of which eight would feature UHD/HDR and 1080p/SDR dual output, and another eight with 1080p/HDR and 1080p/SDR dual output, will cover every match. Further eight Super-slow-motion and two Ultra-motion cameras,
Author: master-magic - Replies: 8 - Views: 166
Auteursrechten per land blijven ook in 2018
Geoblocking blijft op gebied van radio en televisie in Europa ook toekomstig grotendeels in stand. Toch komt in 2018 voor veel consumenten een grote verbetering tot stand voor wie reist.

De Europese Commissie heeft besloten dat geoblocking voor wat betreft het aanschaffen en gebruik van online diensten in de Europese Unie in 2018 grotendeels moet worden opgeschort. Webwinkels en bedrijven hebben nog negen maanden de tijd om aanpassingen door te voeren. Wie hoopt dat ook op gebied van audio en
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 52
Feed van de beelden uit new York op eindejaar 2017-2018
zie de link in onderstaand bericht Wink

[quote]The Times Square Alliance and Countdown Entertainment are again offering a free feed of Times Square New Year’s Eve content from New York City.

The co-organisers of the famous Ball Drop are once again offering HD satellite and fibre feeds of the celebration from Times Square, New York. The clean, uninterrupted feeds are available free of charge to domestic and international media organisations, and feature exclusive, panoramic views from more th
Author: natte - Replies: 0 - Views: 94
VITAYA begint 2018 met film
Op 30 december staat om 20.25 uur de romantische komedie 'Christmas Shepherd' op het programma. Jeugdschrijfter Sally Brown leeft na het overlijden van haar man samen met herdershond Buddy.

Wanneer Buddy tijdens een onweersbui wegloopt, belandt hij in het dierenasiel. Daar wordt hij gevonden door Mark Green en zijn tienerdochter Emma. Buddy helpt hen met het verwerken van het verlies van zijn vrouw en haar moeder. Maar als Sally Buddy terugvindt, wacht hen een moeilijke beslissing.

Op oude
Author: natte - Replies: 0 - Views: 59
cartoon en boomerang nieuwe programma's voor 2018
De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe is de nieuwste Cartoon Network serie, gecreëerd door de makers van 'De Wonderlijke Wereld van Gumball'.

In de 10 x 3 minuten durende afleveringen volgen we de jonge prins van het bos, Ivandoe, die op bevel van zijn vader, The Mighty Stag, op een zoektocht gaat naar de magische Gouden Veer van de afschrikwekkende Eagle King. Ivandoe wordt tijdens het dwaze avontuur begeleid door zijn schildknaap, een kleine vogel genaamd Bert. Samen ontdekken

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info