Tags
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 1028
Sailfish-telefoon vanaf 27 november verkrijgbaar
Jolla heeft bekend gemaakt dat zijn eerste telefoon met het mobiele besturingssysteem Sailfish vanaf 27 november zal gaan verkopen. De smartphone met een prijskaartje van 399 euro zal allereerst verkrijgbaar zijn in de Finse hoofdstad Helsinki.

De eerste Jolla-telefoon is voorzien van onder meer een scherm van 4,5 inch en een dual-core Snapdragon-processor. Of het toestel ook naar Nederland komt, is niet bekend.

Jolla meldt aan Telecompaper dat na Helsinki, Europa en China op de planning s
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 1421
AB3 HD v.a. 27 maart bij proximus tv
AB3De Waalse commerciële zender AB3 is vanaf 27 maart ook in HD te bekijken. Dat heeft de zender aangekondigd. Voorlopig kunnen enkel de abonnees van Proximus TV naar AB3 HD kijken, aangezien de andere digitale tv-providers zoals VOO, Numericable en Telenet voorlopig geen interesse hebben in de HD-versie. Bij Proximus TV is AB3 HD vanaf komende vrijdag beschikbaar in het basisaanbod op kanaal 48.
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 473
Belgisch bedrijf maakt 27.000mAh-powerbank die via usb-c met 100W kan opladen
Het Belgische LifePower heeft op IndieGoGo voldoende geld ingezameld om zijn volgende powerbank te maken. De LifePowr A3 krijgt een capaciteit van 27.000mAh en twee usb-c-aansluitingen. De powerbank kan 100 watt leveren via usb-c om bijvoorbeeld laptops op te laden.

LifePowr A3Volgens de makers kan de LifePowr A3 laptops net zo snel opladen als via het stopcontact, door gebruik te maken van het usb-c power delivery-protocol en daarbij de maximale 100 watt te ondersteunen. Er is ook een 230 vo

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info