Tags
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 816
Mediaset italie zal hun zender coderen vanaf 7 September
Mediaset gaat per 7 september de signalen van haar hoofdzenders Rete 4, Canale 5 en Italia 1 coderen.
“Niet gratis voor andere operatoren”
De Mediaset-zenders zenden sinds hun komst op de Hotbird (circa 20 jaar geleden), vrij uit. Het mediabedrijf waar mediamagnaat en politicus Silvio Berlusconi de grootste aandeelhouder van is, doet dit naar eigen zeggen omdat het haar signalen niet gratis beschikbaar wil stellen aan andere operatoren. Het verwijst de kijkers in Italia naar TivuSat, de gratis
Author: master-magic - Replies: 24 - Views: 2810
Stingray Nederland Brava koopt Cultuur 7 Belgie
Stingray Digital Group’s Netherlands-based, pan-European cultural channel Brava has acquired the Flemish TV channel Cultuur 7 for an undisclosed fee.
With the acquisition, which includes all of Cultuur 7’s content and existing contracts with TV distributors, Brava is now is now positioned in Belgium as a provider of quality classical music content with particular attention given to local content.
Commenting on the acquisition, Rob Overman, creative director of Stingray Europe, said: “Cultuur 7
Author: zorro123 - Replies: 9 - Views: 1801
'Fear the Walking Dead' vanaf 7 oktober op SundanceTV
De successerie in de States, 'Fear The Walking Dead', is vanaf 7 oktober om 21.00 uur te zien op Sundance TV. Seizoen 2 start aansluitend vanaf 18 november.

SundanceTV toont graag het succesnummer van haar zusterkanaal AMC, waar het in het voorjaar in première ging. Op deze manier kunnen nog meer kijkers in Vlaanderen de serie (her)bekijken of de draad oppikken.
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 353
Family 7 bij Joyne eindelijk via satelliet te ontvangen
Joyne is momenteel bezig met testuitzendingen via de Eutelsat satelliet op 9 graden oost en wil vanaf 1 augustus het programma-aanbod uitrollen en klanten gaan aansluiten. Het voorlopige zenderpakket werd recent pas bekendgemaakt. Dit is vooral een Nederlands gericht pakket met een breed aanbod van publieke en commerciële omroepen van muziek tot entertainment. De website van Joyne is vooralsnog zeer summier maar wordt in augustus ook geheel vernieuwd.

Family 7 tot heden niet bij Canal Digita
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 91
'Salamander 2' vanaf zondag 7 januari op Eén
Precies vijf jaar nadat Eén de bijzonder gemaakte eerste reeks van 'Salamander' op de kijker losliet, start vanaf 7 januari het lang verwachte tweede seizoen. Deze tweede reeks werd in wereldpremière voorgesteld tijdens het 'Festival Are You Series' in Bozar Brussel.

Ook in het tweede seizoen speelt hoofdinspecteur Paul Gerardi de hoofdrol en raakt hij betrokken bij een complot op het hoogste niveau. Dit keer draait de samenzwering rond het bezit van diamantmijnen.

Gerardi is als enige ove
Author: natte - Replies: 0 - Views: 36
VIER 7 nieuwe programmalijst voorjaar
Met de onthullende docureeks 'Ex-Gangster', de nieuwe fictiereeks 'Gent West', het verrassende 'Karen Maakt een Plaat' en de veelbelovende 'Leeuwenkuil' (met vijf topondernemers) bouwt VIER in 2018 verder aan een breder en herkenbaarder zendschema met evenveel nieuwe programma's naast vaste afspraken van maandag tot donderdag met nieuwe seizoenen van het hartverwarmende 'Hotel Römantiek', en ook 'Topdokters', 'Bartel in het Wild' en de knotsgekke studio-show 'Control Pedro'.

Nog helemaal nieu

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info