Tags
Author: denbosrand - Replies: 8 - Views: 4792
9 inch tv
Beste mensen,

Wij hebben enkele jaren een klein tv toestel van 9 inch gebruikt die we op internet hebben gekocht, wij konden met er met kabel alle posten nemen. Helaas is deze nu stuk gegaan en niet meer te herstellen.

Het toestel wordt niet meer gemaakt en we kunnen nergens anders zo dergelijk toestel meer kopen. Ook een tv verkoper zei dat dit geen probleem mocht zijn, heeft er alles aan gedaan om zo een klein toestel te bemachtigen maar helaas bij aankomst kon het niet via de kabel sp
Author: natte - Replies: 18 - Views: 2051
microsoft komt eind september met windows 9
Microsoft komt mogelijk eind september met previewversie Windows Threshold

Microsoft zou van plan zijn om eind september of begin oktober een previewversie van de nieuwe Windows, Threshold, vrij te geven. Dat meldt de doorgaans goed ingelichte Microsoftwatcher Mary Jo Foley van ZDNet vrijdag.

Volgens de Microsoftwatcher komt de previewversie vrij voor iedereen die is geïnteresseerd. Wie de preview wil uitproberen, moet er akkoord mee gaan dat er met enige regelmaat updates naar het systeem wor
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1197
Apple publiceert public beta van iOS 9
Apple heeft een public beta vrijgegeven van iOS9 en OS X 10.11. De komende versies van beide besturingssystemen zijn de voorbije maanden al getest door developers. In iOS9 zitten diverse verbeteringen voor de ondersteuning van pdf en audio. De kaarten-applicatie is doorontwikkeld en Siri komt ook in het Vlaams beschikbaar. Zowel in iOS als in OS X El Capitan zijn privacybeschermende maatregelen doorgevoerd.
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 514
Circa 18% iOS-devices over op iOS 9
Circa 18 procent van de eigenaren van een mobiel device van Apple had vrijdagochtend 18 september iOS 9 gedownload op het toestel. Na 24 uur was dat nog 12 procent. Daarmee ligt de penetratie van iOS 9 na een kleine twee dagen ongeveer gelijk met die van voorganger iOS 8 na de officiële lancering hiervan.
Apple toonde iOS 9 tijdens de lancering van de nieuwe iPhones (6s en 6s Plus) op 9 september. De eerste nieuwe iPhones worden op 25 september uitgeleverd. Op 16 september heeft Apple iOS 9 al
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 1437
Apple tv update tvOS 9.2
tvOS 9.2 voor de vierde generatie Apple TV is al even als betaversie beschikbaar, waardoor we een goed beeld hebben van de functies die komen gaan. tvOS 9.2 is de grootste update voor de nieuwe Apple TV tot nu toe en brengt een aantal veelgehoorde en welkome verbeteringen. Wat te denken van de mogelijkheid om apps in mappen te plaatsen? In dit overzicht lees je alle verbeteringen van tvOS 9.2. We verwachten tvOS 9.2 in de week van 21 t/m 25 maart 2016.

Apple TV 4 met televisiescherm

Mappen
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 668
Ios 9.3 apple
Dat er verschillende iOS 9.3 beta’s zijn verschenen, weten we precies wat we allemaal kunnen verwachten van de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem. In dit artikel zetten we alle nieuwe functies voor je op een rij, zodat je precies weet wat eraan komt voor jouw iPhone en iPad. We verwachten iOS 9.3 in de week van 21 t/m 25 maart 2016.

iOS 9.3 is extreem goed getest
Zoals in onderstaande grafiek is te zien zijn er van iOS 9.3 heel veel beta’s verschenen. Apple heeft deze nieu
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 285
Nieuwe zenders toegevoegd bij Joyne NL op 9 oost
11747 H / 30000 / FEC 3/4

NL Event - Lokaal (mix van lokale omroepen volgens EPG)
Railways TV (volgens EPG)
Secret Circle
Meiden van Holland Hard
Passie XXX
Colmax
Enjoy TV HD (landschappen volgens EPG)
Penthouse 1 HD
Penthouse 2 HD

12054 V / 30000 / FEC 3/4

National Geographic HD
Crime+Investigation
24 Kitchen
Family 7
Travel XP HD

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info