Tags
Author: Ahrand - Replies: 10 - Views: 7605
Nieuwe Yelo aankondiging = Horizon TV van UPC ?
Op de blog van telenet staat een nieuwe http://blog.telenet.be/2012/10/yelo-tv-e...-ervaring/
"Yelo TV" aankondiging.

Is dit de aankondiging van de nieuwe Horizon TV (HW + apps) van Liberty Global ?

Dat wil dan zeggen :
- DLNA mogelijkheden
- Tablet/GSM = afstandbediening van je digicorder
- etc ...

HLN weet te melden dat de nieuwe software op de nieuwere Digicorder zal werken maar niet op de oudere
http://www.hln.be/hln/nl/4124/Multimedia.../2012/10/1
Author: tontol36 - Replies: 5 - Views: 2711
nieuwe zender ?
Enkele dagen geleden bij het zappen op preset 188 een israelische ? zender tegengekomen.Staat die er al lang op,versta er trouwens geen bal van en welke doelgroep hoopt men hiermee te bereiken,.Huh
Author: Digivan - Replies: 37 - Views: 15888
Nut van SD en HD op de kabel ?
Beste forummers, even een verzuchting over de zin of onzin van HD-zenders bij TLN.

Er zijn vrij weinig HD zenders bij TLN, en degene die we ontvangen zijn vaak een kopie van de SD versie. Maar eerlijk gezegd, wat is het nut van deze HD-zenders ?
1. het merendeel is gewoon een geupscalede versie van het SD-kanaal; van echte HD is er dus geen sprake (Discovery HD is gewoon een lachtertje, wat een schande dit HD te durven noemen, los dan nog van 25 keer dezelfde tussenfilmpjes)
2. het merend
Author: GunBee - Replies: 6 - Views: 4516
Kwaliteit Digitale TV met Basic Shake vs Fibernet Shake ?
Hallo,

Ik twijfel tussen een Basic Shake en Fibernet Shake.
Voor Internet doeleinden zal de Basic Shake voldoende zijn, maar ik vraag me af of de verschillen in down- & uploadsnelheid (resp. 30Mbps/2.5Mbps vs 60MBps/4Mbps) een verschil zullen maken in beeldkwaliteit voor Digitale TV ?

Alvast bedankt en beste wensen!
Author: zorro123 - Replies: 5 - Views: 1580
wolken nieuwe verkoopstaktiek ?
Cloud TV, Cloud Explorer en Spotify op Philips Smart TV

TP Vision voegt Spotify, Cloud TV en Cloud Explorer toe aan het Philips Smart TV-aanbod. Met deze nieuwe clouddiensten heeft de Smart TV-kijker een ruim aanbod aan te streamen muziek en diverse lokale, nationale en internationale tv-zenders tot zijn beschikking. Cloud Explorer biedt bovendien direct toegang tot persoonlijke multimedia content die is opgeslagen in de cloud, zodat daar nu ook op het grote tv-scherm van genoten kan worden.
Author: zorro123 - Replies: 4 - Views: 1352
de vooruitgang ? : Kerkdiensten thuis nu live op TV
Kerkdiensten op de TV in de huiskamer volgen wordt vanaf februari 2014 rechtstreeks mogelijk door een speciale TV-stick.
De Stichting Kerkdiensten in Nederland (sIKN) ) en het bedrijf SmartTvAppStick (STAS) hebben een overeenkomst voor levering van de eerste 100 STAS-sticks met een voorgeprogrammeerde Kerk-app.
Tot nu toe zijn kerkdiensten van alle bij de sIKN aangesloten kerken alleen via de website of per smartphone of tablet met de Kerkomroep-App te volgen. Dat kan vanaf februari ook op de
Author: zorro123 - Replies: 12 - Views: 1965
einde roamingtarieven voor 2016 en begin van europese netneutraliteit ?
EU zet Nederlandse netneutraliteit onder druk, wel einde roaming

De industriecommissie van het Europees Parlement heeft vanmorgen ingestemd met een voorstel van Neelie Kroes om de Europese telecommarkt te hervormen. Daarin staat onder meer dat er een einde moet komen aan de roamingtarieven binnen de EU, maar de plannen voor netneutraliteit zijn een stuk minder streng dan de huidige Nederlandse wetgeving. Dat zou kunnen leiden tot afzwakking van de netneutraliteit in Nederland.

Roaming
De
Author: zorro123 - Replies: 10 - Views: 2306
telenet en doccle ?
maak jezelf het leven makkelijker : creeer je eigen digitale archiefkast met doccle

Je krijgt je Telenet-aanrekening al via mail in plaats van met de post. Maar je administratie kan nóg eenvoudiger.

Met Doccle kun je documenten van verschillende organisaties en bedrijven, waaronder Telenet, automatisch digitaal ontvangen en betalen. Je vindt alles makkelijk terug op één centraal online platform.

Alleen maar voordelen!
• Doccle is handig. Verzamel al je documenten op één centrale plek
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 779
liberty global 8 miljard voor overnames ?
Liberty Global wil 8 miljard dollar spenderen aan overnames

De hoofdaandeelhouder van Telenet, Liberty Global, heeft 8 miljard dollar (5,9 miljard euro) vrijgemaakt voor overnames. Dat heeft Michael Fries, ceo van het Amerikaanse kabelbedrijf gezegd in een interview met Börsen-Zeitung. Liberty wil dat geld vooral spenderen op markten waar het bedrijf nu al actief is.
Liberty Global ziet in Europa vooral groeimarge op de Duitse markt. Het bezit daar Unitymedia Kabel BW, het tweede grootste ka
Author: zorro123 - Replies: 6 - Views: 2790
MGM channel wordt AMC ?
AMC is de MGM-kanaal als AMC rebrand. Het is de eerste keer dat de AMC bijnaam heeft buiten de Verenigde Staten zijn gebruikt.

Lokaal geversioneerd kanaal feeds zal worden gelanceerd in Europa, Latijns-Amerika, Azië, Afrika en het Midden-Oosten later dit jaar. Ook bij deze kanalen zullen worden geverifieerd AMC VOD, HD en "TV Overal"-diensten.
Het MGM Channel was een onderdeel van de recent overgenomen Chellomedia bedrijf dat is uitgegroeid tot AMC Networks International.

AMC Networks

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info