Tags
Author: sportgraag - Replies: 11 - Views: 4352
Operatoren lappen telecomwet aan hun laars
BRUSSEL - De grote telecomoperatoren, Belgacom en Telenet, passen de nieuwe telecomwet die begin deze maand in voege trad, niet op de juiste manier toe. Dat blijkt uit een steekproef van De Tijd.

Beide telecomoperatoren hebben het in hun algemene voorwaarden over een opzegtermijn van één maand voor contracten van onbepaalde duur, wat de nieuwe telecomwet niet toelaat.

Telenet rekent in de praktijk naar eigen zeggen geen onterechte opzegvergoedingen aan maar heeft naar eigen zeggen
Author: master-magic - Replies: 16 - Views: 6145
Belgacom past z'n prijzen aan
Belgacom verhoogt vanaf 1 februari 2013 enkele tarieven. Dat heeft Belgacom vandaag bekendgemaakt in een persbericht. Het telecombedrijf wil daarnaast de packs met meerdere diensten (telefonie, internet, digitale tv,…) aanmoedigen. De prijsverhogingen zijn nodig vanwege de investeringen die Belgacom doet in haar netwerken, zoals het VDSL2-netwerk.

De prijzen van de nieuwe packs van Belgacom sinds april dit jaar blijven ongewijzigd, net zoals de tarieven van Proximus en Happy Time XL. Wi
Author: master-magic - Replies: 8 - Views: 3865
Telenet gaat zijn prijzen aanpassen aan de index
de eerste aanpassingen beginnen al:

[quote]
Een aantal prijsaanpassingen vanaf februari 2013

Waarom een prijsaanpassing?
Op 3 februari 2013 worden de tarieven van een aantal vaste diensten met 2.9% geïndexeerd. De andere tarieven blijven ongewijzigd. We baseren ons hiervoor op de stijging van de consumptieprijsindex, waardoor de kosten verbonden aan bepaalde dienstverleningen zijn toegenomen.

Welke tarieven worden geïndexeerd?
- Breedbandinternet, vaste telefonie en bundels: zo
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1200
In zwitserland bied UPC ongecodeerd basis pakket aan
UPC Austria biedt per direct aan al haar digitale kijkers een digitaal ongecodeerd basispakket aan. Dit geldt voor alle Oostenrijkse kabelnetten die UPC bezit, in onder meer Wenen en Vorarlberg.
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 1284
'Apple levert iPhone 64GB alleen aan Mobistar en Telenet'
De iPhone 5s met 64 GB is in België niet meer te krijgen via resellers, meldt de website Apple Nieuws Vlaanderen. Uit navraag blijkt inderdaad dat veel winkels door hun voorraad heen zijn. De reden wordt gezocht in een exclusiviteitscontract tussen Apple en Mobistar. De operator zou als voorkeurspartner het alleenrecht hebben op de versie met de hoogste marge. Mobistar laat in een reactie weten dat het de keuze is van Apple wie de toestellen mag verkopen. In dit geval zijn dat Mobistar, Telenet
Author: bartmaniac - Replies: 17 - Views: 3601
Aan gebruiker Dimira
Jij stuurde via een pm mij een bericht, maar bij het beantwoorden komt de melding dat jij het ontvangen van pm niet toestaat.
Author: zorro123 - Replies: 159 - Views: 21405
Telenet denkt aan eigen voetbalzender
Telecomaanbieder Telenet heeft een plan klaar om 900 miljoen euro te bieden voor de rechten op het vaderlandse voetbal gedurende een periode van 12 jaar. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.
Telenet heeft laten verstaan vooral geïnteresseerd te zijn in een 'niet-exclusieve deal'. Dat zou betekenen dat ook andere operatoren een deel van het voetbal zouden mogen brengen.
laatste nieuws : vtm dus


deel 2
Telenet heeft plannen om een eigen Jupiler Pro League-zender te lanceren. Via deze zender wi
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 996
deutse telecom via iptv bied 101 HD zenders aan.
deutsche Telekom die via iptv werkt bied 101 HD zenders aan,
iets waar we via kabel en IPtv in België kunnen van dromen
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 1070
orange verkoop mobistar aan telenet ???
Orange denkt aan verkoop Mobistar: kans voor Telenet?
Het Franse telecombedrijf Orange denkt, opnieuw, aan een verkoop van zijn meerderheidsbelang in Mobistar. Door de inbreukprocedure die het BIPT momenteel lopen heeft tegen Telenet, vormt dit mogelijk een kans voor Telenet. Dat bedrijf wilde donderdagavond geen commentaar geven op een mogelijke interesse in Mobistar, maar bevestigt wel dat het BIPT tegen juli van dit jaar een dekkingsverplichting van 30 pct heeft opgelegd. Het is niet duideli
Author: natte - Replies: 0 - Views: 680
m7 gaat kabelkiosk ook aan de stellieters aanbieden.
KABELKIOSK WIL RECHTSTREEKS AAN SATELLIETKIJKER LEVEREN

Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group kocht onlangs Kabelkiosk van het Franse satellietbedrijf Eutelsat. M7 wil nu Kabelkiosk rechtstreeks aan de Duitse satellietkijker gaan leveren. M7 Group is al langere tijd eigenaar van CanalDigitaal en TV Vlaanderen.

Kabelkiosk levert op dit moment haar diensten alleen aan kabel- en IPTV-aanbieders. Het aanbod bestaat uit een groot aantal tv- en radiozenders voor de Duitse tv-markt. Met de koop v

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info