Tags
Author: natte - Replies: 0 - Views: 632
m7 gaat kabelkiosk ook aan de stellieters aanbieden.
KABELKIOSK WIL RECHTSTREEKS AAN SATELLIETKIJKER LEVEREN

Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group kocht onlangs Kabelkiosk van het Franse satellietbedrijf Eutelsat. M7 wil nu Kabelkiosk rechtstreeks aan de Duitse satellietkijker gaan leveren. M7 Group is al langere tijd eigenaar van CanalDigitaal en TV Vlaanderen.

Kabelkiosk levert op dit moment haar diensten alleen aan kabel- en IPTV-aanbieders. Het aanbod bestaat uit een groot aantal tv- en radiozenders voor de Duitse tv-markt. Met de koop v
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 1557
Mobile Vikings wil ook tv aanbieden
zie de nieuwsbrief die ik kreeg met een aanbod Wink

[quote]Proficiat, je hebt nu officieel 199.999 Vikingvrienden! Klopt, Viking 200.000 is intussen aan boord van onze Drakkar gestapt. Hoog tijd om te vieren en daarvoor trekken we alle registers open: we hebben altijd gestreden voor gratis mobiel internet en nu is het tijd voor de volgende stap: gratis mobiele televisie voor alle Vikings met bhaalu Mobiel.

Met bhaalu Mobiel van onze partner bhaalu kun je alle zenders van je bestaande digital
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 887
Mobistar begint met aanbieden 4g als vervanging vast internet
Mobistar is in België begonnen met het aanbieden van 4g als vervanging voor vast internet. Voor 15 euro per maand krijgen klanten 15GB aan data. Het abonnement is volgens de mobiele provider alleen geschikt voor licht gebruik.
Het abonnement, met de naam Easy Internet @Home, heeft naast de databundel van 15GB de optie om een 'herlaadbeurt' aan te schaffen. Wie dat niet doet, surft door op een snelheid van 256kbit/s. Naast 15 euro per maand moeten gebruikers eenmalig 29 euro betalen voor het mod
Author: natte - Replies: 2 - Views: 807
nichezenders via iptv opkabel aanbieden toekomst?
Ziggo begint op korte termijn met het aanbieden van zenders via IPTV. Het combineert kabel met internet om minder bekeken nichezenders in het zenderaanbod op te kunnen nemen.

In 2015 was er onder een klein deel van de klanten onrust over het verdwijnen van – over het gehele abonneebestand van Ziggo – minder bekeken zenders als France 2 en RAI UNO. Omdat Ziggo nog steeds vasthoudt aan de analoge doorgifte van een groot zenderaanbod, moet het kabelbedrijf
Author: zorro123 - Replies: 31 - Views: 3141
Telenet wil ook Netflix aanbieden
Tv-distributeur Telenet praat met het Amerikaanse Netflix over het aanbieden van Netflix an de streamingdienst via zijn platform. 
Dat zegt Telenet-topman John Porter.

De Australier zei tijdens de presentatie dat hij open staat voor het toelaten van derde partijen op het Telenet netwerk.
Desgevraagd bevestigt hij dat hij daarmee ook alternatieve televisie-aanbieders bedoeld.
Ook op de vraag of Telenet daarover met Netflix in gesprek is, antwoordde hij bevestigend. Maar zij in niet de enige
Author: natte - Replies: 2 - Views: 401
INSIGHT TV gaat VOd in 4K aanbieden
Het in Hilversum gevestigde kanaal Insight TV onthult binnenkort plannen voor haar nieuwe Subscription Video on Demand (SOVD) platform. Online kan dan via de eigen site van de zender en via Android en iOS apps tegen betaling in 4K kwaliteit worden gekeken. Insight UHD was ook een tijdlang ongecodeerd via de Astra-1 satelliet te zien maar is daar gaan coderen. Het signaal is in Duitsland wel beschikbaar via de satelliet maar in Nederland (nog) niet. Inshight brengt in Ultra HD kwaliteit vooral pr
Author: master-magic - Replies: 11 - Views: 593
Oostenrijk gaat codering aanbieden via software
In Oostenrijk start deze zomer een nieuw tv pakket dat beelden via dvb-t2 en satelliet gaat aanbieden met 1 ontvanger en waarbij de software zal dienen als decodering,dus gaan kaart meer,alles via de software in de ontvanger.
Dit zou andere schotel ontvangers buiten schot zetten om deze te ontvangen via softcam opties.
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 270
Facebook gaat sport streams aanbieden fox sport
Facebook heeft een overeenkomst gesloten met Fox Sports voor het live streamen van de Champions League wedstrijden in de VS. De deal met de sportdivisie van 21st Century Fox bevat dubbele wedstrijden tijdens de groepsfase, vier wedstrijden in de achtste finales en vier kwartfinales, schrijft Bloomberg. De partijen willen beide niet aangeven wat de financiële details zijn van de overeenkomst.
Voor Facebook is dit een vervolg op zijn inspanningen om live sportwedstrijden te kunnen streamen. Eerd
Author: master-magic - Replies: 16 - Views: 733
Disney wil een eigen dienst aanbieden met streaming
Disney heeft plannen om een eigen dienst a la netflix te starten waardoor de overeenkomst met netflix in het gedrang komt en het disney aanbod bij netflix verdwijnt.
Author: master-magic - Replies: 9 - Views: 176
edpnet gaat glasvezel aanbieden op netwerk van Proximus
De provider edpnet heeft een overeenkomst gesloten met Proximus voor het aanbieden van internetabonnementen via het nieuwe glasvezelnetwerk. Details over de abonnementen die edpnet gaat aanbieden, zijn er nog niet.

Ook is nog niet bekend vanaf wanneer klanten de glasvezelabonnementen bij edpnet kunnen afsluiten. Edpnet kan de glasvezelabonnementen gaan aanbieden doordat het een wholesale­overeenkomst heeft gesloten met Proximus, waarvan de bedrijven melding maken in een persbericht.

Proxim

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info