Tags
Author: Dimira - Replies: 12 - Views: 4528
abonnement
Als belg moet je ook weer eerst een nederlands adres hebben zeker?
Author: Dimira - Replies: 7 - Views: 3552
king abonnement
Weet soms iemand of het normaal is als je een king abonnement hebt.Nog steeds belt met je oude chip van je telenet?Ik heb dus mijn king online besteld maar heb dus nog geen chip van proximus ontvangen.Wel staat op mijn telenet dat ik king abonnement heb.Ook weet ik niet hoe dat dat nu zit met mijn internet want er staat nog altijd een shake op.
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 650
Netflix binnenkort nog enkel met 4K abonnement
Netflix wil binnenkort enkel zijn duurdere 4K-abonnement aanbieden

In een financieel rapport goochelt Netflix met indrukwekkende cijfers, verwelkomt het bijna zijn 100 miljoenste klant en worden de gewone abonnementen zonder 4K uitgefaseerd.

Het financiële rapport van Netflix
(PDF) toont dat de streamingdienst er flink op vooruit is gegaan. Het
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 473
Orange Belgium biedt 20 procent korting op Panther-abonnement
Orange Belgium heeft een nieuw aanbod gelanceerd waarmee klanten onbeperkt kunnen bellen en sms'en en 5GB aan data krijgen voor 26,40 euro per maand. Het abonnement genaamd Panther Limited Edition is alleen vanaf 1 augustus bestemd voor de eerste 10,000 abonnees. Volgens Orange biedt het tijdelijke aanbod een korting van 20 procent op de reguliere prijs van het Panther-abonnement. Deze kan worden gecombineerd met de vaste propositie Orange Love voor 75,40 euro per maand. Inclusief promotiekortin
Author: zorro123 - Replies: 8 - Views: 526
Base lanceert flexibel gsm-abonnement
Base gaat zijn gsm-abonnementen flexibel opdelen. Data en belminuten kunnen variabel worden gebruikt en één maand worden overgedragen. 

De abonnementen van 15, 25, 35 of 45 euro blijven bestaan, maar waar je vroeger bij een abonnement van €25 over '3 gigabyte en 300 minuten' beschikte, valt dat nu vrij te besteden naar '6 gigabyte of 600 minuten'. Dat wil zeggen dat wie eens 4,5 gigabyte verbruikt, niet plots moet bijbetalen voor anderhalve gigabyte, maar dat tegoed kan aftrekken van de belmi
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 456
Film1 biedt koppeling PlayStation-abonnement via tv
Film1 heeft het mogelijk gemaakt voor de Film1 PlayStation-abonnee om de PS3 of PS4 te koppelen aan Film1 wanneer deze is geabonneerd via een tv-aanbieder. Vorig jaar startte Film1 het Film1 PlayStation-abonnement.
Via een activatiecode kan de PS3 of PS4 aan Film1 worden gekoppeld, waarna de Film1 App kan worden gedownload in de PlayStation Store. Via de app kan de gebruiker kiezen uit het filmaanbod.

Op een Film1-account kunnen maximaal vier apparaten geregistreerd worden, ongeacht of dit e

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info