Tags
Author: zorro123 - Replies: 6 - Views: 2302
Turner start Brits free-to-air kanaal TruTV
TruTV, de Amerikaanse tv-zender van Turner Broadcasting, is begonnen met uitzendingen bij de Britse providers Sky, Freeview en Freesat.

TruTV houdt zich bezig met rechtszaken, rechtspleging en politiewerk. Te zien zijn reality-programma’s als Fear Factor, Crime Stories en Bait Car. De zender werd in de Verenigde Staten bekend onder de naam CourtTV.
Turner Broadcasting is ook eigenaar van CNN, Cartoon Network en de filmzender TCM.

TruTV is te vinden op de Astra 2F satelliet, 28 graden o
Author: master-magic - Replies: 24 - Views: 2654
Nieuwe Macbook Pro vervangt de Air en vermoordt usb-poort
Apple stelde met veel trots zijn nieuwste laptops voor. Het bleek gisteren exclusief om nieuwe Macbook Pro-modellen te gaan; van de Macbook Air-reeks verdwijnt de 11 inchversie, terwijl de 13 inchversie geen nieuwe update meer krijgt – en wellicht nooit meer. Dat terwijl ook de Macbook van dit jaar slechts een minimale update was van de eerste versie die twee jaar geleden verscheen.

Apple lijkt met zijn nieuwe modellen niet vies te zijn van wat innovatie en nog wat meer ‘courage’ – zoals het
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 69
Motorsport TV gaat free to air op Astra 2 28.2
Satellietkijkers hebben alweer een gratis sportkanaal erbij. Wel is ontvangst van de Britse Astra-2 positie vereist.
Motorsport TV, de opvolger van het vroegere Motors TV, is op in het Britse satellietaanbod free to air gaan uitzenden. De zender vervangt het kanaalslot van de ter ziele gegane zender Bike TV. Iedereen met Astra-2 ontvangst kan de zender nu bekijken en dat geldt ook voor Canal Digitaal en TV Vlaanderen kijkers met een geschikte ontvangstinstallatie. Op die manier zijn vele andere

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info