Tags
Author: master-magic - Replies: 23 - Views: 9223
Ex Exqi zenders zijn al op de kabel
heb net eens gescand en kom 3 nieuwe zenders tegen van Exqi.
2 keer HD1 Cultuur in SD en HD,
en dan ook Exqi Culture in HD.
dus zullen de beide nieuwe zenders in SD en HD zijn volgens wat ik nu zie.
zit ene op de 386 mhz en 2 op de 498 mhz.
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1547
Aantal jaar al teveel betaald voor onze tv
[quote]Binnen een week hebben zich meer dan 25.000 mensen gemeld om het geld terug te krijgen dat ze te veel betaalden voor een televisie. Dat meldde ConsumentenClaim.

Philips steekt er met kop en schouders bovenuit met 55 procent van de meldingen. Daarna volgen Panasonic, Sony, JVC en Samsung elk met minder dan 10 procent. Niet alleen particulieren hebben zich laten registreren, maar ook bijvoorbeeld bedrijven met in één keer 500 toestellen.
Verboden kartelvorming

In december werd
Author: master-magic - Replies: 16 - Views: 6013
Nieuwszender Al Jazeera lanceert HD versie
De in Qatar gevestigde nieuwszender Al Jazeera is bezig met de uitrol van een HD versie. Het gaat om een simulcast van het bestaande SD kanaal in het Arabisch.

Vooralsnog is Al Jazeera HD alleen nog maar te zien via de Eutelsat 10A (10 graden oost) en de Eutelsat 7 West A (7 graden west). De verwachting is dat de zender binnenkort ook te zien is in de pakketten van de diverse satellietproviders.

Al Jazeera HD is te zien via de Eutelsat 7 west A satelliet (7 graden west) op de frequentie 11
Author: natte - Replies: 1 - Views: 2406
hbbtv al bij meerdere zenders op sat en kabel belgie?
Steeds meer zenders in Europa bieden de interactieve tv-dienst HbbTV aan. Nederland blijft echter achter. Alleen bij de publieke omroep kan een gedeelte van de kijkers HbbTV gebruiken.

De Nederlandse publieke omroep (NPO) biedt HbbTV wel landelijk aan. De drie grootste tv-aanbieders van Nederland – KPN, UPC en Ziggo – blokkeren HbbTV echter bij doorgifte van de landelijke publieke tv-kanalen via de eigen netwerken. Landelijk is HbbTV bij deze zenders wel via Digitenne – digitale ethertelevisi
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 820
ze waarschuwen al op voorrand
als je bij telenet op de pagina komt van King & Kong met toestel : moet je eens naar details toestel kijken,
en wat lees je dan : Denk aan uw gezondheid - gebruik uw mobiele telefoon met mate, bel met een oortje en kies voor een toestel met een lagere SAT-waarde (SAR-waarde).
Author: natte - Replies: 4 - Views: 860
Sky christmas al in de ether!
NU AL KERSTMUZIEK BIJ SKY RADIO

Hoewel het nog zomer is, zijn de eerste kerstplaten weer op Sky Radio te beluisteren. De radiozender is begonnen met de doorgifte van haar digitaal themakanaal Sky Radio Christmas.

Sky Radio stelt dat het vroege begin van het themakanaal met de grote vraag van de luisteraar te maken heeft. Sky Radio gaat grote kersthits als Last Christmas van Wham voorlopig nog niet op het digitale themakanaal draaien. Dit meldt de radiozender in een persbericht.

INTERNET EN LA
Author: natte - Replies: 0 - Views: 626
tv via 4g al mogelijk bij onze buren
LTE 4G TV-AANBOD IN NEDERLAND DICHTERBIJ

Het moment dat mobiele telefoonaanbieders via hun 4G-netwerken in Nederland een volwaardig tv-aanbod kunnen aanbieden, lijkt een stuk dichterbij gekomen.

Via LTE Broadcast kunnen mobiele aanbieders op een soortgelijke manier als IPTV een volwaardig zenderaanbod aanbieden. LTE Broadcast wordt door velen gezien als natuurlijke opvolger van de huidige DVB-T techniek – in de volksmond ook wel Digitenne genoemd – waarmee onder meer in buitengebieden naar der
Author: natte - Replies: 72 - Views: 13998
bbc first ook naar belgie en je kan al bekijken
Nederland is een tv-zender rijker. BBC First begon vandaag – zaterdag 16 mei – om 16.30 uur met de officiële programmering. De zender is vooralsnog alleen bij KPN en KPN Wholesale te bekijken.

BBC Worldwide – de commerciële tak van de Britse publieke omroep BBC – gaat BBC First ook in België op de markt brengen. Voorlopig is de zender alleen via het Interactieve TV-platform van KPN en KPN Wholesale te bekijken. Het zou hierbij gaan om een tijdelijke exclusiviteit, maar betrokken partijen will
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 1156
Apple watch nu al te koop in nederland
De Apple Watch is sinds vandaag, 17 juli, in Nederland te koop. De Apple Watch kan online worden besteld, maar kan ook worden gekocht bij Apple Stores in onder meer Amsterdam, Haarlem en Den Haag.
De Apple Watch Sport is in Nederland te koop vanaf 419 euro voor de 38mm-versie, vanaf 669 euro voor de 38mm-versie de Apple Watch. De Watch Edition begint vanaf ongeveer 11.200 euro. Deze prijzen zijn inclusief btw. De slimme horloges zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en met verschillende
Author: natte - Replies: 9 - Views: 1315
al jazeera en rt russia moeten bezuinigen
Al Jazeera en Russia Today waren de laatste jaren flink in opkomst. Maar beide grootmachten van het nieuws zien hun financiële middelen fors teruglopen en moeten gaan bezuinigen.

Nieuwszender Russia Today bevindt zich in financieel zwaar weer. De slechte wisselkoers van de Russische Roebel stelt de Russische nieuwszender volgend jaar voor nog meer problemen. Russia Today werkt als wereldwijde nieuwszender voor tachtig procent met buitenlandse valuta. De financiering bedraagt in 2016 omgereken

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info