Tags
Author: master-magic - Replies: 23 - Views: 10850
Alles van HBO de volgende 3 jaar exclusief bij Prime
Game of Thrones, Boardwalk Empire, Veep, The Newsroom, Girls … Zit jij al te watertanden? Dan hebben we goed nieuws! Telenet heeft een exclusieve deal gesloten met HBO voor de volgende drie jaar. Als PRIME-klant krijg je dus ALLE nieuwe series en films die HBO de komende drie jaar produceert, als eerste in België te zien op televisie.

Programmeer alvast je digicorder voor de volgende topseries:

- ‘Veep’ over het reilen en zeilen op het kantoor van de vicepres
Author: natte - Replies: 0 - Views: 886
npo1,2,3 en bvn passen alles aan, begrijpelijk
NEDERLAND 1, 2 EN BVN PASSEN PROGRAMMERING AAN

In verband met de aanslag op vlucht MH17, waarbij intussen al 189 Nederlandse doden zijn te betreuren, vervallen veel programma's of verhuizen deze naar een ander tijdstip.

De Tour de France is vrijdag op Nederland 2 te zien zodat op Nederland 1 doorlopend het journaal kan worden uitgezonden. De AvroTros heeft vrijdagavond het Muziekfeest op het plein ook geschrapt. Alle actualiteitenrubrieken passen de onderwerpen aan.
RANKING THE STARS VERVALT O
Author: guyke - Replies: 8 - Views: 983
Alles in HD!
Het Journaal op Eén ziet er binnenkort helemaal anders uit. Vanaf januari 2016 wordt uitgezonden vanuit een nieuwe studio.

Het bestaande decor is al voor een deel afgebroken, sinds dinsdag zitten de ankers achter een bureau dat in een zogenaamde ‘green key studio’ is geplaatst. In die studio staat geen echt decor, het wordt op een groen scherm geprojecteerd. Wie dagelijks kijkt, zal merken dat er door deze opstelling geen bewegende camerabeelden meer zijn. Ook de verhoudingen tussen
Author: natte - Replies: 0 - Views: 299
Nieuw op één; alles voor de koers
Nieuw op Eén: 'Alles Voor de Koers' over Tom Boonen en zijn ploeg Etixx - Quick-Step

Waar de sportverslaggeving ophoudt, start het verhaal van de vijfdelige docureeks 'Alles Voor de Koers', vanaf donderdag 9 februari op Eén. Een jaar lang vertoefden de makers tussen Tom Boonen en zijn ploeggenoten om het leven achter de schermen van de wielerploeg Etixx - Quick-Step, recent omgedoopt tot Quick-Step Floors Cycling Team, te registreren.

Tijdens het voorjaar zijn alle ogen gericht op Etixx -
Author: natte - Replies: 0 - Views: 336
VITAYA: alles herbekeken
Op zondag 26 februari, dinsdag 28 februari en woensdag 1 maart zijn er programma's en definitieve inhouden toegevoegd. De definitieve uren van week 9 zijn geüpdatet.

Op zaterdag 25 februari brengt Vitaya om 20.25 uur de tv-première 'Margaret' met in de hoofdrollen Oscarwinnares Anna Paquin, Oscarwinnaar Matt Damon en Oscargenomineerde acteur Mark Ruffalo. Wanneer de 17-jarige Lisa Cohen ooggetuige wordt van een ernstig en dodelijk busongeval, dat bovendien door haar eigen toedoen werd veroorz
Author: natte - Replies: 1 - Views: 85
PLAY SPORT alles in teken van topper
In België is het dit weekend uitkijken naar de topper tussen Club Brugge en Anderlecht, bij winst loopt Club al dertien punten uit op RSCA! De andere topper vindt plaats op zaterdag, wanneer Standard en KAA Gent elkaar treffen in de strijd voor een Play-Off 1 ticket.

Op vrijdag is de vijfde aflevering van 'Belga Sport' niet te missen! Deze week is er het verhaal van Pär Zetterberg en zijn opmars richting de top.

Ook buiten onze landsgrenzen staat er weer heel wat moois te gebeuren. In de P
Author: natte - Replies: 2 - Views: 48
Eurosport alles in teken van tennis down under
Het startschot van het grandslam-seizoen is traditioneel in Australië. Van maandag 15 tot en met zondag 28 januari is Melbourne Park het toneel van de 105e editie van de Australian Open.

Met meer dan 300 uur rechtstreeks en exclusief tennis op Eurosport 1 en 2 plus letterlijk élke bal van élke baan live via de Eurosport Player, kunnen tennisfans dagelijks in het Home of Grand Slam Tennis terecht om te ‘binge-watchen’.

Het commentaar bij de wedstrijden op Eurosport 1 komt van de drie voorma

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info