Tags
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 983
Amazon met gratis concurrent voor netflix
'Amazon komt met gratis concurrent voor Netflix'

De New York Post meldt zojuist dat Amazon op het punt staat een nieuwe videodienst te lanceren om de concurrentie met Netflix aan te gaan. Het grootste verschil met Netflix zou zijn dat de videodienst gratis zal worden maar wel wordt voorzien van de nodige advertenties.

De New York Post stelt dat Amazon in een unieke positie zit ten opzichten van zijn concurrenten. Amazon kan namelijk aan bepaalde adverteerders exact vertellen wat de adverte
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 683
Kijkers Amazon Duitsland kijken Ultra HD
Kijkers van Amazon Duitsland kunnen nu ook series in Ultra-HD bekijken.
Amazon heeft een overeenkomst met Sony Pictures gesloten voor een aantal Ultra HD titels, zoals Breaking Bad en Better Call Saul.
Het aanbod bevat ook nieuw bewerkte versies van The Amazing Spider-Man, Captain Phillips, The Vow, Think Like a Man 1 & 2 en Elysium. Kijkers betalen 49 euro per jaar.
[b]Alleen voor Sony Films wel te
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 598
Amazon wil in amerika netflixklanten lokken
Amazon heeft bekend gemaakt zijn videostreaming-dienst los van Prime aan te gaan bieden. Voorheen kregen klanten van het Amerikaanse internetbedrijf alleen toegang tot videostreaming door een abonnementen op Amazon Prime te nemen voor 99 dollar per jaar. In dat pakket zaten ook andere diensten waaronder streaming muziek. Nu kunnen klanten in de Verenigde Staten ook kiezen voor een jaarabonnement voor streaming video voor 8,99 dollar per maand. 

Op de Amerikaanse markt concurreert Amazon voora
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 579
Amazon prime start vermoedelijk in 2017 in nederland
Webwinkel Amazon lanceert zijn streaming videodienst Amazon Prime vermoedelijk in 2017 in Nederland. Dat meldt Nu.nl op basis van uitspraken van onder meer RTL-directeur Bert Habets. Die vertelt vanavond in het NTR-programma College Tours dat RTL af en toe gedwarsboomd wordt bij de aankoop van rechten op het uitbrengen van videocontent op de Nederlandse markt.

Verder zouden diverse bronnen in de tv-wereld aan Nu.nl hebben laten weten dat Amazon de afgelopen tijd de Nederlandse rechten op film
Author: zorro123 - Replies: 34 - Views: 5894
'Amazon komt volgende maand met Netflix-concurrent naar België'
Amazon brengt zijn videodienst Prime in december naar tweehonderd nieuwe landen, waaronder België. Dat suggereert Jeremy Clarkson op Twitter. Volgens de Engelse tv-persoonlijkheid gaat Amazon 'wereldwijd'.

In een filmpje op de Amazon-website bevestigen Clarkson en zijn medepresentatoren Richard Hammond en James May dat hun nieuwe programma The Grand Tour vanaf december vrijwel overal ter wereld te zien is. Bij de première komende vrijdag is de autoshow nog alleen beschikbaar voor Amazon Prime
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 425
Drie Europese mediagroepen bundelen krachten om blok tegen Netflix - Amazon te vormen
Drie grote Europese mediagroepen hebben een alliantie gesloten om de strijd aan te gaan tegen de Amerikaanse giganten Netflix en Amazon. Het gaat om de Franse groep TF1, het Italiaanse Mediaset en het Duitse ProSiebenSat.1. Dat meldt TF1 donderdag.

De Franse mediagroep investeert voor 6,1 procent in het kapitaal van Studio71, een videofiliaal van ProSiebenSat.1 dat actief is op de grote videoplatformen zoals YouTube. Mediaset van zijn kant investeert 5,5 procent in Studio71. In totaal investe
Author: natte - Replies: 1 - Views: 463
Amazon prime: nieuwe series en vod uitgebreider
Net als Netflix probeert Amazon Prime klanten met exclusieve content aan zich te binden. Deze Amazon Original Series zijn alleen bij Amazon Prime Video beschikbaar. In februari gaat Amazon het eigen serie-aanbod met nieuwe afleveringen van bestaande en nieuwe eigen series uitbreiden. Als eerste kan men vanaf 10 februari nieuwe afleveringen van Fleabag bekijken. De videodienst voegt daarna op 17 februari het volledige eerste seizoen van Goliath toe.
 
Amazon Prime Video breidt uit
Author: natte - Replies: 0 - Views: 289
NETFLIX en amazon investeren in UHD
Volgens onderzoeksbureau IHS Markit neemt het aantal Ultra HD-producties bij Netflix in rap tempo toe. Maar concurrent Amazon Prime Video blijft niet achter. Ultra HD wordt door beide bedrijven vooral bij eigen producties ingezet. Dit betekent grote investeringen voor de videobedrijven. De opbrengsten van UHD-films die worden aangeboden via Subscription Video on Demand (SVoD) zijn ten opzichte van die van series bovendien laag. Op de Britse markt heeft Netflix intussen 63 UHD-titels, Amazon Prim
Author: natte - Replies: 0 - Views: 341
AMAZON PRIME: nu bijna voor iedereen
Amazon Prime is bezig met een flinke opmars in Europa, maar daarbij hebben de Britse en Duitse markt prioriteit. Amazon stelt haar platform in Duitsland vanaf komende zomer open voor TV-content van free tv kanalen, betaalzenders en van filmproducenten. Dit moet leiden tot een hybride aanbod van betaal-tv en een online videotheek. Amazon Prime is al in gesprek met Discovery voor bepaalde sportieve evenementen en ook Sky gaat in Duitsland mogelijk pay per view op het Amazon Prime videoplatform aan
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 476
Amazon gaat tv aanbod lanceren in uk en duitsland
In Engeland en Duitsland gaat amazon een tv aanbod lanceren voor hun klanten.

[quote]Amazon will shortly roll out an OTT service with linear TV channels and on-demand content in the UK and Germany.

This was confirmed to Broadband TV News by two people familiar with the situation. Amazon Channels will initially contain around 25 pay-TV channels, both from major broadcast groups and smaller players, according to the sources.

With the launch of the Streaming Partners Program, which will be

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info