Tags
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 3107
Dubbele speeldag in de JPL & start NBA!
Vrijdagavond hervatten de nationale ploegen in Europa en Zuid-Amerika de WK-kwalificatiecampagne. In de late namiddag moeten de Portugezen vol aan de bak tegen een gemotiveerd Rusland.

Als je veel doelpunten wil zien, kan je daarna best blijven zitten voor Nederland – Andorra. Vorig jaar boekte Oranje tegen San Marino hun grootste overwinning ooit (11-0) en de ploeg van Louis van Gaal wil dat record opnieuw breken tegen Andorra. Nog op vrijdag moeten Lionel Messi & co rond 2u ’s
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 1591
Oorlog tussen Liberty & Telenet
Op korte termijn komt meer duidelijkheid over het overnamebod dat het Amerikaanse mediabedrijf Liberty Global op Telenet heeft gedaan. De handel aandelen Telenet is opgeschort.

De handel in aandelen Telenet op de Euronext Brussel is door de Belgische toezichthouder FSMA tot maandagochtend 29 oktober 2012 stilgelegd. Als aanleiding geeft FSMA dat Telenet over informatie beschikt waarvan de toezichthouder vindt dat deze gepubliceerd moet worden.
Overnamebod
Hoofdaandeelhouder Liberty Global l
Author: sportgraag - Replies: 16 - Views: 9778
Opzegging Sporting & Prime
Vanaf nu heb ik Sporting Telenet & Prime buiten gegooid.
Ze wilden me nog ompraten, maar ik hield voet bij stuk.

Sinds enige tijd heb ik me geërgerd aan de aankongingsbanner van de volgende match. Dat is wel storend en met de komst van Leekens als analist bij Telenet, heb ik de stopzetting versneld.

Ik zal wel een matchke meepikken op Belgacom (bij vrienden) en via stream.
En Prime heb ik de laatste tijd niet veel gebruikt en vandaar alles buiten.

Dat is wat ik ervan denk en hande
Author: Dimira - Replies: 22 - Views: 7951
BBC1HD& BBC2HD
Ik denk dat de kans dat één of beide zenders bij telenet komen zoals eerder belooft.Toch BBC2 HD als BBC HD verdwijnt binnen enkele dagen,waar wijnig kans op slagen heeft.Want nu heb ik al ergens gelezen dat belgacom deze ook schrapt uit zijn aanbod als deze er moest komen.
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 2458
SyFy HD & 13Th Street HD bij UPC
Vanaf nu bied upc nederland de 2 zenders aan in HD,
of deze in belgie binnenkort ook komen in HD is momenteel nog niet geweten.
zo bestaat er ook een HD versie van Nickelodeon die enkel bij belgacom beschikbaar is.
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 3005
CI & MTV Hits sinds vandaag bij Tv Vlaanderen
Sinds vandaag 2 Juli heeft Tv Vlaanderen een nieuwe zender bijgeplaatst ter vervanging van History SD,
in de plaats is nu Crime & investigation bijgeplaatst.

ook is MTV Hits er weer bij in het aanbod,deze zat in de beginperiode van Tv Vlaanderen er ook bij en is na een periode verwijderd en nu komt deze er weer bij dus vanaf vandaag.

ook is Eurosport 2 verwijderd voor belgie omdat er uitzendrechten zijn enkel voor nederland op die zender en dus enkel nog Eurosport SD en HD beschikbaar is
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 2116
king & kong aanpassingen
Van 2 naar 3 naar 4G…
Net zoals de smartphones almaar slimmer worden, evolueren netwerken ook. Eerst hadden we genoeg aan 2G (de technologie die wordt gebruikt om te bellen en te sms’en). Daarna kwam 3G (speciaal voor data: om je Facebook te checken, te surfen, e-mails te versturen,…). En nu experimenteren we volop met 4G, de supersnelle mobiele verbindingen.

De evolutie voor jouw KING of KONG.
Deze verbeteringen worden uiteraard ook voor KING en KONG uitgevoerd.

Midden oktober 2013
Author: Dimira - Replies: 17 - Views: 5366
Series&Movies
Vanaf 22 April word bij Belgacom Series & Movies gelanceerd.De tegenhanger van REX&RIO.Maar wel zonder extra zenders.Voor de prijs van 14,95€ dus vrij duur vind ik.Meer info misschien later.
Author: markmarkmark - Replies: 1 - Views: 1351
Telenet klant & Champions League voetbal
Hallo,
Ik ben al jaren een tevreden Telenet-klant (internet, telefonie & digitale tv).
Nu wil ik de Champions League voetbal volgen maar de laatste seizoenen wordt niet alles op televisie uitgezonden. Betalen dus...Geen probleem maar deze competitie zit bij concurrent Belgacom.
Wat zijn de mogelijke opties om deze voetbalcompetitie in België te volgen zonder een een extra een Belgacom installatie/decoder te plaatsen ? Streaming ? Apple TV ? Android TV ? andere ?
Bedankt voor uw reacties !!
Author: tontol36 - Replies: 1 - Views: 710
prime sport & biljart
Nu heb ik dit weekend eens biljart op prime gevolgd en vind daar de kommentaar daar prima, maar wat betreft de kamera plaatsing is het wel triestig.Ik volg meestal het snooker op bbc of eurosport en das wat anders, maar ja , iets nieuws moet nog aan geschaafd worden zeker? Ik las hier ook de vraag over die handschoen die gedragen werd, wel die dient om het makkelijker schuiven van de keu.Men kan al eens zweterige handen hebben waardoor de keu moeilijker over de hand glijd, daarvoor dus die speci

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info