Tags
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1879
Apple verhoogt prijzen apps in App Store
Apple verhoogt de prijzen van alle betaalde apps in de App Store. Een app die 79 cent kostte, kost nu 89 cent. Voor een app van 1,59 euro moet nu 1,79 euro betaald worden en apps van 23,99 euro kosten nu 26,99 euro. De prijsverhoging heeft vermoedelijk te maken met de wisselkoers.

De prijsverhogingen zijn opgemerkt door een lezer van iPhoneclub. De prijzen zijn in meerdere Europese landen verhoogd, maar in de Amerikaanse App Store zijn de prijzen nog hetzelfde. Daarom zou het kunnen gaan om e
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 977
Gents bedrijf lanceert call back-app
Telecombedrijf VoipTiger uit Gent lanceert een app waarmee gebruikers zonder internetverbinding goedkopere gesprekken zouden kunnen voeren dan via hun mobiele provider. De nieuwe CallTiger-app voor Android belt via het gewone GSM-netwerk.

De app 'onderschept' uitgaande gesprekken waarna een callback-systeem wordt opgestart. Daarna wordt de beller zelf opgebeld om contact te maken met zijn gesprekspartner. Gesprekken worden voor de bellende partij zodoende gefactureerd als binnenkomend gesprek
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 1338
Phillips komt met een cloud TV App
Philips is launching a Cloud TV app which gives access to hundreds of TV channels and Cloud Explorer to store personal media.

During a presentation at this year’s IFA in Berlin TP Vision CEO Maarten de Vries announced Philips TV 3.0, which will offer users from all Philips smart TVs from 2012 onwards with a number of cloud services.

The Cloud TV app is an over-the-top servicw, which will give access to hundreds of TV channels, which people can search and sort by favourite and themes.

Cl
Author: zorro123 - Replies: 5 - Views: 1016
UPC maakt Facebook-app voor tv-opnames op settopbox
UPC heeft een Facebook-app gemaakt waarmee gebruikers opnames kunnen instellen. De app is vooralsnog alleen beschikbaar in Ierland. Het is onbekend of de kabelaar de app ook voor Nederlandse gebruikers beschikbaar maakt.

De app heet Horizon Buzz. Nederlandse UPC-klanten kunnen momenteel al door app bladeren, maar er staat alleen een aanbod van Ierse zenders. Bovendien werkt het koppelen met een Nederlands UPC-account niet.

Met Horizon Buzz kunnen gebruikers zien wat andere gebruikers het v
Author: zorro123 - Replies: 8 - Views: 1404
app voor als we te lang stilzitten
App waarschuwt ons als we te lang stilzitten

Te lang stilzitten is slecht voor de gezondheid. Medici willen dat tegengaan met een mobiele app.
Volwassenen zitten meer dan de helft van de dag stil. Zelfs bij wie regelmatig aan sport doet, is dat ongezond.
Het verhoogt onder meer het risico op overgewicht en obesitas.
Amerikaanse medici lieten een app ontwikkelen om mensen op een goedkope en eenvoudige manier in beweging te krijgen.
Als we te lang stil zitten, laat de app een toon horen.
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 639
vrt stopt verkoop videozone-app
De VRT heeft de Videozone app, die beeldmateriaal van deredactie.be, cobra.be en Sporza.be aanbiedt, uit het aanbod van de iTunes store en Google Play store verwijderd.
Uiteraard willen we de huidige gebruikers van de videozone app niet in de kou laten staan. Daarom blijven we de app tot de zomer van 2015 nog ondersteunen in zijn huidige vorm. Er komen evenwel geen nieuwe functies.
investeren in mobiele versie voor de redactie.be
Uit onderzoek blijkt dat de relevantie van de app is achterhaa
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 880
App dwingt kinderen om terug te bellen
Een nieuwe applicatie laat ouders toe om vanop een afstand de smartphone van hun kind(eren) te vergrendelen als die oproepen negeren.
De app is bedacht door Sharon Standifird, een moeder van twee uit de Amerikaanse staat Texas. Aan nieuwszender CBS vertelde Standifird dat ze het zo beu was dat haar kinderen niet reageerden op sms’jes en telefoontjes. Ze stapte naar ontwikkelaars en dat resulteerde enkele maanden later in de lancering van de ‘Ignore No More’-app.

Paswoord
Met die applicatie
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 905
Nieuwe iOS versie krijgt dual-app ondersteuning
De nieuwe versie van Apple's iOS krijgt ondersteuning voor dual-app viewing waarmee gebruikers op één scherm twee apps kunnen openen en hierin tevens gelijk kunnen werken. Op die manier moet multitasken voor iOS-gebruikers makkelijker worden.

De feature zal worden getoond tijdens Apple's ontwikkelaarsconferentie, die plaatsvindt van 8 tot 12 juni. De nieuwe schermmodus werkt mogelijk alleen op iPads, weet 9to5mac op basis van anonieme bronnen. De bronnen melden tevens dat iOS 9 voor iPads me
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 688
YouTube-app op Android ondersteunt fullscreen verticale video
De YouTube-app voor Android krijgt een update om verticaal opgenomen video's in fullscreen te kunnen afspelen. Veel gebruikers maken verticale video's met de camera van hun telefoon, waardoor er op YouTube veel verticale video's staan.
Tot en met versie 10.25.xx krijgen gebruikers als ze een verticaal opgenomen video in fullscreen zetten een horizontaal scherm waarop de video vaak slechts iets minder dan een derde van het scherm in beslag neemt. Vanaf versie 10.28.xx toont YouTube de filmpjes v
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1046
App Store bevatte tientallen geïnfecteerde apps door Xcode-malware
Na gebruik van een kwaadaardige Xcode-versie hebben ontwikkelaars besmette apps in Apples App Store geplaatst die systeemgegevens stelen. De aanval trof potentieel miljoenen Chinese gebruikers, maar ook apps die buiten China gebruikt worden, waren besmet.
Beveiligingsbedrijf Palo Alto Networks plaatste afgelopen week een analyse van XcodeGhost op zijn website, nadat Chinese deskundigen vorige week waarschuwden voor de malware. Apple heeft de aanval bevestigd en tegen Reuters verklaard de besmet

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info