Tags
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1987
Apple verhoogt prijzen apps in App Store
Apple verhoogt de prijzen van alle betaalde apps in de App Store. Een app die 79 cent kostte, kost nu 89 cent. Voor een app van 1,59 euro moet nu 1,79 euro betaald worden en apps van 23,99 euro kosten nu 26,99 euro. De prijsverhoging heeft vermoedelijk te maken met de wisselkoers.

De prijsverhogingen zijn opgemerkt door een lezer van iPhoneclub. De prijzen zijn in meerdere Europese landen verhoogd, maar in de Amerikaanse App Store zijn de prijzen nog hetzelfde. Daarom zou het kunnen gaan om e
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1560
Apple's mondiale marktaandeel tablets in Q3 nipt boven 50%
Apples aandeel op de mondiale tabletmarkt is in het derde kwartaal volgens IDC gedaald tot 50,4 procent, tegen 65,4 procent in het voorgaande kwartaal. Samsung heeft marktaandeel gewonnen en groeide van 9,4 naar 18,4 procent marktaandeel. Amazon staat mondiaal derde met 9,4 procent (afzet met name in de VS). Asus staat op 4 met 8,6 procent en Lenovo heeft 1,4 procent marktaandeel. Volgens IDC hebben veel consumenten gewacht op de komst van de iPad Mini (eind oktober gelanceerd). Apple verkocht i
Author: zorro123 - Replies: 5 - Views: 1571
'Uitstel voor Apple iTV'
Apple zou de introductie van zijn iTV in 2014 wederom hebben uitgesteld om voorrang te geven aan de iWatch. Dat zegt analist Paul Gagnon van NDP DisplaySearch, die zich baseert zich op bronnen in de tv-industrie. Een van de problemen zou zijn dat Apple niet of weinig contentleveranciers heeft, zoals dat eigenlijk ook geldt voor het huidige product Apple TV. Aanvankelijk was het de bedoeling dat iTV najaar 2014 zou verschijnen.
Gagnon noemt nog een paar redenen voor het uitstel, maar dat lijkt
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 1370
'Apple levert iPhone 64GB alleen aan Mobistar en Telenet'
De iPhone 5s met 64 GB is in België niet meer te krijgen via resellers, meldt de website Apple Nieuws Vlaanderen. Uit navraag blijkt inderdaad dat veel winkels door hun voorraad heen zijn. De reden wordt gezocht in een exclusiviteitscontract tussen Apple en Mobistar. De operator zou als voorkeurspartner het alleenrecht hebben op de versie met de hoogste marge. Mobistar laat in een reactie weten dat het de keuze is van Apple wie de toestellen mag verkopen. In dit geval zijn dat Mobistar, Telenet
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 2259
apple tv 2,waar nog te koop???????
Kan er mij iemand helpen met een Belgische verkoopsite waar ze versie 2 nog verkopen.
Geen 2dehandssite aub.
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 894
Moeten providers websites Apple blokkeren?
Apple zou de Belgische consument misleidende informatie geven over de garantie van zijn producten. De federale overheidsdienst Economie stapte daarom naar een onderzoeksrechter. Die bekijkt welke maatregelen er tegen de elektronicagigant moeten worden genomen.
Verschillende bronnen bevestigen dat een Brusselse onderzoeksrechter een vordering heeft geschreven waarin hij aan de internetproviders, zoals Belgacom en Telenet, vraagt om de sites van Apple te blokkeren. Zo zou de Belgische consument v
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 518
Apple verkoopt minder iPads
De verkoop van iPads daalt. Het is de eerste keer dat de tablet van Apple minder vaak over de toonbank gaat dan een jaar eerder.
Dat blijkt uit cijfers over het tweede kwartaal van het gebroken boekjaar van Apple, dat staat nagenoeg gelijk aan het eerste kwartaal van 2014.
In het eerste kwartaal van 2014 heeft Apple 16,35 miljoen iPads verkocht. Een jaar eerder was dit aantal 19,5 miljoen. Daarmee daalt de verkoop met 16 procent.
Het aantal verkochte iPads ligt flink lager dan de verwachting
Author: natte - Replies: 0 - Views: 614
apple ook omgekeerde usb
Apple zou werken aan een nieuwe usb-kabel, die omgekeerd ook in de aansluiting past. Het gaat om een aangepast ontwerp van de usb type a-aansluiting, en nog niet om de nieuwe type-c-aansluiting, die standaard 'omkeerbaar' is.

Naast de propriëtaire lightning-aansluiting, die standaard al op twee manieren in een aansluiting kan worden geprikt, zou het nieuwe kabelontwerp waar Apple aan werkt ook een reversible usb-aansluiting hebben, zo is op te maken van foto's die op Twitter zijn geplaatst. H
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 646
nieuwe apple store's erbij in belgie
Apple ontwikkelt drie Apple Stores in België, meldt Le Soir. In het derde kwartaal van 2015 opent er een Flagship Store in een vastgoedproject in Brussel, Le Toison d'Or. Iets later komen er ook Apple Stores in Antwerpen en in Gent. De krant heeft achterhaald dat de Belgische dochteronderneming haar kaptiaal heeft verhoogd van 68.000 euro naar anderhalf miljoen.
Author: natte - Replies: 6 - Views: 1030
geen apple tv kanaal
Apple komt voorlopig niet met een eigen televisietoestel op de markt. Het Amerikaanse bedrijf zou vorig jaar al met de ontwikkeling gestopt zijn. Dat meldt The Wall Street Journal.

De uiteindelijke conclusie is dat er te weinig overtuigende functies zijn om tot fabricage van een eigen televisietoestel over te gaan. In de afgelopen jaren gonsde het van geruchten dat Apple een eigen televisielijn ging uitbrengen. Het bedrijf heeft er volgens de Amerikaanse zakenkrant vele jaren aan gewerkt, maa

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info