Tags
Author: natte - Replies: 0 - Views: 405
siri op appletv
Apples spraakassistent Siri komt mogelijk ook naar de Apple TV.


Siri komt mogelijk naar Apple TV
Dat blijkt uit een stukje code uit iOS 7.1, meldt 9to5Mac.
In de code wordt een nieuw apparaat aangeduid met het cijfer '3', dat voorheen nog niet zo was. Het besturingssysteem van de Apple TV, dat gebaseerd is op iOS, wordt door Apple al een tijd lang in broncodes aangeduid met dat cijfer. Siri is nu alleen nog te gebruiken op de iPad, iPhone en iPod Touch.
Volgens verschillende berichte
Author: natte - Replies: 34 - Views: 4425
ik wil de nieuwe appletv 4
Apple TV staat al langer bekend als betrouwbare mediaspeler. Het grootste nadeel was dat je alleen apps kon gebruiken die door Apple zelf werden aangeboden. Daar is met de Apple TV 4 verandering in gekomen.

De nieuwe vierde generatie van Apple TV heeft namelijk een eigen appstore waarmee de gebruiker zelf de mediaspeler naar eigen inzicht kan installeren. In de speciale Apple TV-appstore kunnen apps gedownload worden. Ontwikkelaars kunnen zelf apps voor de Apple TV maken. Hierdoor zijn veel m
Author: natte - Replies: 0 - Views: 741
VRT heeft al app voor appletv
De VRT loopt flink voor op de Nederlandse omroepen met toepassingen voor de Apple TV. Intussen heeft de omroep al twee apps.

De Vlaamse publieke omroep VRT heeft recent twee apps voor de Apple TV geïntroduceerd. 
Het gaat om een app om de programma’s van Canvas te kijken en een app om Het Journaal  van de VRT terug te kijken via de Apple TV. De Apps zijn in België te raadplegen. De nieuwsitems uit  Het Journaal  zijn ook apart terug te bekijken.

NPO NIET OP APPLE TV

De a
Author: natte - Replies: 1 - Views: 943
appletv vernieuwt bij jong en oud
appletv 4 krijgt een upgrade.
de vorige versies worden vernieuwd.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 630
appletv mist de 4k
Nu in steeds meer huiskamers een Ultra HD-televisie gemeengoed aan het worden is, rijst dus de vraag of Apple met 4K Ultra HD de boot mist. Zeker nu meer online streamingdiensten waaronder Netflix videocontent in 4K aanbieden en het aanbod van lineaire Ultra HD-kanalen klein blijft, wordt de vraag naar online streamingapparaten en mediaspelers groter. In Amerika bieden grote spelers als Amazon en Roku al 4K Ultra HD-apparaten aan. Daar komt over enkele weken Chromecast Ultra bij.

Apple niet i
Author: natte - Replies: 0 - Views: 735
appletv stopt met de 3
De komende tijd kan men in sommige winkels nog wel een Apple-mediaspeler van de derde generatie kopen. Het gaat hierbij om de verkoop van de laatste voorraad Apple TV 3.  Apple brengt echter alleen nog maar updates voor dit model uit als de werking in het geding komt.  
 
Apple TV 4 heeft voordelen
Online kan men in de Apple Store vanaf nu alleen nog Apple TV 4 bestellen. Dit model mediaspeler is wel duurder maar heeft enkele belangrijke voordelen. Apple TV 4 werkt op een van iOS afgeleid bes
Author: natte - Replies: 17 - Views: 1017
APPLETV nieuwe 4k uhd op komst
In het nieuwe besturingssysteem tvOS 11 wordt namelijk de 4K Ultra HD-beeldresolutie 3840 x 2160 pixels ondersteund. Eerder werden aanwijzingen in de Apple iTunes store gevonden van 4K-content met HDR ondersteuning. Dit alles bij elkaar maakt het zeer aannemelijk dat Apple op korte termijn de komst van een Apple TV 4K gaat aankondigen. Misschien gebeurt dit al in september. Dan wordt tijdens een groot Apple evenement de aankondiging van de komst van de iPhone-modellen 7, 7S en 8 verwacht.

Nie

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info