Tags
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1879
Apple verhoogt prijzen apps in App Store
Apple verhoogt de prijzen van alle betaalde apps in de App Store. Een app die 79 cent kostte, kost nu 89 cent. Voor een app van 1,59 euro moet nu 1,79 euro betaald worden en apps van 23,99 euro kosten nu 26,99 euro. De prijsverhoging heeft vermoedelijk te maken met de wisselkoers.

De prijsverhogingen zijn opgemerkt door een lezer van iPhoneclub. De prijzen zijn in meerdere Europese landen verhoogd, maar in de Amerikaanse App Store zijn de prijzen nog hetzelfde. Daarom zou het kunnen gaan om e
Author: Dimira - Replies: 4 - Views: 1879
apps
Ik zit met een probleem.Normaal kan ik eender welke app op mijn windows8 netbook downloaden,maar bij die ene wilt het nu net niet lukken.Weet soms iemand een oplossing voor dit probleem.Normaal kan je die openen,maar deze opend zich niet.
Author: master-magic - Replies: 8 - Views: 2800
Samsung komt met nieuwe apps
Vanaf augustus introduceerde Samsung twee nieuwe apps voor alle Samsung Smart TV’s. Weet je niet naar welke film te kijken vanavond? Met de Plush app heb je onmiddellijk toegang tot meer dan 20.000 films. Liever een avondje uit?

[quote]Speelt er geen goeie film op tv of hou je een filmavond? Met Plush, de nieuwe Smart TV VOD app voor Samsung TV-toestellen, Blu-rayspelers en Home Theater-systemen, kan je vanuit je luie zetel kiezen uit meer dan 20.000 filmtitels. Om je keuze te vergemakkelijk
Author: Dimira - Replies: 29 - Views: 3782
Apps
Gisteren kon ik plotseling geen apps meer openen.Iemand een idee hoe dit kan komen.Ik ging gewoon links onderaan.Klikte en kwam dus op de pagina met apps zoals gewoonlijk maar kan wel geen enkele app meer openen.Ik heb deze morgen een systheem herstel gedaan maar dit heeft ook niet geholpen.Tevens is mijn muziek ook uitgevallen,als ik de stekker van mijn boxxen uit trek heb ik nog wel enig geluid via mijn laptop zelf.
Author: master-magic - Replies: 29 - Views: 3245
tv kijken met apps is de toekomst
Apple is van plan om zijn nieuwe Apple TV met ondersteuning voor een App Store te presenteren in september. De afstandsbediening van de settopbox zou een touchpad krijgen. Dat meldt nieuwssite Buzzfeed.

Het bedrijf uit Cupertino zou de Apple TV op hetzelfde evenement willen presenteren als nieuwe iPhones, zo meldt Buzzfeed. De laatste Apple TV dateert van 2012 en sindsdien heeft de productlijn geen hardwarematige update meer gekregen.

De afstandsbediening van de nieuwe settopbox zou een to
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1050
App Store bevatte tientallen geïnfecteerde apps door Xcode-malware
Na gebruik van een kwaadaardige Xcode-versie hebben ontwikkelaars besmette apps in Apples App Store geplaatst die systeemgegevens stelen. De aanval trof potentieel miljoenen Chinese gebruikers, maar ook apps die buiten China gebruikt worden, waren besmet.
Beveiligingsbedrijf Palo Alto Networks plaatste afgelopen week een analyse van XcodeGhost op zijn website, nadat Chinese deskundigen vorige week waarschuwden voor de malware. Apple heeft de aanval bevestigd en tegen Reuters verklaard de besmet
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 762
Google geeft apps in Play Store 'met advertenties'-label
Google geeft apps in de Play Store vanaf januari een label als de app advertenties bevat. Dat blijkt uit een e-mail die ontwikkelaars hebben gekregen. Ontwikkelaars moeten uiterlijk 11 januari hebben doorgegeven of de app advertenties bevat.
Het label moet aan gebruikers duidelijk maken welke content een app bevat. Ontwikkelaars moeten in de sectie Pricing and Distribution van de Play Developers Console duidelijk maken of hun app advertenties bevat, schrijft Google. Het label 'bevat advertentie
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 873
Apple mag aangeklaagd worden voor te dure iPhone-apps
Een Amerikaans hof van beroep heeft de deur geopend voor nieuwe rechtszaken tegen Apple. De rechtbank stelt dat kopers van iPhone-apps Apple mogen aanklagen, aldus Reuters.

De onderneming zou de markt voor deze apps gemonopoliseerd hebben omdat het verkoop van apps buiten de Apple App Store verbood. Dit leidde volgens het 9th U.S. Circuit Court of Appeals tot hogere prijzen dan nodig was. Met de uitspraak wordt een rechtsgang van een groep iPhone-gebruikers uit 2012 nieuw leven ingeblazen.
Author: zorro123 - Replies: 7 - Views: 874
Grotere apps, minder laadschermen voor Apple TV
Apple heeft aangekondigd dat apps en games op Apple TV voortaan 4GB groot mogen zijn. Op dit moment geldt een limiet van 200 MB. Daardoor zien gebruikers regelmatig laadschermen.
Hoewel het downloaden van een app of game straks langer duurt, komen er minder onderbrekingen. Ontwikkelaars die niet genoeg aan 4GB hebben, kunnen tot 20GB aan additionele content op Apple’s servers opslaan.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 258
GOOGLE: nooit meer apps installeren
Vorig jaar kondigde Google zijn Instant Apps aan voor Android. Die functie geeft gebruikers toegang tot apps, zonder dat ze die moeten installeren. Dat is met name interessant voor apps die je maar eenmalig of heel af en toe wil raadplegen, of om een applicatie eerst uit te proberen voor je hem installeert.

Google heeft sinds de aankondiging nauw samengewerkt met enkele app-ontwikkelaars om het concept verder uit te werken en begon eerder dit jaar met een beperkte test. Die test krijgt nu een

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info