Tags
Author: ulrik - Replies: 0 - Views: 1486
nieuwe top serie in april op prime series
Author: Dimira - Replies: 18 - Views: 8219
16 april
Op 16 april verdwijnen de duitse zenders pro7 en sat1.Deze beide zenders zaten bij telenet in het basis aanbod maar verdwijnen nu.Meer uitleg op de blog van telenet.
Author: chukky2 - Replies: 5 - Views: 1925
21 april einde sd kanalen 19 graden tv vlaanderenl
Via een info balk op de desbetreffende kanalen te zien . Op vtm en een nog niet maar dat zal ook nog wel komen .
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 1517
Proximus TV schrapt KTO op 30 april
De Franse katholieke zender KTO verdwijnt op 30 april uit het basisaanbod van Proximus TV. Dat heeft KTO aangekondigd op haar website. Proximus verlengt het contract niet met KTO en hiermee is de non-profit zender niet akkoord. KTO laat weten dat de zender “bijdraagt aan het pluralisme in het zenderaanbod van Proximus” en is begonnen met een online petitie tegen de beslissing van Proximus. De petitie kan u vinden op deze link. Proximus
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 658
aanpassing roamingtarieven vanaf 30 april
Na Base, Mobistar, Mobile Vikings en Proximus kondigt nu ook Telenet een verlaging van de roamingtarieven voor zijn abonnées aan. De provider uit Mechelen haalt zo op de valreep de Europese deadline. Door de EU gestemde wetgeving legt immers maximumtarieven voor roaming vast, en de regelgeving gaat op 30 april van kracht. De lagere roaming is een voorbode van meer lekkers: in 2017 zou de meerkost voor telefoongebruik in het buitenland helemaal verdwijnen.

De nieuwe tarieven van Telenet zijn m

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info