Tags
Author: Kris - Replies: 34 - Views: 14817
Belgacom schrapt vanaf 18/02/2013 ARD en ZDF
Vanaf 18 februari schrapt Belgacom de Duitse publieke zenders ARD en ZDF uit het tv-aanbod. Dat komt omdat Belgacom geen akkoord heeft kunnen bereiken met de zenders, die jaarlijks een vergoeding van ruim één miljoen euro eisen. Belgacom bood "maar" 500.000 euro per jaar. Volgens De Morgen zal de Belgische telecomoperator de beslissing vandaag bekendmaken.


De krant merkt ook op dat de Duitse zenders bij de onderhandelingen vertegenwoordigd werden door het Brusselse advocatenkantoor Do
Author: Dimira - Replies: 10 - Views: 3166
ARD en ZDF terug v.a. 14 Maart 2014
ARD en ZDF terug in het basis aanbod van belgacom.Je ziet direct wat één man voor invloed kan uitbrengen Smile
Author: natte - Replies: 2 - Views: 855
ARD Alpha fta
ARD ALPHA NIEUWE DUITSE EDUCATIEVE ZENDER

De Duitse educatieve zender BR Alpha is omgedoopt in ARD Alpha. De programmering wordt verder verdiept. Het educatieve en culturele aspect blijven daarbij de boventoon voeren.
Alhoewel de zender voortaan als nationale educatieve zender door het leven gaat, blijft deze wel onder het dak van de de Bayerische Rundfunk. De zender gaat nog meer dan voorheen educatieve programma's brengen met meer inbreng van de diverse Duitse publieke omroepen.

EXCLUSI
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 994
ARD start met Ultra HD op de hotbird 13oost
de ARD start een demokanaal op Hotbird 13oost  11.296 GHz H (SR 27,500, FEC 3/4).
Je kan kijken naar een clip van de HD "Pausenkatzen"
Het kanaal is gratis te bekijken met een UHD ontvanger of tv.
Author: natte - Replies: 3 - Views: 762
ard en zdf verliezen door fta
De ongecodeerde verspreiding via de Astra1 satelliet betekent voor de Duitse publieke omroepen ARD en ZDF dat men de uitzendrechten van het WK handbal in 2017 is kwijtgeraakt.

Het WK handbal voor mannen wordt van 13 tot en met 29 januari in Frankrijk gespeeld. Mediabedrijf BeIN uit Qatar heeft de uitzendrechten van dit sportevenement in bezit. Het eist dat zenders die de uitzendrechten kopen de wedstrijden gecodeerd via de satelliet gaan uitzenden. ARD en ZDF zenden ongecodeerd via de
Author: natte - Replies: 0 - Views: 283
ARD: stopt met uitzenden via Hotbird
Bezuinigingen lijken de belangrijkste reden van de ARD om de uitzendingen via de Hotbird satelliet op 13 graden oost te staken. ARD heeft een wettelijke plicht om de tv- en radiokanalen in Duitsland ongecodeerd, dus zonder abonnement, via de ether aan te bieden. De publieke omroep voldoet aan deze eis omdat de zenders in SD- en HD-kwaliteit ongecodeerd via de Astra1 satelliet op 19,2 graden oost uitgezonden worden. Ook is etherontvangst via DVB-T en DVB-T2 mogelijk. Via de Hotbird-satelliet bere
Author: master-magic - Replies: 17 - Views: 785
Vanaf 2019 mogelijks geen fta Duitse SD zenders meer op satelliet
Straks zal mogelijk alleen nog HD+ beschikbaar zijn voor degenen die meer willen zien dan de Duitse publieke omroep.

Volgens een recent artikel in Computer Bild worden de SD versies van commerciële Duitse zenders mogelijk in 2019 uitgezet.

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info