Tags
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1060
Astra Nederland kantoren sluiten
De Astra groep gaat hun kantoor in Amsterdam Nederland sluiten.
Een reden is er niet gegeven.

[quote]Satellite operator SES has closed its marketing office for the Astra satellites in Hilversum, the Netherlands.

Until the closure, SES maintained two offices in the country. After the acquisition of New Skies Satellites, the company also took over the NSS headquarter in The Hague, while at the same time maintaining a separate marketing office in Hilversum.

The operator has issued no stat
Author: master-magic - Replies: 9 - Views: 4433
Astra 2E nieuws
Op 19 Juli 2013 zal de Astra 2E gelanceerd worden met een raket vanop Baikonur Cosmodrome, Kazakhstan.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 669
vele hdzenders astra
Eén op de vijf tv-zenders die op de Europese satellieten van het Luxemburgse satellietbedrijf SES worden uitgezonden, is door de satellietkijker in HD-kwaliteit te bekijken.

Dat stelt SES bij de presentatie van de jaarcijfers over 2013. Via de Europese Astra-satellieten worden 2359 tv-zenders uitgestraald. Hiervan zijn 488 – oftewel 21 procent – HD-zenders. Slechts een deel van deze HD-zenders is door iedere satellietkijker te bekijken omdat ze ongecodeerd worden uitgezonden. Hieronder bevind
Author: natte - Replies: 1 - Views: 716
Ses berichtjes (astra)
Satellietexploitant SES heeft haar wereldwijde bereik in 2013 vergroot tot 291 miljoen huishoudens, waarvan 151 miljoen in Europa. Er is op alle markten sprake van een forse groei.

Wereldwijd, maar ook in Europa zelf bereikt SES daarmee via de Astra-satellieten vijf procent meer huishoudens ten opzichte van het jaar ervoor. In Europa bereikt SES volgens de cijfers van de jaarlijkse Satellite Monitor de meeste huishoudens in Duitsland.
ASTRA 1 MEEST POPULAIR

De koppositie vervult de Astra
Author: natte - Replies: 0 - Views: 905
wk wel astra niet hotbird
De Duitse publieke omroepen ARD en ZDF zenden de wedstrijden van het WK voetbal 2014 in Brazilië wel via de Astra1- maar niet via de Hotbird-satelliet live en ongecodeerd uit.

De Arabische sportzender Bein Sport – dat voorheen onder de naam Al Jazeera Sport door het leven ging – had ook bedenkingen bij het ongecodeerd uitzenden van de WK voetbalwedstrijden via de Astra1-satelliet. De reden hiervoor is het grensoverschrijdend karakter van satellietdistributie. ARD en ZDF hebben de uitzendrecht
Author: Jean Pierre - Replies: 13 - Views: 10011
Astra 1 - Freq 12722 GHz niet te ontvangen
Ik heb problemen met de satelliet antenne op m'n motorhome.
Daar staat een 60 cm automatische schotel op. Ik hoef binnen enkel de satelliet te kiezen en meneer draait en keert die schotel tot hij de satelliet in kwestie gevonden heeft. Er is geen manuele bediening mogelijk.
Nu is er een probleem met ASTRA 1 (19,2). Hij vindt meestal wel de satelliet maar kan de Vlaamse zenders bij TV Vlaanderen niet ontvangen. Al die zenders liggen in het frequentiegebied 12722 GHz en laat nu net deze frequen
Author: natte - Replies: 3 - Views: 1835
fastscan nu ook op astra 3
master je kan beta gebruiken: durf niet goed:
CANALDIGITAAL FASTSCAN OOK OP ASTRA3

Het Luxemburgse M7 Group biedt voor haar aanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen de fastscanzenderlijsten vanaf nu ook via de Astra3-satelliet op 23,5 graden oost aan.

Het aanbieden van de fastscanzenderlijsten is een al langere tijd verwachte stap van M7 Group. Vooral in Nederland gebruiken de meeste CanalDigitaal-abonnees de Astra3-satelliet. Omdat op deze satelliet vrijwel alle zenders uitzenden die CanalDi
Author: natte - Replies: 1 - Views: 943
Weer astra mislukt
Russian Proton-M suffers failure during Ekspress-AM4R launch
May 15, 2014 by William Graham, Chris Bergin no alt
Russia launched another of their Proton-M rockets on Thursday, with the mission tasked with lofting the Ekspress-AM4R telecommunications satellite into orbit. Launch of the Proton-M rocket took place from Launch Pad 39 at the Baikonur Cosmodrome in Kazakhstan at 21:42 GMT. However, an unspecified failure was noted during third stage flight. The rocket and satellite are lost.Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 859
op astra nieuwe transponder met 720P kanalen
Een nieuwe transponder is gestart op woensdag op de Astra 19,2 graden Oost. Dit brengt momenteel twee test-kanalen van Rhode & Schwarz met een resolutie van 720p.

Over van de Astra 19.2 graden Oost, werd een andere transponder op woensdag in gebruik genomen. Dit is op transponder 45 Dit heeft de receptie parameters 11 141 MHz horizontaal (DVB-S2 symbol rate SR 22 000, foutcorrectie, FEC 2/3 8PSK).

Nieuwe Switches zijn op de nieuwe transponder, tot nu toe slechts twee test-kanalen met de id
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1555
Nautical Channel stopt op astra volgens TVV
Nautical Channel

De zender Nautical Channel beëindigt eind deze maand haar uitzendingen via de ASTRA satelliet. We betreuren dit afscheid en stellen steeds alles in het werk om een gevarieerd aanbod te kunnen blijven aanbieden

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info