Tags
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1946
Auto Motor Sport Channel HD
Auto MotorSport Channel HD Stap in en geniet

Het nieuwe Auto MotorSport Channel HD brengt u nieuws en reportages over de nieuwste auto's en analyses, hoogtepunten en uitgebreide verslagen van op de grootste en meest indrukwekkende autosalons van heel Europa.

AutoMotorSport Channel HD is

De nieuwste auto's van binnen en van buiten gezien

Commentaar en reportages van experts en autoliefhebbers

Analyses en verslaggeving van de grootste auto-evenementen

Alles in ade
Author: master-magic - Replies: 2 - Views: 581
Proximus biedt internetverbinding in de auto
In samenwerking met Touring lanceert Proximus de ConnectMy.Car-dienst. Dit zorgt onder andere voor een inplugbare internetverbinding in de auto.
ConnectMy.Car is een geïntegreerd systeem op basis van een in te pluggen apparaat dat in real-time data verzamelt. Denk hierbij aan informatie over lokalisatie, (technische) info over het voertuig en rijgedrag. Naargelang wat nodig is om de dienst te leveren en naargelang de toestemming van de bestuurder kan deze data via een open beveiligd platform g
Author: natte - Replies: 1 - Views: 65
Google Assistant en Android Auto
De Google Assistant zal je dit jaar op nieuwe plaatsen kunnen tegenkomen. Googles digitale assistent krijgt onder andere zijn eigen smart displays en duikt ook op in de auto dankzij ondersteuning van Android auto.

Slimme schermen

Het smart display is een variant van de smart speaker: een toestel dat speciaal gebouwd is om interactie met een slimme assistent te vergemakkelijken. Amazon zette in 2017 de trend met de lancering van de Echo Show, een scherm voor Alexa. Google komt niet met een

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info