Tags
Author: Paul - Replies: 5 - Views: 3588
Base start binnenkort ook misschien met digitale tv.
Paul
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1032
Base lanceert 4G in 15 steden
Base Company lanceert dinsdag 1 oktober zijn 4G-netwerk in 15 steden. Met de grootschalige lancering stelt Base zijn ambities in de uitrol van 4G te tonen. Meer steden zullen snel volgen, belooft de Belgische mobiele dochter van KPN. Base-klanten met een unlimited-bundel vanaf B-39 krijgen 4G automatisch aangeboden in hun bestaande pakket. Base lanceert na Belgacom als tweede operator 4G in België.

Base stelt dat klanten een snelheid tot 20 Mbps download kunnen verwachten – mits ze beschikken
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1806
Base: ‘Apple straft zijn eigen klanten’
In een blogpost haalt telecomoperator Base uit naar Apple. De iPhone-maker weigert immers om Belgische iPhones toe te laten op de 4G-netwerken van Base en Belgacom. ‘Ze lappen het principe van vrij en open mobiele internettoegang aan hun laars’, klinkt het scherp.
Bij telecomoperatoren Belgacom en Base kunnen klanten sinds enige tijd mobiel surfen via het snelle 4G-netwerk. Mobistar zit nog in een testfase met zijn 4G-plannen, en komt pas in het eerste trimester van 2014 met een commercieel aan
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1790
Base meldt 25.000 klanten voor tv-dienst Snow
Base meldt dat het meer dan 25.000 klanten heeft voor de vaste dienst Snow, precies een jaar na de lancering. Daarnaast zitten er nog 5000 klanten in het activeringsproces. KPN België levert dual play of triple play via VDSL, waarvoor het een eigen (niet-gereguleerde) overeenkomst heeft met Belgacom. 93 procent van de klanten kiest voor triple play (39 euro per maand), de rest voor internet+telefonie (35 euro) of internet+tv (39 euro). Snow werd op 6 februari 2013 gelanceerd en na drie maanden m
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 2384
Base verkoopt Ice-Phone
Base verkoopt vanaf 1 maart de Ice-Phone, een laag geprijsde Android smartphone van het merk dat ook de kleurrijke horloges Ice-Watch maakt. De Ice-Mini is leverbaar in zes kleuren voor 99 euro en bij een abonnement vanaf 19 euro.
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 1147
Base-klanten kunnen vanaf juni spionagevrij bellen
Het Nederlandse telecombedrijf KPN brengt vanaf juni een nieuwe dienst op de markt waarmee telefoon- en videogesprekken niet meer af te luisteren zijn. De dienst - een app die vermoedelijk circa 10 euro per maand zal kosten - zal ook beschikbaar zijn in België, zo verduidelijkt een KPN-woordvoerder woensdag.
KPN werkt voor de dienst samen met het Amerikaanse encryptiebedrijf Silent Circle. 'KPN is de eerste telecomaanbieder ter wereld die de diensten van Silent Circle gaat doorverkopen', klinkt
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 1045
Base zet klanten over op 4G
Alle klanten van Base met een compatibele smartphone kunnen voortaan aan 4G-snelheid surfen, ongeacht welke tariefformule ze hebben. Daarmee volgt de operator het voorbeeld van Belgacom.
Het aanbod van Base geldt voor alle klanten, nieuwe en bestaande, en “dit aanbod zal niet aflopen na enkele maanden”. Dat is in tegenstelling tot Belgacom, dat in september de snelheid zal terugschroeven voor wie geen abonnement neemt van 45 euro of meer. Mobistar laat bepaalde klanten testen met 4G, maar heeft
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 1651
Base lanceert zomeractie voor goedkoper bellen, internetten
Base lanceert in de zomermaanden promoties waarmee klanten goedkoper kunnen bellen en mobiel internetten. Met de Summer Deals kunnen klanten voor een vast bedrag bellen en surfen in het buitenland tijdens de maanden juli en augustus. Voor 15 euro krijgen klanten 500MB terwijl voor 10 euro 150 minuten kan worden gebeld. De belminuten en data kunnen gebruikt worden in heel Europa. De Summer Deal is per sms te activeren vanaf 1 juli 2014.
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 1122
belgacom, base, mobistar betalen geen taks waalse gsm-mast
Belgacom en Mobistar willen geen taks op waalse gsm-masten betalen

Telecombedrijven Belgacom, Mobistar en Base gaan de taks op gsm-masten in Wallonië aanvechten, die eind vorig jaar werd goedgekeurd. Ze spannen elk een aparte procedure aan voor het Grondwettelijk Hof.
De krant L’Echo berichtte vrijdag op zijn website dat Belgacom naar het Grondwettelijk Hof trekt om het Waals decreet aan te vechten, wat het bedrijf bevestigde aan Belga. Mobistar kondigde bij de voorstelling van zijn resultat
Author: zorro123 - Replies: 13 - Views: 2710
Base hervormt tariefplannen
Base past een aantal van zijn tariefplannen aan, zo laat de telecomoperator maandag weten. De abonnementen vanaf 25 euro krijgen meer data en de muziekstreamingdienst Spotify Premium wordt een optie bij alle tariefplannen.
Base verdeelt zijn tariefplannen over drie categorieën: mensen die graag bellen, graag surfen of graag alles onbeperkt doen. Vooral de hoeveelheid inbegrepen data van de abonnementen gaat omhoog. Bij de prepaid-formules is dan weer amper data inbegrepen.

Er is nu een Base

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info