Tags
Author: master-magic - Replies: 8 - Views: 3159
TCM verdwijnt in de benelux
Turner Broadcasting Systems has confirmed it will cease the dedicated Dutch langauge feed of TCM at the end of the year.

Following “a strategic review” the broadcaster has decided to end TCM for The Netherlands and the Dutch speaking for of Belgium.

The broadcaster has already informed its distribution partners that it might cease the feed. At the moment, TCM is available on Ziggo, KPN, Delta, Caiway, Glashart Media and on the DTH platforms TV Vlaanderen and Canal Digitaal.

UPC has drop
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1413
Food Network Benelux en Fine Living bij Tv Vlaanderen
Food Network en Fine Living zijn nieuw

De internationale gekende kookzender Food Network en lifestylezender Fine Living zijn voortaan beschikbaar in Basic+. De zenders zijn respectievelijk terug te vinden op nummer 26 en nummer 30.

Food Network is volledig toegewijd aan lekker eten. Met veel expertise en talent in huis wil de zender haar kijkers leren, inspireren en verrijken over alles wat met voeding te maken heeft.

Bij Fine Living krijgt u van lifestylegoeroes, innovatieve interieuro
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 784
Streamingdienst Wuaki naar Benelux
Netflix concurrent Wuaki naar Benelux

Netflix krijgt er in de Benelux een concurrent bij. In de loop van dit jaar wordt videodienst Wuaki, sinds 2012 onderdeel van het Japanse e-commercebedrijf Rakuten, hier uitgerold.

Wuaki begon vorig jaar oktober in Spanje, en al snel werden Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk en Duitsland toegevoegd. Eind 2014 telde Wuaki 1,85 miljoen gebruikers.

De van oorsprong Spaanse videodienst wordt vooral via smart tv’s aangeboden, maar is ook beschikbaar
Author: natte - Replies: 10 - Views: 1517
pbs amerika komt naar benelux dankzij fta
PBS America gaat vanaf 31 oktober als onderdeel van het Engelse tv-pakket Freesat ongecodeerd via de satelliet uitzenden.

PBS America zendt al langere tijd via de Astra2 satelliet op 28,2 graden oost uit, maar is op dit moment onderdeel van het gecodeerde zenderaanbod van aanbieder Sky UK. De tv-zender maakt echter op 31 oktober de overstap naar het ongecodeerde zenderaanbod van Freesat.
Omdat het om ongecodeerde distributie gaat, is geen abonnement bij een aanbieder nodig om naar de zender t
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 609
Dutch Filmworks registreert Popcorn Time-logo als handelsmerk in de Benelux
Dutch Filmworks heeft het logo en het woordhandelsmerk van Popcorn Time in de Benelux geregistreerd. Het filmdistributiebedrijf gebruikte het officiële logo van Popcorn Time voor de aanvraag. De aanvraag werd in de afgelopen maand goedgekeurd.
Dat laatste betekent dat de Nederlandse filmdistributeur nu het handelsmerk 'Popcorn Time' bezit in verschillende categorieën, inclusief de software en het officiële logo. Volgens Torrentfreak heeft Dutch Filmworks 'geen plannen om gebruik van het handels
Author: natte - Replies: 0 - Views: 875
Aanbod benelux binnen 3 jaar zelfde als amerika
Netflix abonnees kunnen binnen drie tot vijf jaar overal in de wereld naar vrijwel hetzelfde aanbod van films en series kijken. Die verwachting heeft Netflix-baas Reed Hastings.

Reed Hastings deed zijn uitspraak over het gelijke contentaanbod van Netflix in de RTL 4 talkshow RTL Late Night. Het Netflix-aanbod in Amerika is op dit moment veel groter dan in Nederland. Dat heeft te maken van de uitzendrechten die per land door marktpartijen moeten worden gekocht.
Toch denkt Hastings dat bi
Author: natte - Replies: 20 - Views: 1960
Sky benelux op komst?
Het Britse mediabedrijf Sky wil in meer Europese landen tv-diensten gaan aanbieden. Op dit moment is het bedrijf in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Oostenrijk en Italië actief.

Persbureau Reuters maakte de expansieplannen van Sky openbaar na uitlatingen van CEO Jeremy Darroch tijdens een conferentie in het Ierse Dublin. Het is onbekend welke landen voor Sky interessant zijn om tv-diensten aan te gaan bieden. Duidelijk is wel dat Sky voor de Europese uitbreiding zijn heil in overn
Author: natte - Replies: 0 - Views: 636
Discovery networks benelux doet het goed dankzij belgie
Discovery Networks Benelux heeft volgens eigen zeggen een succes 2015 achter de rug. Er was vooral groei bij de zender TLC en Eurosport waarneembaar.

Discovery Networks investeerde in 2015 substantieel in de zendergroep. Het kocht vooral lokale uitzendrechten voor sportzender Eurosport. Verder werd vrouwenzender TLC ook in Vlaanderen op de tv-markt gebracht en maakte het meerdere lokale producties voor TLC en Discovery Channel. Het marktaandeel in Nederland van de totale zendergroep in
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 602
AMC HD in de benelux beschikbaar
AMC HD is vanaf nu beschikbaar in hd in de benelux,waneer de belgische aanbieders deze toevoegen is nog niet geweten.
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 419
Amazon brengt Fire TV Stick zonder Alexa-ondersteuning uit in Benelux
Amazon brengt een Basic Edition van zijn Fire TV Stick uit, zonder Alexa-ondersteuning. De stick is te koop in meer dan honderd landen, waaronder Nederland en België. Hij is duurder dan de variant met Alexa, die alleen te koop is in landen waar de spraakassistent al werkt.

Fire TV Stick Basic EditionNederlandse klanten moeten de Fire TV Stick bestellen op Amazon.com. Daar kost het apparaatje 50 dollar, maar met verzendkosten en belastingen komt de totaalprijs uit op ruim 77 euro. Klanten uit

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info