Tags
Author: ulrik - Replies: 38 - Views: 15911
TV-theek nog beter
Alles wat je moet weten over de verbeteringen in de TV-theek

We willen je graag de ultieme kijkervaring bezorgen. Daarom zullen we in de nacht van maandag 29 oktober op dinsdag 30 oktober de TV-theek verbeteren. Daardoor zul je geleidelijk aan van nog meer films kunnen genieten.

Alle digitale tv-klanten van Telenet komen in de volgende weken aan de beurt. Als jouw regio aan de beurt is, krijg je daarvan bericht via e-mail en in je Digimenu.Wat moet je doen?

De verbeteringen in
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1276
Kabel blijft beter boeren dan DSL
Hoewel de groei van het aantal breedbandinternetklanten fors blijft afnemen, doen de kabeloperatoren het nog steeds beter dan de dsl-telco’s.

De inkomsten blijven groeien, vooral dank zij triple play-diensten van televisie, breedband en vaste telefonie. Dat blijkt uit de cijfers van het zopas vrijgegeven European Broadband Cable jaarboek 2014.

De Europese markt voor kabeldiensten groeide in 2012 met 5,5 procent tot 20,6 miljard euro. Bijna de helft (46%) is afkomstig van telecomdiensten.
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 874
een beter zicht op je mobiel verbruik
Een aangepast seintje bij extra verbruik.

Je krijgt nu al een berichtje wanneer de sms'jes, belminuten of mobiel internet van je abonnement op zijn. Nieuw is, dat je nu zelf nog een extra herinnering kan instellen. Bijvoorbeeld wanneer je € 5, € 10 of € 75 over je limiet bent gegaan. Snel en makkelijk via Mijn Telenet.

De TelenetMobile-app spreekt klare taal.

De TelenetMobile-app is nu duidelijker dan ooit.
Vanaf nu geven we je verbruik in belminuten weer, in plaats van in euro’s.
Author: natte - Replies: 2 - Views: 909
netflix gaat streams beter beveiligen
Netflix voert uiterlijk in 2016 een betere beveiling van videostreams door. Dat maakte het Amerikaanse bedrijf bij de presentatie van de resultaten over het eerste kwartaal 2015 bekend.

Betere privacybescherming van klanten is volgens Netflix de reden van de aangescherpte beveiliging. Het bedrijf denkt daarbij vooral aan gebruik van de videodienst via openbare WiFi-netwerken. Netflix gaat de videostreams beter beveiligen door van versleutelde https-verbindingen gebruik te maken. De aanpassing
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 1775
Netflix beter zoeken naar films
Heb jij soms ook het gevoel dat het Netflix-menu wat beperkt lijkt? Dat komt omdat de streamingsdienst films en series selecteert die aansluiten bij jouw kijkgedrag. En dat betekent dat tienduizenden interessante films, series en documentaires verborgen blijven, tenzij je uiteraard exact op titels gaat zoeken. Dankzij deze codes heb jij vanaf nu toegang tot de gigantische Netflix-bibliotheek.
Elke Netflix-pagina heeft een unieke code achteraan deze URL: http://www.netflix.com/browse/genre/.
Author: natte - Replies: 4 - Views: 601
LAPTOP: beter nu ene kopen
Zie dit artikel als een boodschap van algemeen nut. We willen je absoluut niet aanzetten tot ondoordachte impulsaankopen maar als je van plan bent een computer te kopen, wacht je best niet te lang meer. Zowel afgewerkte laptops en desktops als afzonderlijk verkochte componenten kijken tegen een prijsstijging aan. De koers van de dollar is weeral gestegen tegenover de euro het afgelopen jaar. Of dat de schuld is van Obama, Trump of nog iemand anders laten we in het midden. Feit is wel dat hardwar
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 1129
Beter bereik Digitenne in oosten Nederland
Het ontvangstbereik van Digitenne is in de regio Nijmegen en Arnhem verbeterd door de recente ingebruikname van een nieuwe zendmast.

VolkerWessels Telecom heeft enkele maanden geleden een nieuwe 96 meter hoge zendmast geplaatst in Nijmegen die voor diensten van KPN bestemd is. Naast Sky Radio is ook Digitenne nu via de nieuwe mast te ontvangen en de hoogte hiervan zorgt voor een goed bereik. In de regio kunnen met goede buiten - en tevens richtantennes ook Duitse 'Digitenne' kanalen worden on
Author: natte - Replies: 3 - Views: 502
EUROSPORT player gaat eindelijk beter worden
Tegen de verbeterde beeldkwaliteit staan diverse aanpassingen aan de app en de webversie van Eurosport Player die bij veel abonnees niet in goede aarde lijken te vallen. Gesteld kan worden dat Eurosport Player geheel vernieuwd is. Wat als eerste opvalt, is dat het kanaal Eurosport News geheel is verdwenen. Ook de elektronische programmagids (EPG) heeft een heel ander uiterlijk. De leesbaarheid van de EPG is verminderd nu deze programmablokken gebruikt. Ook is de EPG niet meer tijdens het kijken

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info