Tags
Author: GunBee - Replies: 7 - Views: 5414
200 Mbps of 500 Mbps PLC voor Telenet Ethernet : betere HD beeldkwaliteit?
Maakt het een verschil of je een 200Mbps of 500Mbps PLC (Power Line Communication) gebruikt voor de beste HD beeldkwaliteit te bekomen op je Telenet HD Digicorder ?

Ik vermoed dat de Ethernet verbinding enkel dient voor Programma Informatie, dus geen invloed heeft op het kwaliteitssignaal voor HD Digitale TV? Klopt dit? Of zou een 500Mbps PLC toch meerwaarde bieden voor Digitale TV in vergelijking met een 200Mbps?

Alvast bedankt!
Author: natte - Replies: 3 - Views: 594
betere fta bij cd
CanalDigitaal gebruikt de fastscanzenderlijst om klanten naar de belangrijkste zenders die op de satelliet te ontvangen zijn te laten kijken. De aanbieder heeft zijn zenderlijst wederom vernieuwd.

In de fastscanzenderlijst van CanalDigitaal zijn naast de tv- en radiozenders die door eigenaar M7 Group in eigen beheer gecodeerd in abonnementsvorm worden aangeboden ook ongecodeerd kanalen opgenomen. Het gaat hierbij om een deel van het ongecodeerde zenderaanbod dat op de vier belangrijkste satel
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 1351
Netflix biedt betere kwaliteit met nieuwe technologie
Door het aanpassen van het formaat van zijn videostreams is het voor Netflix-kijkers mogelijk om met minder data tegen dezelfde kwaliteit te streamen. Dat schrijft entertainmentmagazine Variety. Via een speciale vorm van datacompressie zouden gebruikers tot 20 procent aan data kunnen besparen. Netflix werkt al sinds 2011 aan de technologie waarbij nieuwe algoritmes streams beoordelen op inhoud. 
Netflix geldt als een belangrijke aanjager van het gebruik van mobiel internet, zo bleek de afgelope
Author: natte - Replies: 11 - Views: 1776
niuewe cd en tvv fastscan met nog betere fta ordening
Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group heeft van de aanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen nieuwe fastscanzenderlijsten samengesteld. Deze zijn via de Astra1 en Astra3 satelliet beschikbaar.

Bij CanalDigitaal is onder meer het tijdelijke evenementenkanaal van de NPO op voorkeuzepositie 13 uit de zenderlijst verdwenen. Dat geldt ook voor radiozender SLAMFM dat geheel uit het zenderaanbod van CanalDigitaal is verdwenen. Radio 538 is weliswaar op zijn oude positie in de fastscanzenderli
Author: natte - Replies: 29 - Views: 1325
M7 zorgt voor betere radio
M7 Group voert verbeteringen door bij radio Canal Digitaal en TV Vlaanderen.

Canal Digitaal heeft het grootste deel van haar radio-aanbod via de satelliet recent van een programma-epg voorzien. Canal Digitaal heeft deze intussen al bij de meeste commerciële zenders toegevoegd evenals de publieke zenders van de NPO en de VRT. Dit zenderaanbod wordt op Astra 23,5 oost uitgezonden. Op de vele andere vrij te ontvangen radiozenders uit bijvoorbeeld Duitsland en Engeland, die ook met Canal Digitaal

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info