Tags
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 657
Hulu blokkeert VPN streams
De Amerikaanse videodienst Hulu gaat internationale streams via VPN verbindingen blokkeren. Het bedrijf heeft alleen licenties voor de Amerikaanse markt en mag contractueel geen diensten buiten de landsgrenzen aanbieden. Vermoedelijk worden niet alle VPN-diensten getroffen, alleen de populaire. Mogelijk ondervinden ook Amerikaanse VPN-gebruikers hinder van de blokkade. De VPN-toegang was lange tijd ook de manier om Netflix te ontvangen toen de dienst nog niet in Nederland werd aangeboden.
[url
Author: natte - Replies: 8 - Views: 1050
BBC blokkeert VPN-servers
De Britse publieke omroep heeft maatregelen genomen om gebruik van de uitgesteld kijken-dienst iPlayer buiten het Verenigd Koninkrijk te bemoeilijken. Deze interactieve tv-dienst maakt gebruik van de geoblocking-techniek.

In het Verenigd Koninkrijk kan iPlayer kosteloos gebruikt worden. De meeste door de BBC uitgezonden programma’s zijn met de interactieve dienst terug te kijken. Om gebruik buiten het Verenigd Koninkrijk af te schermen, is de interactieve dienst met de geoblocking-techniek afge
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 266
Netflix blokkeert tabletgebruikers
Netflix laat zijn software niet langer installeren op Android-apparaten waarvan het besturingssysteem is aangepast, bijvoorbeeld door roottoegang of door het installeren van een custom rom. In een reactie zegt Netflix dat het van nieuwe drm gebruikmaakt.

NetflixAndroid-gebruikers meldden dat zij de Netflix-applicatie niet langer konden vinden in de Play Store. Kort daarna bevestigde Netflix tegenover Android Police dat het niet langer ondersteuning biedt voor Android-apparaten met roottoegang

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info