Tags
Author: xopotl - Replies: 10 - Views: 5727
Britse zenders.
Een tijdje geleden las ik eens op een Nederlandse forum dat de Britten, welke op 28 graden zitten, enkel zouden uitzenden voor de Britse eilanden. Wat dus wil zeggen dat men in Oostende miscchien nog ontvangst heeft maar niet meer in Gent bijvoorbeeld.
Nu weet ik niet of dit technisch mogelijk is om uitzendingen tot de Britse eilanden te beperken wanneer men via de sat uitzendt. 't Zou wel kunnen. Ik zou dus in de toekomst verstoken blijven van Britse FTA zenders.
By the way, dit zou ergens i
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 2016
Cardsharing maatregelen Britse Sky
Forums lopen er vol mee: De nieuwe maatregelen van het Britse Sky om het delen van hun smartcards tegen te gaan. Het ene verhaal lijkt misschien wat opgeklopt en andere verhalen blijken weer tegenstrijdig. Inmiddels hebben wij middels rondvraag een kleine inventarisatie gemaakt en proberen de angels uit het verhaal te halen.

Wat is er gebeurd? Het Brits/Ierse Sky heeft nieuwe firmware uitgebracht voor een deel van hun ontvangers. In deze software wordt de ontvanger gekoppeld aan de smartcard
Author: zorro123 - Replies: 7 - Views: 1783
britse telecom champions league
britse telecom heeft in engeland de champions league weggekaapt van BSkyB, (de britse betaalzender van Richard Murdock),
britse telecom legde 1,075 miljard euro op tafel (het dubbele van Murdock),

het begint om veel geld te gaan, wie weet wat je moet betalen, om het te kunnen zien ??
Author: tontol36 - Replies: 2 - Views: 387
britse zenders
Met pasen was ik op weekend in de ardennen in een bungalow uitgerust met tv vlaanderen en tot mijn grote verbazing kon ik géén bbc of itv vinden.Thuis heb ik enkel telenet.

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info