Tags
Author: apollo - Replies: 1 - Views: 2460
Borgen laatste seizoen 2014 Canvas
Het derde seizoen van de populaire Deense tv-reeks Borgen komt pas in het voorjaar van 2014 op Canvas. Dat heeft de VRT bekendgemaakt. Gisteren stelde de openbare omroep nog dat de reeks dit najaar al getoond zou worden, maar dat bleek om een fout te gaan.

Borgen 3
Author: natte - Replies: 0 - Views: 361
zeer mooie serie op canvas: MADE IN EUROPE
'Made in Europe' is een achtdelige reisreeks waarin Dimitri Verhulst de kijker op sleeptouw neemt langs de belangrijkste halteplaatsen van de Europese cultuur. Hij ontrafelt de Europese identiteit aan de hand van de meest uiteenlopende culturele iconen: van Beethoven tot Pussy Riot, van James Joyce tot de minirok, en van Dracula tot Lego.

In een tijd waarin Europa onder vuur ligt gaat Dimitri Verhulst op zoek naar het culturele DNA van ons continent, aan de hand van acht thema's die gerelatee
Author: natte - Replies: 0 - Views: 315
CANVAS: serieuze boete!
De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) controleerde de uitzending van het programma 'Herfstbeelden' op Canvas en stelde vast dat de uitzending productplaatsing bevat voor verblijfplaatsen in Sint-Joris-Winge en Lubbeek, een brouwerij in Mechelen en een evenementenlocatie in Drimmelen (Nederland).

Deze productplaatsing wordt echter niet aangegeven door het PP-logo bij de aanvang en het einde van het programma.
Bovendien stelt de VRM vast dat in het programma rechtstreeks wordt aangezet tot
Author: natte - Replies: 0 - Views: 279
CANVAS: nieuw: trapped
Van de Ardeense wouden naar het diepgevroren en dik besneeuwde IJsland: voor Canvas is het maar een kleine stap op zaterdagavond. Na afloop van de RTBF-reeks 'Ennemi Public' volgt met 'Trapped' de allereerste IJslandse successerie.

'Trapped' (of 'Ófærð' in het Ijslands) vertelt een ijzingwekkend misdaadverhaal dat zich afspeelt in een afgelegen stadje in het oosten van IJsland.

Daar vinden vissers in hun netten een vreselijk verminkt lichaam, net op het moment dat een ferryboot uit Denemar
Author: natte - Replies: 0 - Views: 264
CANVAS nieuwe serie SCHULDIG
Schuldig' is een Nederlandse human-interestreeks over de Vogelbuurt in Amsterdam-Noord. Een levendige volksbuurt met charmante laagbouw, kleurrijke mensen en uitgesproken karakters. En veel, heel veel schulden.

Bijna iedereen in de Amsterdamse Vogelbuurt heeft schulden.Geregeld trekt een deurwaarder met een stel potige assistenten, een agent en een slotenmaker door de straten om een woning te ontruimen. Het is het meest dramatische gevolg van de eeuwenoude jacht op de schuldenaar. Terwijl buu
Author: natte - Replies: 0 - Views: 280
CANVAS generatie B naar amerika
De reeks 'Generatie B' van productiehuis De Mensen is als eerste Vlaamse reeks geselecteerd voor Fantastic Fest, het grootste en meest invloedrijke genrefestival in de V.S..

De Canvas-reeks volgt daarmee in de voetsporen van Vlaamse succesfilms als Rundskop en Waste Land. Evrim Ersoy, hoofd programmatie van Fantastic Fest, nam persoonlijk het initiatief voor de selectie: 'It was the funniest, most subversive thing I'd seen for a very long time.

Fantastic Fest Austin

Fantastic Fest vindt
Author: tontol36 - Replies: 15 - Views: 1396
canvas
Weer een prachtige deense serie op canvas : Below the surface.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 122
CANVAS nieuw kids from collaboratie
Ze zijn naar schatting met 300.000: de kinderen van Belgen die na de Tweede Wereldoorlog verdacht of beschuldigd werden van collaboratie met Nazi-Duitsland. Canvas laat een aantal van hen uitgebreid aan het woord in de reeks 'Kinderen van de Collaboratie'.
Zes weken lang vertellen veertien getuigen hoe de keuzes van hun ouders hun eigen leven hebben beïnvloed en gevormd.

Lotgenoten maar heel verschillend

De kinderen van de collaboratie vormen geen homogene groep. Ze kijken elk op hun eige
Author: natte - Replies: 0 - Views: 151
CANVAS nieuw hopen op goden
Waar komt inspiratie vandaan? Waarom maken kunstenaars en artiesten het soort werk dat ze maken? En wat gaat er tijdens dat tekenen, schilderen, beeldhouwen, fotograferen of musiceren allemaal om in hun hoofd? Dat zijn de vragen die centraal staan in 'Hopen op de Goden', een zesdelige documentaire reeks die een unieke inkijk geeft in twaalf Belgische artiestenlevens.

Om een antwoord te vinden op die vragen gaan de programmamakers in elke aflevering op bezoek bij twee kunstenaars uit dezelfde
Author: natte - Replies: 0 - Views: 133
CANVAS nieuw albatros
Canvas en productiehuis De Wereldvrede bereiden de nieuwe fictiereeks 'Albatros' voor. Die serie wordt naast Wannes Destoop ook mee geschreven door Dominique Van Malder. En die kennen we van 'Radio Gaga'.

'Albatros' gaat over een groep zwaarlijvige Vlamingen die gedurende twee weke op retraite gaan naar de Ardennen. Ze doen daar mee aan een confronterend afslankingskamp. . Of Van Malder ook zelf zal meespelen, is nog niet geweten.

Dominique Van Malder is bij het grote publiek bekend als ge

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info