Tags
Author: Kris - Replies: 112 - Views: 63243
CI kaart bij Telenet
Telenetklanten zullen nog voor de zomer een beroep kunnen doen op een CI-kaart om digitaal tv te kijken. De grootste aanbieder van analoge en digitale tv biedt daarmee een alternatief voor de tot nu toe verplichte settopbox. Dat heeft de woordvoerder van Telenet - Stefan Coenjaerts - vandaag bevestigd, bericht de technologiewebsite ZDNet.be.

De belangrijkste voordelen van digitaal tv-kijken: de elektronische programmagids EPG, timeshiften en een gunstigere beeldkwaliteit. Een groot nadeel? D
Author: boulder - Replies: 8 - Views: 8165
Canal Digitaal (grote broer van TVV) komt met CI+ module
Het ziet er niet zo goed uit met de hardware keuzevrijheid bij TV Vlaanderen.
Grote broer komt met een CI+ module, en TV Vlaanderen zal zeker volgen.
Merk op dat TV Vlaanderen al CI Modules had, dat ze nu met CI+ afkomen betekent dat ze ook op andere dan hun eigen hardware beperkingen kunnen opleggen.
En als de TV aanbieder beslist dat je een reclame niet kunt doorspoelen zal die module braafjes gehoorzamen.
Vraag is nu alleen nog : kunnen ze op die manier ook de softcams die je in Dreamboxen, V
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 3005
CI & MTV Hits sinds vandaag bij Tv Vlaanderen
Sinds vandaag 2 Juli heeft Tv Vlaanderen een nieuwe zender bijgeplaatst ter vervanging van History SD,
in de plaats is nu Crime & investigation bijgeplaatst.

ook is MTV Hits er weer bij in het aanbod,deze zat in de beginperiode van Tv Vlaanderen er ook bij en is na een periode verwijderd en nu komt deze er weer bij dus vanaf vandaag.

ook is Eurosport 2 verwijderd voor belgie omdat er uitzendrechten zijn enkel voor nederland op die zender en dus enkel nog Eurosport SD en HD beschikbaar is
Author: boulder - Replies: 15 - Views: 2392
Fox Sports enkel nog met gecertifieerde decoder of met CI+ module
http://www.totaaltv.nl/nieuws/14125/bete...itaal.html
Hetgeen ik al lang geleden gezegd heb, begint zich te voltrekken : bij de M7 groep willen ze de niet door hen goedgekeurde decoders wegkrijgen.
Het begint met Fox Sports, maar velen (ik ook) denken dat daarna HBO en/of Film1 aan de beurt is, en voorlopig gaan ze de CI+ mogelijkheden niet benutten, mar wat belet hen om die mogelijkheden wel aan te zetten ?
Niets, natuurlijk.
Vrije hardw
Author: master-magic - Replies: 12 - Views: 4135
Ziggo biedt interactieve tv via CI+ 1.3 Module
Ziggo klanten met een vernieuwde CI+ Module (vanaf versie 1.3) en een daarvoor door Ziggo gecertificeerde televisie kunnen met ingang van 6 november gebruikmaken van interactieve diensten. Het kabelbedrijf heeft haar netwerk zodanig geschikt gemaakt dat interactieve televisie, zoals on demand kijken, mogelijk is, zonder de normaal noodzakelijke aparte digitale ontvanger.

De ingebruikname van de CI+ Module zonder set-top box biedt als voordeel dat de klant zonder extra afstandsbediening en zon
Author: JULIE DEN HAERYNCK - Replies: 4 - Views: 4199
Telenet 'met een kaartje' CI+ module
Hallo allemaal

Ik heb gisteren een nieuwe Samsung tv gekocht en daarbij het kaartje (CI+ module en smartcard) om digitaal te kunnen kijken.

Ik heb de handleiding goed gevolgd, dus eerst zonder kaartje alle kanalen registreren en daarna het kaartje inbrengen)
Dan verscheen er op mijn scherm 'uw CI+ module wordt geactiveerd, dit kan tot 30 minuten duren. Indien u na 30 min deze boodschap nog steeds ziet neem dan contact op met Telenet op het nummer 015666333'
Na een uur stond die boodschap
Author: datissem - Replies: 12 - Views: 8540
ci+ kaart voor telenet
Heb vandaag een ci+ kaart gehaald om op mijn philips 32plf5008/h12 te plaatsen, alles gaat goed maar heel kort er verschijn een common interface bericht om mijn omgeving in te tikken(vlaanderen) met de afstandsbediening zou dat 22 moeten zijn, met op de 2 te drukken verschijnen er twee sterretjes en daarna steeds een foutcode die zegt u moet 22 indrukken, ik doe dat steeds maar ik zie geen tweetjes alleen codesterretjes.Wie helpt mij hiermee verder?
Author: datissem - Replies: 1 - Views: 1664
ci+ kaart
De nieuwsgierigheid dwingt me om deze vraag te plaatsen. Nu heb ik alle luxe voorhanden met de ci+ kaart maar nog een item kwelt me, de opnames die ik maak van films en dergelijke kunnen niet op de pc gezet worden doordat er een format bericht komt bij contact met de pc. En bij contact met een andere tv ook hetzelfde bericht.
Mijn dvd speler waar ik vroeger mee opnam staat op zolder, kan niet meer gebruikt worden dus elk voordeel heeft zijn nadeel(cruyf maar dan andersom).
Kan er iemand mij e
Author: Xanthippe_alfa - Replies: 13 - Views: 9461
ci+ voor computer (zonder TV!)
** (in aparte draad gezet wegens niet voor TV maar voor computer) **

ik heb geen TV in huis en kijk tot m'n grote tevredenheid al jaren TV op m'n (Windows 7) computer met een analoge TV tuner card en een analoog kabelabonnement van Telenet.

Met het CI+ kaartje van Telenet zou ik op een digitaal abonnement kunnen overstappen, maar... daarvoor heb ik voor m'n computer een TV tuner card met een ingebouwde CI+ card reader nodig.

Weet iemand welke TV tunercard daarvoor geschikt is en waar
Author: hollander95 - Replies: 12 - Views: 2794
CI telenet kaart
Beste leden ,

Ik heb een vraagje,ik heb een zo ci telenet kaart en Philips 3000 series LCD-TV 47PFL3605H 119 cm (47") Full HD 1080p DVB-T. ik probeer dus digitaal zenders te scannen maar helaas wilt niet lukken.Ik krijg enkel analoog zenders gescand.
bij handmatig zoeken kan ik een frequentie ingeven maar dat is enkel voor MHG geen KHZ systeem.ik weet ook niet waar ik precies ID netwerk en frequentie dacht iets van 322.000 KHZ voor telenet ingeven.
Weet iemand misschien hoe dat ik toch de d

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info