Tags
Author: Bosmeisje - Replies: 74 - Views: 55315
interactief maken digicorder
Hallo,

Ik heb voor 't eerst digitale tv. Ik ben zaterdag mijn digicorder gaan afhalen. (self starter pakket) De Self Starter Gids zat niet in de doos, de functie Self Starter staat niet bij de instellingen en op internet bij Mijn Telenet staat dat ook al niet vermeld.
Ik heb vandaag gebeld naar de klantendienst.
Na mij 4 keer op wacht gezet te hebben, zijn ze op het idee gekomen dat het waarschijnlijk niet werkt omdat mijn digicorder niet is aangesloten met de modem.
Nu komt mijn probleem
Author: Jurgen - Replies: 5 - Views: 3816
Hd digicorder
Hallo

Ik had eens een vraagje!
Ik heb in de tijd dat ik alleen woonde een huur hd digicorder en bij het samen gaan wonen met mijn vriendin was ik hem vergeten binnen te doen en heb ik via advocatenbureau een aanmaning voor de restwaarde gekregen.
Geen probleem dus,dat was mijn schuld

Nu mijn vraag is ik heb dus Telenet gecontacteerd met de vraag om deze hd digicorder te activeren op mijn vriendin haar account en doet hij raar (dc-ad2000)

Hij geeft constant 1-00,0-02,3-ad,2-bd terug
K
Author: ulrik - Replies: 7 - Views: 6430
programma's opslaan van hd digicorder
blykbaar kan je je programma's die op je harde schyf van je hd digicorder wel opslagen .je moet over een hd digicorder beschikken met usb aansluiting achter aan en de schyf van je hd digicorder moet vol zyn.dan een externe schyf aan sluiten via usb aansluiting.iemand al geprobeerd?
Author: georges - Replies: 4 - Views: 4368
Digitaal geluid digicorder
Hallo, nieuw hier maar toch al een vraag :
heb een LG TV gekocht ( 55LM620s ) en home cinema LG hx 552
Hoe krijg ik digitaal geluid ( 5.1) door mijn homecinema ?
Digicorder is verbonden met tv met hdmi, homecinema naar tv via HDMI out en tv naar homecinema via optische kabel. Het geluid lijkt uit alle luidsprekers op dezelfde manier te komen. Iemand een betere oplossing?

met dank,
Georges,
Author: Velcio - Replies: 5 - Views: 7067
digicorder besturen met galaxy note 10.1
Sinds kort ben ik in het bezit van de Samsung galaxy note 10.1. Deze tablet bezit een infrarood transmitter, deze gebruik ik via de app "peel smart remote" om mijn televisietoestel en enkele andere toestellen te bedienen. Deze app kan ik echter niet werkend krijgen met mijn digicorder.
De digicorder in kwestie is de DC-AD2000
Weten julie soms wat ik in in deze app moet instellen of welke app ik nodig heb om adhv de infrarood verzender mijn digicorder te bedienen?
Author: Blok - Replies: 6 - Views: 3850
Digicorder en Digibox op 1 TV?
Hoi,

We hebben net een nieuwe TV gekocht. Onze oude SD Digicorder is blijven staan. Om nog betere beeld- en geluidskwaliteit te hebben zouden we moeten veranderen naar een HD Digicorder of -Box.
Ik zie het echter niet zitten om nog eens 8 euro per maand aan Telenet te geven. Dus optie HD Digicorder valt weg. De opnamemogelijkheid wil ik echter niet verliezen. Dus dacht ik aan het volgende:

Ik koop gewoon een HD Digibox erbij en ik sluit die bij aan op onze nieuwe TV, via HDMI. Op die mani
Author: boulder - Replies: 1 - Views: 10837
HD digicorder nu ook te koop
Het is nu ook mogelijk een HD digicorder te kopen bij Telenet, alleen ga je daar niet veel voordeel mee doen, vrees ik.
De verkoopprijs is 249€, terwijl de huurprijs dus 8,20€/maand is.
31 maanden dus tegen dat hij terugverdiend is, en de Europese garantie is 24 maanden, dus in het ergste geval gaat hij kapot na 24 maanden en 1 dag.
Wat natuurlijk niet belet dat het interessant kan zijn als er eens solden zijn.

http://telenet.be/nl/alles-in-een/whoppa...e-hardware
Author: Dimira - Replies: 9 - Views: 3950
digicorder huren
Mijn moeder gaat deze week een niewe digicorder halen.Nu wou ik deze zelf installeren,wat heb ik daar juist voor nodig?Want anders moest ze geloof ik 75€ bij betalen.
Author: danielgoos - Replies: 8 - Views: 2475
digicorder en dvd
Ik heb drie uitzendingen opgenomen met de digicorder. Die zou ik graag overzetten op dvd. Hoe kan ik dat?
Author: bartmaniac - Replies: 30 - Views: 6405
4k Digicorder
hoelang gaat het volgens jullie duren alvorens Telenet met de volgende Digicorder uitkomt met minsters 1 TB opslag of evnetueel opslag in the clowd , en met 265 (hevc) ondersteuning?

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info