Tags
Author: natte - Replies: 4 - Views: 2555
Waarom kan dit niet in Belgie?
De concurrentie op de tv- en telecommarkt is groot. Naast het aanbieden van eigen diensten wordt er steeds vaker gratis extra content aangeboden. Vodafone richt zijn pijlen op Netflix.

Vodafone is niet een voorloper bij het aanbieden van extra gratis content of diensten bij abonnementen. KPN was de eerste met gratis aanbieden van de online muziekdienst Spotify bij bepaalde Alles-in-1-abonnementen. Onlangs deed UPC hetzelfde met de eigen all you can watch-videodienst MyPrime. Nieuwkomer Sparql
Author: natte - Replies: 0 - Views: 659
opgelet lees dit goed hacken smarttv
INTERNETTELEVISIE VIA HBBTV TE HACKEN

Smart TV internettelevisies zijn via de HbbTV-techniek kwetsbaar voor hackers. Via HbbTV worden interactieve diensten aan het lineaire digitale tv-signaal toegevoegd.

HbbTV – dat de afkorting van Hybrid Broadcast Broadband Television is – staat op dit moment in Nederland weer in de belangstelling omdat de NOS nieuwe HbbTV-diensten aan het standaard aanbod van interactieve diensten van de Nederlandse publieke omroep (NPO) heeft toegevoegd. Het gaat hier
Author: zorro123 - Replies: 5 - Views: 1677
Dit is het nieuwe logo van Proximus
Belgacom onthult morgen zijn nieuwe logo. Ceo Dominique Leroy geeft dan tekst en uitleg bij de rebranding van haar bedrijf. voorbeeld
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1156
FreedomPop mogelijk later dit jaar naar NL, Belgie
De Amerikaanse aanbieder van freemium telecomdiensten FreedomPop haalde onlangs 50 miljoen dollar op om zijn uitbreiding in Europa, Azië en Zuid-Amerika te versnellen.  Vorig jaar nog vergrootte het bedrijf zijn footprint buiten de VS door actief te worden in het VK en Zuidoost-Azie.
Europa staat niet bovenaan het lijstje, zegt Nicholas Constantinopoulus, verantwoordelijk voor Europa.

Wel voert FreedomPop gesprekken met Europese partijen, al laat Constantinopoulus in het midden welke dat zij
Author: master-magic - Replies: 15 - Views: 1512
Netflix lag er effe uit dit weekend
Netflix kreeg zaterdagavond te maken met een technische storing, waardoor wereldwijd mensen geen verbinding konden krijgen met de streamingdienst. Inmiddels zijn de problemen weer verholpen, maar blijft de oorzaak in het ongewis.

NetflixGebruikers klaagden sinds zaterdagavond over verbindingsproblemen. De problemen lijken rond acht uur in de avond te zijn begonnen. In Nederland bleek het voor veel mensen niet mogelijk te zijn om video's af te spelen, maar ook elders in de wereld waren er prob
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 751
Hoe dit op te lossen?????
[attachment=63]
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 441
PS4-games komen dit jaar naar pc - Via uitbreiding van streamingdienst PS Now
Sony heeft bekendgemaakt dat de gamestreamingdienst PlayStation Now dit jaar wordt uitgebreid met de mogelijkheid om ook games voor de PlayStation 4 te kunnen spelen. Wanneer dit precies gaat gebeuren is nog onduidelijk.

Zodra Sony later dit jaar de nieuwe functionaliteit toevoegt, kunnen mensen met een pc exclusieve PS4-games spelen zonder dat zij daarvoor apart de console hoeven te kopen. In de komende weken zal er een besloten test worden uitgevoerd om de nieuwe functionaliteit te testen.
Author: zorro123 - Replies: 12 - Views: 1324
Base verdubbelt databundel tot eind dit jaar
Residentiële postpaidklanten van Base kunnen hun maandelijkse databundel gratis verdubbelen tot eind dit jaar. Op één na alle abonnementen komen in aanmerking.

Concreet gaat het om vier abonnementen. Base 15 gaat van 1,5GB naar 3GB. Base 25 gaat van 3 GB naar 6 GB. Base 35 gaat van 6 naar 12 GB en Base 45 gaat van 12 GB naar 24 GB. Voor het goedkooste abonnement Base 9 verandert er niets.

Het extra datavolume is er automatisch voor nieuwe klanten. Bestaande klanten moeten het extraatje zel
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 560
Telenet plant ook dit jaar 3 coproducties met VRT, SBS en Medialaan
In samenspraak met de grootste Vlaamse omroepen heeft Telenet ook dit jaar weer drie coproductieprojecten geselecteerd om in 2017 zijn investeringsplicht uit het Mediadecreet te vervullen. Het Mechelse bedrijf investeert in ‘Black-out’ van productiehuis jonnydepony voor VRT, ‘Gina & Chantal’ van Sylvester Productions voor MEDIALAAN en ‘Callboys II’ van FBO voor SBS.

Elke distributeur moet volgens de investeringsplicht uit het Vlaamse Mediadecreet jaarlijks 1,3 euro per Vlaamse televisieabonne
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 471
zou dit ook OOIT komen overwaaien naar europa ??
Amerikaans Congres laat providers surfgeschiedenis verkopen

In de VS heeft het Huis van Afgevaardigden een aantal privacyregels ingetrokken. Een gevolg ervan is dat internetproviders de browsegeschiedenis van hun klanten mogen doorverkopen aan adverteerders. Hetzelfde besluit werd eerder ook goedgekeurd in de Amerikaanse Senaat.

De geplande beschermingen die voorgesteld waren door de Federal Communications Communications Commission (FCC) moesten eind 2017 in werking treden. Dat zou interne

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info