Tags
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 2745
CanalDigitaal verhoogt prijs Familiepakket SD door komst HD
CanalDigitaal verhoogt vanaf 1 november de prijs van het Familiepakket met drie euro per maand. Reden is de komst van zes HD-kanalen in dit abonnement.

Abonnees die het Familiepakket afnemen, kunnen al enige maanden zonder meerkosten naar het volledige HD-aanbod van CanalDigitaal kijken. Aan deze actie komt op 1 november een einde. Vanaf dat moment maken de HD-zenders RTL 4 HD, RTL 5 HD, RTL 7 HD, SBS6 HD, Net5 HD en Veronica/Disney XD HD standaard onderdeel van het familiepakket uit. De prij
Author: zorro123 - Replies: 73 - Views: 14883
Eén Vlaming op twee spoelt reclame door
Het kijkgedrag in Vlaanderen is de jongste jaren sterk veranderd. Uit een jaarlijkse doorlichting van het mediagebruik van de Vlaming blijkt dat amper iets meer dan de helft van de Vlamingen nog live naar een programma kijkt, en de helft reclame op tv doorspoelt.
De onderzoekers ondervroegen tussen april en september 3.500 Vlamingen. Slechts 56 procent zegt dat ze nog dagelijks live naar televisie kijken, veel minder dan de 71 procent van een jaar geleden.

Exact de helft van de ondervraagden
Author: master-magic - Replies: 11 - Views: 1879
Grondwettelijk Hof haalt streep door Waalse taks GSM-masten
Het Grondwettelijk Hof van België heeft een streep gehaald door de heffing die het Waalse gewest heeft ingevoerd op GSM-masten, zo meldt De Tijd. Het juridische gelijk is daarmee aan de kant van de operators Proximus, Mobistar en Base en de federale regering. Het Waalse gewest voerde de heffing eind 2013 in, in het kader van de begroting voor 2014.

Proximus, Mobistar en Base maakten daarop een procedure aanhangig bij het Grondwettelijk Hof om deze heffing ongeldig te verklaren. Afhankelijk va
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 670
KPN in beroep tegen overname Ziggo door Liberty Global
KPN is in juli in beroep gegaan tegen de beslissing van de Europese Commissie van 10 oktober 2014 inzake de goedkeuring van de overname van Ziggo door Liberty Global. Dit blijkt uit beursrapportages van Liberty Global.

KPN bevestigt beroep
[color=#555555][font=Roboto][color=#555555][font=Roboto]KPN bevestigt middels woordvoerder Stefan Simons dat te hebben ingedien
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1151
App Store bevatte tientallen geïnfecteerde apps door Xcode-malware
Na gebruik van een kwaadaardige Xcode-versie hebben ontwikkelaars besmette apps in Apples App Store geplaatst die systeemgegevens stelen. De aanval trof potentieel miljoenen Chinese gebruikers, maar ook apps die buiten China gebruikt worden, waren besmet.
Beveiligingsbedrijf Palo Alto Networks plaatste afgelopen week een analyse van XcodeGhost op zijn website, nadat Chinese deskundigen vorige week waarschuwden voor de malware. Apple heeft de aanval bevestigd en tegen Reuters verklaard de besmet
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 932
Skype getroffen door grote storing
Microsoft heeft momenteel problemen met messagingdienst Skype. Inloggen lijkt niet mogelijk en alle contacten worden als offline getoond voor wie nog actief is op Skype. De problemen lijken zich sinds ongeveer half elf voor te doen. De omvang van de storing is niet bekend, maar op Twitter komen er berichten uit zowel Nederland als daarbuiten over de storing.
Author: natte - Replies: 3 - Views: 1016
Kpn gaat door met digitenne
Nu minister Henk Kamp de Tweede Kamer adviseert in te stemmen met veiling van frequenties voor digitale ethertelevisie na 2017, laat KPN weten met Digitenne door te willen gaan.

Digitenne is het commerciële tv-product van KPN dat via de ether wordt aangeboden. Het biedt meer dan dertig tv- en radiozenders. Deze worden aangevuld met het ongecodeerde – en dus gratis – aanbod van de Nederlandse publieke omroep NPO. Tevens kan men gratis kijken naar de regionale omroep van de provincie waar men ver
Author: natte - Replies: 0 - Views: 639
vrt hakt knop door dab+
Na de Raad van Bestuur van de VRT heeft ook de Vlaamse Regering de nieuwe Beheersovereenkomst 2016 – 2020 tussen de Vlaamse Gemeenschap en de VRT goedgekeurd. DAB+ hoort ook daarbij.

Die beheersovereenkomst bepaalt het kader waarbinnen de openbare Vlaamse omroep de komende vijf jaar haar opdracht gaat vervullen. De VRT wordt verder uitgebouwd tot een toekomstgerichte en toonaangevende publieke omroep. Ze moet werk maken van een wendbare en efficiënte organisatie, inzetten op een digita
Author: natte - Replies: 3 - Views: 809
ard en zdf verliezen door fta
De ongecodeerde verspreiding via de Astra1 satelliet betekent voor de Duitse publieke omroepen ARD en ZDF dat men de uitzendrechten van het WK handbal in 2017 is kwijtgeraakt.

Het WK handbal voor mannen wordt van 13 tot en met 29 januari in Frankrijk gespeeld. Mediabedrijf BeIN uit Qatar heeft de uitzendrechten van dit sportevenement in bezit. Het eist dat zenders die de uitzendrechten kopen de wedstrijden gecodeerd via de satelliet gaan uitzenden. ARD en ZDF zenden ongecodeerd via de
Author: master-magic - Replies: 26 - Views: 3643
Orange internet en tv getest door clickx
Telenet heeft lang stand kunnen houden, maar na lang zeuren dat Proximus zijn netwerk wel openstelt, heeft de telecomgigant moeten plooien. Orange (ex-Mobistar) is de eerste partij die meteen een kabelabonnement aanbiedt, maar voorlopig nog met een beperkt aanbod. Wie vandaag de dag een mobiel abonnement heeft bij Orange, kan al intekenen. Wie nog geen abonnement heeft, moet nog even wachten om van het aanbod te genieten.

Idem dito
Orange Internet + TV biedt opvallend genoeg haast exact hetz

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info