Tags
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 2223
TLC Duitsland in 2014 FTA
Discovery Networks Deutschland is set to launch TLC in Germany as a free-to-air channel in 2014.

The channel is the fourth one in the country from Discovery, who already has DMax as a FTA channel and Discovery Channel and Animal Planet as pay channels. TLC will be distributed on all platforms, including cable, IPTV and satellite DTH.

Susanne Aigner Drews, managing director, Discovery Networks Deutschland: “We are confident that the German female audience is ready for something new. TLC off
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 2233
Disney Channel Duitsland FTA binnenkort
Het kinderkanaal Disney Channel gaat definitief ongecodeerd via de Astra1-satelliet uitzenden. Het gaat hierbij om de Duitse versie van het kinderkanaal van het Amerikaanse mediabedrijf.

Naast bekende programma’s uit het eigen huis van Disney worden ook aangekochte en speciaal voor Duitsland gemaakte kinderprogramma’s op de ongecodeerde Duitse versie van Disney Channel uitgezonden. De kinderzender wordt vanaf 17 januari 2014 op het uitzendslot van tv-zender Das Vierte op de Astra1-satelliet o
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1924
Zenders Sky Duitsland
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 828
Kijkers Amazon Duitsland kijken Ultra HD
Kijkers van Amazon Duitsland kunnen nu ook series in Ultra-HD bekijken.
Amazon heeft een overeenkomst met Sony Pictures gesloten voor een aantal Ultra HD titels, zoals Breaking Bad en Better Call Saul.
Het aanbod bevat ook nieuw bewerkte versies van The Amazing Spider-Man, Captain Phillips, The Vow, Think Like a Man 1 & 2 en Elysium. Kijkers betalen 49 euro per jaar.
[b]Alleen voor Sony Films wel te
Author: natte - Replies: 2 - Views: 982
sky in duitsland en UK blijft groeien
De grootste aanbieder van betaaltelevisie in Europa, Sky, komt met bemoedigende resultaten. Met name de Britse tak doet het goed, maar ook Sky Deutschland is op de goede weg.

Sky Deutschland heeft nog altijd geen zicht op het schrijven van zwarte cijfers en spreekt daar ook geen verwachtingen over uit. De aanbieder is wel langzaam maar zeker uit het diepe dal aan het kruipen. In de Duitstalige landen heeft Sky over de periode van twaalf maanden bijna een half miljoen nieuwe klanten gewonnen e
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1032
Duitsland schakelt in 2018 analoge tv af
[color=#504d4d][font=Arial, Verdana]Duitsland schakelt analoge televisie waarschijnlijk in 2018 af. [color=#504d4d][font=Arial, Verdana]Dat is de verwachting van experts. De digitalisering neemt zo'n hoge vlucht dat inmiddels 88 procent van de bevolking digitaal televisie kijkt. Via de kabel wordt echter nog vaak analoge televisie aangeboden, maar ook hier ligt de penetrati
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 1411
Eind 2018 gaat in Duitsland de analoge kabel er uit
Tegen het einde van 2018 gaat in Duitsland de analoge kabel er uit over heel het landschap,vanaf dan gaan ze enkel nog digitale tv aanbieden.
Volgend jaar gaan ze ook over op DVB-T2 en word een grote verkoop van ontvangers met DVB-T2 tuners verwacht omdat vele tv's nog geen DVB-T2 HEVC tuner hebben in Duitsland.
Er zijn momenteel ook 500000 ontvangers in huis dat ULTRA HD aan kan in Duitsland,en tegen eind dit jaar denken ze dat het er 1 miljoen worden.
de helft van de duitsers heeft momentee
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1004
sky1 duitsland
vanaf november 2016 komt er een sky one (1) bij sky duitsland erbij vanaf het basis aanbod van hun abbonnementen.

in HD zal het aangeboden worden vanaf het entertainment pakket.
men zal eigen producties en buitenlandse dingen kunnen bekijken enz.

sky zet die zender erbij met als topper victoria,het vervolg van twin peaks als reden dat het aantal klanten traag gaat,
ze hebben momenteel al 4 miljoen 630 duizend klanten
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 733
MGM HD stopt in duitsland
de zender MGM HD stopt ermee in duitsland
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 617
Eurosport1 HD duitsland va 1 Dec op HD+
vanaf 1 december heeft de hd+ klant er een zender bij,de hd versie van het duitse eurosport1.
Word nog een mooi zender aanbod in hd.

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info