Tags
Author: zorro123 - Replies: 10 - Views: 4316
nieuwe prime serie Agents of S.H.I.E.L.D.
De serie pikt meteen de draad op na de gebeurtenissen in The Avengers. New York en de rest van de wereld probeert grip te krijgen op de aanwezigheid van superhelden, goden, en vreemdelingen in hun midden. Agent Coulson wordt onder mysterieuze omstandigheden weer tot leven gebracht en vormt een elite team van agenten van S.H.I.E.L.D. om in het spoor van een geheime organisatie, The Rising Tide, te blijven.

Elke vrijdagavond vanaf 8/11 kan je op PRIME Series (standaardkanaal 305) terecht voor d
Author: natte - Replies: 2 - Views: 804
e-readers einde nadert!
Sony stopt met maken e-readers voor consumenten


Sony stopt voorlopig met het maken van e-readers. Het Japanse bedrijf zal geen opvolger maken van zijn PRS-T3 en T3s. De fabrikant kan niet genoeg publiek vinden voor zijn leesapparaten met schermen van elektronische inkt.

Sony zal de huidige voorraden nog aan de man brengen en dan stoppen met de verkoop, claimt de Duitse site Lesen.net in een artikel dat de BBC bevestigt. De huidige PRS-T3 en T3s zijn in Nederland nu al matig verkrijgbaar;
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1101
Mogelijks verdwijnen bij UPC/Ziggo van 13th street,SyFy,E entertainment
Nederlandse kabelexploitant UPC en NBC Universal zijn nog steeds in gesprek over vervoer van 13th Street, Syfy en E! Entertainment.

Het besluit van de operator om de drie kanalen laten vallen heeft geleid tot een stroom van protest over sociale media en, volgens NBC Universal in een verklaring op de website van Totaal TV, de gesprekken tussen de twee partijen zijn nog gaande.

UPC zei dat de kanalen zal stoppen om te worden verdeeld op 1 juni.

Ondertussen zal 13th Street, Syfy en E! Ente
Author: zorro123 - Replies: 0 - Views: 646
Formula E op Sporting Telenet
Formula E, vanaf zaterdag te zien op Sporting Telenet!

Formula E, of F1 met 100% elektrisch aangedreven wagens, is vanaf dit weekend live te volgen op Sporting Telenet. Mis de eerste manche in Monaco niet, afstemmen doe je daarvoor op Sporting HD3 om 16u!

Sporting Telenet zendt vanaf heden elke zaterdag integraal deze spectaculaire Formula E manches uit. Onze eigen Jérôme d’Ambrozio neemt het daarin onder meer op tegen ex-rijders uit de F1 als Jarno Trulli en Nick Heidfeld.

Leuk weetje
Author: natte - Replies: 2 - Views: 806
E! terug bij cd
NBC Universal-zender E! Entertainment keert vanaf 12 mei terug in het zenderaanbod van CanalDigitaal. Al eerder keerden 13TH Street en Syfy voor CanalDigitaal-abonnees terug.

E! Entertainment gaat bij CanalDigitaal deel van het Entertainment HD-zenderpakket uitmaken. E! Entertainment is dé zender voor nieuws over de entertainment-industrie, met berichtgeving over de handel en wandel van beroemdheden, nieuwe films en series, tv-shows en mode. Onder meer door de komst van E! Entertainment zijn
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1043
E! Entertainment met basic+ abbo bij TVV
E! Entertainment is nieuw in Basic+

Rol de rode loper alvast maar uit, want E! Entertainment brengt u vanaf 12 mei in Basic+ het laatste nieuws van de grootste Hollywood celebrities. Beschikbaar op nummer 20 na het herladen van uw zenderlijst.
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 910
Microsoft maakt kruising van e-mail- en chatapp voor iPhones
Microsoft heeft een kruising gemaakt tussen een chat-app en een e-mailapplicatie. De app Send zou vooral bedoeld zijn voor snelle mailwisselingen en is uitgekomen voor iOS. Versies voor Android en Windows Phone zouden later volgen.
Send is geen 'volledige' e-mailapp en toont dus ook niet alle mailwisselingen, legt Microsoft uit. Het toont alleen de mailwisselingen die de gebruiker is begonnen in de app zelf. Daarmee kunnen mensen elkaar een korte mail sturen en vervolgens zien of de ander bezig
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 595
FOX stopt doorgifte dolby e
Het aanbod van native Dolby content is zo gering dat FOX ervoor gekozen heeft per 1 december geen Dolby E meer door te geven op FOX NL HD.
De meeste content is nu een up-conversie van het stereo signaal. Het televisietoestel kiest automatisch voor de Dolby-stream, waarmee ze dus naar een downconversie van pseudo-dolby luisteren.
Daarnaast bestaat er ook meer kans op storingen. Vandaar het stoppen van deze speciale geluidsweergave door FOX.
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 1371
E Entertainment bij telenet in HD
Net gezien dat E Entertainment bij telenet ook in HD is.
weet niet of dit al lang is,zag het net.
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 1011
E Entertainment blijft bij cd en tvv
De zender E! Entertainment van NBC Universal verdwijnt op 1 juli van de kabel bij Ziggo in alle regio's waar deze nog was te ontvangen. Via de satelliet blijft deze zender wel beschikbaar en daarmee ook bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen.

De reden dat E! Entertainment verdwijnt is het niet meer verlengen van een contract tussen Ziggo en NBC Universal. Dit leidt ertoe dat de zenders SyFy en 13th. Street overal verdwijnen. CanalDigitaal en TV Vlaanderen hebben nadrukkelijk niet gekozen voor sto

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info