Tags
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1691
Base: ‘Apple straft zijn eigen klanten’
In een blogpost haalt telecomoperator Base uit naar Apple. De iPhone-maker weigert immers om Belgische iPhones toe te laten op de 4G-netwerken van Base en Belgacom. ‘Ze lappen het principe van vrij en open mobiele internettoegang aan hun laars’, klinkt het scherp.
Bij telecomoperatoren Belgacom en Base kunnen klanten sinds enige tijd mobiel surfen via het snelle 4G-netwerk. Mobistar zit nog in een testfase met zijn 4G-plannen, en komt pas in het eerste trimester van 2014 met een commercieel aan
Author: zorro123 - Replies: 159 - Views: 21430
Telenet denkt aan eigen voetbalzender
Telecomaanbieder Telenet heeft een plan klaar om 900 miljoen euro te bieden voor de rechten op het vaderlandse voetbal gedurende een periode van 12 jaar. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.
Telenet heeft laten verstaan vooral geïnteresseerd te zijn in een 'niet-exclusieve deal'. Dat zou betekenen dat ook andere operatoren een deel van het voetbal zouden mogen brengen.
laatste nieuws : vtm dus


deel 2
Telenet heeft plannen om een eigen Jupiler Pro League-zender te lanceren. Via deze zender wi
Author: natte - Replies: 9 - Views: 2038
telenet gaat voor eigen volwaardige tv zender
De Vlaamse kabelaar Telenet heeft haar intentie om zelf een tv-zender of productie-maatschappij te willen bevestigd. Als overname van Vier en Vijf tv niet kan, dan een eigen kanaal.

Net als het Nederlandse zusterbedrijf UPC heeft het Vlaamse Telenet deze week haar jaarcijfers beschikbaar gesteld aan de media en daarbij kwam weer de intentie voor het opzetten van een eigen zender ter sprake. Telenet heeft bevestigd deze plannen nog altijd te hebben, indien een overname van de zenders Vier TV e
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 658
Geen eigen programma's meer op OP12
In het hoofdstuk media van het nieuwe Vlaamse regeerakkoord is gestipuleerd dat het derde VRT-net OP12 geen eigen programma's meer zal maken. Het net zal enkel nog dienen voor de ontkoppeling van Ketnet en Canvas.
De Vlaamse regering zal ook een evaluatie van de openbare omroep maken en nu al is zeker dat de kosten van de VRT én het personeelsbestand omlaag moeten.
OP12 werd in 2012 gelanceerd en oogstte meteen veel kritiek. Vooral Open VLD had het moeilijk met het derde net. OP12 zou te duur
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 547
Microsoft brengt eigen launcher voor Android uit
Microsoft heeft, zonder hier veel aandacht aan te geven, een eerste versie uitgebracht van Arrow, een launcher voor het Android-besturingssysteem. Geïnteresseerden kunnen meedoen aan een bètaprogramma, maar het is ook mogelijk om gewoon het installatiebestand te gebruiken.
De website Microsoft News ontdekte dat er een niet-publieke bètatest is opgezet voor Arrow. Het is overigens wel mogelijk om toegang te vragen: dat moet via een speciale Google+-community. Wie wordt toegelaten kan de Arrow-la
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 532
Facebook komt met eigen digitale spraakassistent
Facebook heeft tegenover de website Wired bevestigd dat het werkt aan een eigen digitale spraakassistent die de concurrentie moet aangaan met soortgelijke diensten van onder meer Apple, Google en Microsoft. Het gaat om de dienst genaamd 'M' en beschikt volgens Facebook over meer mogelijkheden dan zijn concurrenten. 
M werkt vanuit de Facebook Messenger-applicatie en is geen gesproken dienst zoals bijvoorbeeld Siri, Google Now of Cortana. Via chat kunnen gebruikers de assistent om hulp roepen zo
Author: natte - Replies: 2 - Views: 814
meer eigen series op netflix:
In de strijd om de OTT-abonnee zet Netflix de belangrijkste troef in. De Amerikaanse videodienst gaat meer eigen series maken die dan ook exclusief via het eigen platform te zien zijn.

Onder de naam Netflix Orginals brengt de videodienst op dit moment tientallen series exclusief bij abonnees in de huiskamers. Het gaat onder meer om House of Cards, Orange Is The New Black en Narcos. Deze series zijn in elk land beschikbaar waar Netflix de eigen videodienst exploiteert. Netflix neemt met de nie
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 514
Google gaat weer eigen smartphones maken
Ongeveer een jaar na de verkoop van Motorola Mobiliy aan Lenovo overweegt Google opnieuw om zelf hardware te gaan maken. Dat schrijft althans The Information op basis van bronnen die bekend zijn met de plannen. 
Er zouden overigens geen concrete plannen op tafel liggen, maar wel is het onderwerp van discussie binnen Alphabet, tot voor kort bekend als Google. 
Met eigen hardware zou Google meer controle willen krijgen over Android, zijn besturingssysteem dat nu wordt gebruikt door een groot aan
Author: zorro123 - Replies: 7 - Views: 1621
Apple denkt aan eigen tv-content
CUPERTINO - 
De geruchten over een tv-dienst van Apple doen al langer de ronde en volgens TheStreet overweegt de techgigant nu ook zelf tv-series te gaan produceren. Met de nieuwe, unieke, content hoopt Apple een abonnementsdienst op te kunnen tuigen à la Netflix.

Volgens insiders praat Apple al maanden met grote tv-maatschappijen over een tv-dienst. De iPhonemaker hoopt de service te kunnen vullen met content van bedrijven als CBS, ABC, Fox en Disney. Als het Apple lukt en het ook nog eens
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 948
Youtube komt met optie je eigen stream maken
Meerkat en Periscope ontketenden vorig jaar een trend: de live video-uitzending. Iedereen met een smartphone kan direct live uitzenden. Facebook omarmt de livestream inmiddels ook en het lijkt erop dat YouTube niet aan livestreaming ontkomt.

Volgens Venturebeat werkt Google aan nieuwe app, YouTube Connect, die dezelfde functionaliteit als Periscope biedt. Na inloggen met een Google- of YouTube-account stream je live op de grootste videosite ter wereld.

Alle livestreams zouden naar YouTube

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info