Tags
Author: zorro123 - Replies: 3 - Views: 1228
Mobistar: 4G-lancering voor eind maart
“We zijn klaar voor 4G,” zegt ceo Jean-Marc Harion van Mobistar. De commerciële lancering staat gepland voor dit kwartaal. Tegelijk hekelt het bedrijf de zendmastentaks in Wallonië.

Er is al 4G bij Mobistar. Eind november begon de operator met een test voor wie er zelf om ging vragen in een Mobistar Center. Maar zowel Proximus als Base hebben intussen al wel een commerciële lancering achter de rug. Al hebben ze daar bij Mobistar een antwoord op.

“4G activeren is geen probleem. Maar voor ons
Author: natte - Replies: 18 - Views: 2210
microsoft komt eind september met windows 9
Microsoft komt mogelijk eind september met previewversie Windows Threshold

Microsoft zou van plan zijn om eind september of begin oktober een previewversie van de nieuwe Windows, Threshold, vrij te geven. Dat meldt de doorgaans goed ingelichte Microsoftwatcher Mary Jo Foley van ZDNet vrijdag.

Volgens de Microsoftwatcher komt de previewversie vrij voor iedereen die is geïnteresseerd. Wie de preview wil uitproberen, moet er akkoord mee gaan dat er met enige regelmaat updates naar het systeem wor
Author: master-magic - Replies: 11 - Views: 1498
Telenet cijfertjes eind Juni 2015
Telenet heeft vandaag zijn tweede kwartaalresultaten van 2015 bekend gemaakt. Eind juni 2015 telde het interactieve Telenet Digital TV 1.693.900 abonnees. Tijdens het tweede kwartaal kwamen er 5.800 nieuwe Telenet Digital TV-klanten bij. Ongeveer 7.600 Telenet tv-klanten (zowel analoge als digitale tv-klanten) zegden in het afgelopen tweede kwartaal hun abonnement op. Zo’n 369.900 abonnees keken eind juni 2015 analoog. Verder maakte Telenet ook bekend dat er zo
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 1405
Eind 2018 gaat in Duitsland de analoge kabel er uit
Tegen het einde van 2018 gaat in Duitsland de analoge kabel er uit over heel het landschap,vanaf dan gaan ze enkel nog digitale tv aanbieden.
Volgend jaar gaan ze ook over op DVB-T2 en word een grote verkoop van ontvangers met DVB-T2 tuners verwacht omdat vele tv's nog geen DVB-T2 HEVC tuner hebben in Duitsland.
Er zijn momenteel ook 500000 ontvangers in huis dat ULTRA HD aan kan in Duitsland,en tegen eind dit jaar denken ze dat het er 1 miljoen worden.
de helft van de duitsers heeft momentee
Author: master-magic - Replies: 3 - Views: 1066
Apple tv start eind 2017 met eigen tv content
Eind 2017 mogen we van apple een eigen tv content verwachten,


Apple wil zelf originele content ontwikkelen en is om die reden op zoek naar werknemers om deze content te promoten, schrijft de Wall Street Journal (WSJ) op basis van bronnen die bekend zijn met de plannen. Volgens deze bronnen zal de content mogelijk eind dit jaar beschikbaar komen voor abonnees op Apple Music, de streaming muziekdienst van het bedrijf.
Apple zou al langer gesprekken voeren met Hollywood over de productie van
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 430
Samsung komt met nieuwe QLED tv's va eind maart
Samsung begint de verkoop van zijn lijn van QLED-tv's in de Benelux eind maart en de startprijs bedraagt dan 2299 euro, terwijl de duurste televisie 20.000 euro gaat kosten. De high-end modellen komen beschikbaar met schermformaten van 49 inch tot en met 88 inch.

De QLED-lijn zit aan de top van Samsungs portfolio van tv's voor 2017 en bestaat uit 49"- tot en met 88"-modellen die volgens de fabrikant de volledige dci-p3-kleurruimte kunnen weergeven. De Q7C- en Q8C-serie bestaan uit gebogen sch
Author: zorro123 - Replies: 12 - Views: 1463
Base verdubbelt databundel tot eind dit jaar
Residentiële postpaidklanten van Base kunnen hun maandelijkse databundel gratis verdubbelen tot eind dit jaar. Op één na alle abonnementen komen in aanmerking.

Concreet gaat het om vier abonnementen. Base 15 gaat van 1,5GB naar 3GB. Base 25 gaat van 3 GB naar 6 GB. Base 35 gaat van 6 naar 12 GB en Base 45 gaat van 12 GB naar 24 GB. Voor het goedkooste abonnement Base 9 verandert er niets.

Het extra datavolume is er automatisch voor nieuwe klanten. Bestaande klanten moeten het extraatje zel

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info