Tags
Author: natte - Replies: 13 - Views: 3550
eleven bij proximustv
Eleven en Eleven Sports nieuw in sportaanbod Proximus TV

De nieuwe sportzenders Eleven en Eleven Sports komen in augustus beschikbaar in het sportaanbod van Proximus TV. Dat heeft Proximus vandaag bekendgemaakt. Eleven en Eleven Sports zijn in handen van de Italiaanse ondernemer Andrea Radrizzani, die ook eigenaar is van Belgisch voetbalrechtenhouder MP & Silva. De nieuwe voetbalzender Eleven start vanaf 2 augustus op Proximus TV en zendt het Frans (Ligue 1), Italiaans (Serie A), Schots (Prem
Author: natte - Replies: 41 - Views: 5647
spaans voetbal bij eleven
Eleven Sports Network, de groep achter de nieuwe sportzenders Eleven en Eleven Sports, heeft de rechten op de Spaanse voetbalcompetitie verworven voor de komende drie seizoenen. Dat hebben Eleven Sports Network en Proximus bekendgemaakt. De live-wedstrijden, niet rechtstreekse wedstrijden en herhalingen van de Primera División van de Liga de Fútbol Profesional (La Liga) zullen te zien zijn op de nieuwe voetbalzender Eleven. Komende zondag (2 augustus) start Eleven met uitzen
Author: master-magic - Replies: 140 - Views: 18227
Eleven Sports Network verwerft rechten EHF Champions League handbal
Eleven Sports Network heeft de exclusieve live-uitzendrechten voor de EHF Handbal Champions League voor vier seizoenen in vier markten binnengehaald.

Vanaf het seizoen 2015/16 tot en met 2019/20 zal Eleven Sports Network exclusief de EHF Champions League van zowel de mannen- als vrouwencompetentie uitzenden in België, Polen, Maleisië en Singapore. Naast de tv-uitzendrechten omvat de overeenkomst met EHF Marketing GmbH (de marketingtak van de Europese handbalfederatie) ook de OTT-, IPTV- en mo
Author: zorro123 - Replies: 14 - Views: 2100
Eleven Sport beschikbaar voor klanten Orange Internet + TV
Orange Belgium en Eleven Sports Network sluiten een samenwerkingsakkoord om de kanalen Eleven en Eleven Sports in HD aan te bieden aan Orange klanten die genieten van Orange Internet + TV.

De optie, ter waarde van 10€ per maand, die bestaat uit de kanalen Eleven en Eleven Sports zal binnenkort worden aangeboden aan de Orange Internet + TV klanten. Zowel de bestaande Orange klanten met internet en TV als nieuwe klanten die voor 31 december intekenen op het Orange Internet + TV aanbod, zullen g
Author: natte - Replies: 0 - Views: 438
ELEVEN SPORT in kinepolis
Zondagavond 23 april is het weer zover: dan nemen Real Madrid en FC Barcelona het tegen elkaar op in El Clásico, de meest beladen wedstrijd in de Spaanse competitie.

De wedstrijd is uiteraard live te zien via de tv-kanalen en de applicatie van Eleven Sports vanaf 20.40 uur, maar ook in maar liefst acht cinemazalen van Kinepolis.

Na de eerste El Clásico van deze voetbaljaargang, die begin december 2016 in Camp Nou op 1-1 eindigde, besluit Eleven Sports opnieuw met Kinepolis in zee te gaan.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 281
ELEVEN SPORT nieuw hammers series
Eleven Sports zal van vrijdag 2 juni tot en met zondag 4 juni de Hammer Series uitzenden. Dit driedaagse wielerevenement test de kracht, tactiek en breedte van ieder wielerteam en bekroont het meest allround team tot beste team ter wereld.

Nederlands Limburg organiseert de allereerste editie van deze unieke wielerwedstrijd.

De Hammer Series staan voor hét nieuwe wielrennen. Met een dynamisch en innovatief format gaan de Hammer Series op zoek naar het beste professionele wielerteam ter were
Author: natte - Replies: 0 - Views: 234
ELEVEN pionier voor e-sport
Eleven Sports heeft een akkoord bereikt met eSports-organisator Gfinity om live en exclusief het eSports-toernooi Gfinity Elite Series uit te zenden.

Gfinity is wereldwijd een van de marktleiders wat betreft het organiseren en capteren van eSports. Op de Gfinity Elite Series zal ook een Belgisch team zich met de allerbeste eSports-team van de wereld meten.
Begin deze maand is de Gfinity’s Elite Series, een van de meest innovatieve, uitdagende, entertainende en hoogtechnologische eSports-comp
Author: natte - Replies: 0 - Views: 269
ELEVEN UFC op komst
Belgische fans van gevechtssporten zitten goed bij Eleven Sports. De sportzender heeft de exclusieve uitzendrechten verworven voor het Ultimate Fighting Championship (UFC), dat bekendstaat als de grootste mixed-martial-artsorganisatie ter wereld.

Eerder deze maand ging Eleven Sports al in zee met Cage Warriors, dat voor het eerst in de geschiedenis een evenement in België zal organiseren.
Het concept van UFC ontstond begin jaren ’90 als een toernooi om ’s werelds beste vechter te zoeken, ong
Author: natte - Replies: 1 - Views: 238
ELEVEN SPORT cage warriors met belgen wooow!
Eleven Sports heeft een exclusieve driejarige overeenkomst afgesloten met MMA over de uitzendrechten van het 'Cage Warriors Fighting Championship'.

Eleven Sports zal live verslag uitbrengen van alle Cage Warriors events voor fans in België.
Door deze overeenkomst zullen de twee partijen nauw samenwerken aan nieuwe events en zal Eleven Sports een sleutelrol spelen binnenin de commerciële organisatie van deze events.
 
'We zijn verheugd om een prestigieuze Mixed Martial Arts zoals ‘Ca
Author: master-magic - Replies: 10 - Views: 460
Eleven Sports vanaf 1 November bij Tv Vlaanderen
Vanaf 1 november kunnen ook de abonnees van TV VLAANDEREN / TÉLÉSAT genieten van het ruime sportaanbod van Eleven Sports. De drie kanalen van Eleven Sports zullen immers opgenomen worden in het basic aanbod via satelliet van TV VLAANDEREN en TÉLÉSAT.

Vanaf 1 november 2017 hebben ook de digitale tv-kijkers via satelliet van TV VLAANDEREN en TÉLÉSAT toegang tot het ruime sportaanbod van Eleven Sports. Zo kunnen ook hun abonnees genieten van het exclusieve live voetbal uit de Spaanse La Liga, de

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info