Tags
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1751
Sat1 Gold enkel via satelliet
Het nieuwe Duitse tv-kanaal Sat.1 Gold van het Duitse mediabedrijf ProSiebenSat.1 is in eerste instantie alleen via de satelliet te bekijken. Er wordt ongecodeerd via de Astra1-satelliet uitgezonden.

Sat.1 Gold begint op 17 januari 2013 met de officiële programmering. Omdat het tv-kanaal ongecodeerd via de Astra1-satelliet op 19,2 graden oost wordt uitgezonden, kunnen alle satellietkijkers in Nederland en België naar het nieuwe Duitse kanaal kijken.
Ouder publiek doelgroep
Sat.1 Gold
Author: boulder - Replies: 15 - Views: 2367
Fox Sports enkel nog met gecertifieerde decoder of met CI+ module
http://www.totaaltv.nl/nieuws/14125/bete...itaal.html
Hetgeen ik al lang geleden gezegd heb, begint zich te voltrekken : bij de M7 groep willen ze de niet door hen goedgekeurde decoders wegkrijgen.
Het begint met Fox Sports, maar velen (ik ook) denken dat daarna HBO en/of Film1 aan de beurt is, en voorlopig gaan ze de CI+ mogelijkheden niet benutten, mar wat belet hen om die mogelijkheden wel aan te zetten ?
Niets, natuurlijk.
Vrije hardw
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1251
Vanaf 10 Januari 2016 HD enkel met originele box Sky Germany
Vanaf 10 januari 2016 zal je enkel HD zenders kunnen bekijken met een sky deutsland box,wie kijkt via een softcam op een linux box zal enkel dan nog SD zenders kunnen kijken.
deze aanpassing komt er na sky Italie en Sky uk de beveiliging in het leven hebben geroepen op hun NDS kaarten.
dan is het ook ineens allemaal hetzelfde bij sky europe aan beveiliging.
Author: master-magic - Replies: 12 - Views: 1901
Waalse zenders mogelijks enkel via app te zien bij tvv
Je Live TV zenderaanbod is zojuist uitgebreid! Voortaan kan je overal live kijken naar de 6 Waalse tv-zenders. Vanaf 1 januari zijn de zenders wel exclusief via de app te bekijken, omdat de satellietpositie van deze zenders verhuist naar een andere satelliet.

Men verteld wel aan de mensen via mail na contact te maken met tvv dat ze vanaf 1 januari nog via de hotbird te zullen ontvangen blijven maar wacht best nog effe af tot het zover is.
Author: zorro123 - Replies: 2 - Views: 646
Netflix binnenkort nog enkel met 4K abonnement
Netflix wil binnenkort enkel zijn duurdere 4K-abonnement aanbieden

In een financieel rapport goochelt Netflix met indrukwekkende cijfers, verwelkomt het bijna zijn 100 miljoenste klant en worden de gewone abonnementen zonder 4K uitgefaseerd.

Het financiële rapport van Netflix
(PDF) toont dat de streamingdienst er flink op vooruit is gegaan. Het

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info