Tags
Author: master-magic - Replies: 1 - Views: 1112
Mogelijks verdwijnen bij UPC/Ziggo van 13th street,SyFy,E entertainment
Nederlandse kabelexploitant UPC en NBC Universal zijn nog steeds in gesprek over vervoer van 13th Street, Syfy en E! Entertainment.

Het besluit van de operator om de drie kanalen laten vallen heeft geleid tot een stroom van protest over sociale media en, volgens NBC Universal in een verklaring op de website van Totaal TV, de gesprekken tussen de twee partijen zijn nog gaande.

UPC zei dat de kanalen zal stoppen om te worden verdeeld op 1 juni.

Ondertussen zal 13th Street, Syfy en E! Ente
Author: zorro123 - Replies: 1 - Views: 800
Minder sport en entertainment op VRT
Sven Gatz maakt zich niet populair.

In gesprek met De Zondag heeft Vlaams minister van Media Sven Gatz (Open VLD) gezegd dat de VRT geen sport- en entertainmentzender moet zijn, waartoe ze wel aan het evolueren was. De genres mogen aan bod komen, maar in een beperktere vorm. "Ik ben ook een voetbalfan, maar het is wat te veel van het goede aan het worden", luidt het. Gatz wil ook dat de werving van reclame-inkomsten beperkt wordt. “Ook moet je je durven afvragen of VRT op haar digitaal platfo
Author: master-magic - Replies: 0 - Views: 1049
E! Entertainment met basic+ abbo bij TVV
E! Entertainment is nieuw in Basic+

Rol de rode loper alvast maar uit, want E! Entertainment brengt u vanaf 12 mei in Basic+ het laatste nieuws van de grootste Hollywood celebrities. Beschikbaar op nummer 20 na het herladen van uw zenderlijst.
Author: Dimira - Replies: 5 - Views: 1435
entertainment pakket
Weet soms iemand nog welke zenders daar inzitten?Want ik vraag mij af wat ze nu weer gaan doen met klanten die dit nog hebben.Waarqchijnlijk het zelfde als hun voorgangers,en hen verplichten naar play of play-more over te stappen.Want het is duidelijk dat telenet van al die paketten van af wil buiten één.
Author: master-magic - Replies: 4 - Views: 1380
E Entertainment bij telenet in HD
Net gezien dat E Entertainment bij telenet ook in HD is.
weet niet of dit al lang is,zag het net.
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 1020
E Entertainment blijft bij cd en tvv
De zender E! Entertainment van NBC Universal verdwijnt op 1 juli van de kabel bij Ziggo in alle regio's waar deze nog was te ontvangen. Via de satelliet blijft deze zender wel beschikbaar en daarmee ook bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen.

De reden dat E! Entertainment verdwijnt is het niet meer verlengen van een contract tussen Ziggo en NBC Universal. Dit leidt ertoe dat de zenders SyFy en 13th. Street overal verdwijnen. CanalDigitaal en TV Vlaanderen hebben nadrukkelijk niet gekozen voor sto
Author: natte - Replies: 0 - Views: 364
NETFLIX;het beste entertainment naar Europa
Netflix behoort inmiddels tot de grootste producenten en distributeurs van hoogwaardige Europese entertainment. Sinds 2012 heeft Netflix ruim $ 1.75 miljard uitgegeven aan Europese producties (gelicenseerde content, Originals en co-producties).

De investering omvat momenteel ruim 90 Original-producties in verschillende stadia van ontwikkeling.
De Netflix Original-series die deze week tijdens de persconferentie in Berlijn zijn gepresenteerd, zijn de Duitse thriller-serie 'Dark', de Italiaanse
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 129
History en E entertainment BNL versies
Vanaf nu zijn er BNL versies van History HD en E Entertainment op de satelliet te zien via M7,
wat is het verschil met de vorige versies???
Deze versies zijn nu met reclame boodschappen gericht op Belgie en Nederland wat daarvoor op europa gericht was met engelse onderbrekingen.
zo worden de zenders wat meer Benelux.
1 nadeel hier aan is dat er nu meer reclame onderbrekingen zijn Sad

vanaf nu komt er ook als url op dat men voor History naar History.nl kan gaan voor meer info.

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info