Tags
Author: boulder - Replies: 65 - Views: 15619
TNT houdt er ook mee op
[QUOTE="TV Totaal"]Het Amerikaanse mediabedrijf Turner Broadcasting Systems – onderdeel van Time Warner - stopt op 1 januari 2014 met het digitale themakanaal TNT in de Benelux. Op dezelfde dag wordt ook de stekker uit TCM getrokken.

TNT Benelux werd in maart 2012 met een groot spektakel in België gepresenteerd. Lange tijd was de tv-zender alleen bij het Belgische Telenet te zien. In Nederland kwam de zender op 24 januari 2013 – enige tijd exclusief – in het zenderaanbod van KPN Interactieve
Author: master-magic - Replies: 6 - Views: 1660
wat veranderd er voor ziggo nu UPC/Liberty global hen overnam
Als het ene bedrijf het andere overneemt, is dat soms een totale verrassing, maar af en toe is het niet meer dan een bevestiging van een vermoeden dat iedereen al had. De overname van Ziggo door het moederbedrijf van UPC kwam in ieder geval niet onverwacht. Liberty Global had al een belang in de kabelaar en in 2011 gingen al geruchten over een overname door het moederbedrijf van UPC. Uiteindelijk duurde het langer dan verwacht; de investeerders die Ziggo in handen hadden, verkochten de kabelaar
Author: master-magic - Replies: 5 - Views: 2244
2 zenders er bij vanaf mei 2014.
Eurosport 2 komt er weer bij voor TV Vlaanderen op satelliet vanaf begin mei.
Ze sturen de internationale versie door.
Het zal wel weer in SD mpeg4 worden.
Ook komt er een HD sportzender erbij voor elk pakket.
Dus voor elke klant.
Ook vanaf 6 mei dus.
Edge sport HD er dus extra bij.
Author: natte - Replies: 0 - Views: 464
xxxl wireless komt er aan
Geneva introduceert XXL wireless
XXL-versie is uitgerust met AirPlay, Bluetooth en digitale radio

Na de XS, S, M, L en LX lanceert Geneva nu ook de XXL wireless: een design muzieksysteem in een eenvoudige matte of hoogglans behuizing. De XXL wireless kan gebruikt worden als tv-meubel of bijzettafel en heeft ook nog ruimte voor een DVD of Blu-ray speler en DVD’s.

Voor de bediening van de Geneva XXL wireless hoef je geen hifi-freak, DJ of technicus te zijn. Met één stroomkabel kan direct
Author: zorro123 - Replies: 8 - Views: 1588
Op 12 stopt er mee
De directie van de VRT heeft aangekondigd dat als gevolg van de opgelegde besparingen het personeelsbestand afgeslankt zal worden met 89,5 personen.

Ook in het aanbod wordt geknipt. Het staat nu al vast dat de zender OP12 na 20 uur ophoudt te bestaan in 2015. Ketnet zal wel nog op het derde net van de VRT uitzenden en het productiebudget van enkele programma's zal dalen.

Het parlementair magazine "Villa politica" zal met minder middelen gemaakt worden en op Canvas verdwijnt "Login" en het
Author: master-magic - Replies: 7 - Views: 1411
Eind 2018 gaat in Duitsland de analoge kabel er uit
Tegen het einde van 2018 gaat in Duitsland de analoge kabel er uit over heel het landschap,vanaf dan gaan ze enkel nog digitale tv aanbieden.
Volgend jaar gaan ze ook over op DVB-T2 en word een grote verkoop van ontvangers met DVB-T2 tuners verwacht omdat vele tv's nog geen DVB-T2 HEVC tuner hebben in Duitsland.
Er zijn momenteel ook 500000 ontvangers in huis dat ULTRA HD aan kan in Duitsland,en tegen eind dit jaar denken ze dat het er 1 miljoen worden.
de helft van de duitsers heeft momentee
Author: natte - Replies: 7 - Views: 1193
sky italia zet er het mes op
Sky Italia gaat de beveiliging van het zenderpakket verbeteren. Dit moet abonnementsfraude via cardsharing tegengaan. Gelijktijdig met de introductie van de aangescherpte beveiliging kwam de Italiaanse politie in actie tegen cardsharingnetwerken.

Cardsharing is één van de meest gebruikte vormen van tv-piraterij. De smartcard met daarop een legaal afgenomen abonnement van een tv-aanbieder wordt hierbij illegaal via internet onder meerdere personen gedeeld. Aanbieders zeggen door tv-pira
Author: master-magic - Replies: 8 - Views: 2140
Welke zender(s) wil je er graag nog bij orange tv
Welke zenders wil je er graag nog bij hebben?????
Zet het hieronder.

(je kan als gast reageren mits de code in te vullen die je onder je post vind)
Author: eevee - Replies: 88 - Views: 15519
Medialaan neemt tv-zender Acht over en maakt er “mannenzender” van
Medialaan neemt tv-zender Acht over en maakt er “mannenzender” van

Medialaan neemt vanaf 1 juli tv-zender Acht over van Concentra en hervormt Acht tot een “mannenzender”, die in de loop van het najaar van start gaat. Naast VTM, 2BE/Q2, Vitaya, VTMKZOOM en KADET breidt MEDIALAAN zo zijn tv-activiteiten verder uit.

Bron:Het Belang van Limburg
Author: master-magic - Replies: 15 - Views: 1587
Netflix lag er effe uit dit weekend
Netflix kreeg zaterdagavond te maken met een technische storing, waardoor wereldwijd mensen geen verbinding konden krijgen met de streamingdienst. Inmiddels zijn de problemen weer verholpen, maar blijft de oorzaak in het ongewis.

NetflixGebruikers klaagden sinds zaterdagavond over verbindingsproblemen. De problemen lijken rond acht uur in de avond te zijn begonnen. In Nederland bleek het voor veel mensen niet mogelijk te zijn om video's af te spelen, maar ook elders in de wereld waren er prob

Forum software by © Master-Magic Tv-Digitaal.info